C5-03 Hakkında Karışık Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Hakkında Karışık Sorular
Merhabalar C5-03 sahibiyim.

Tüm uygulamalarımı Hafıza kartına kurarım. Yüklenen uygulamalara bastığımda 5-6 saniye hatta bazen 10-12 saniye bekletiyor bomboş klasör içinde sorna geliyorlar.Neden böyle olur, çok yavaş.Üstelik kart da HC idi.Nasıl düzeltirim.

Hafıza kartında FAT mı FAT32 formatlı mı olsun?

C5-03 hack kaç tane hack prog. var? Hangisi en uygundur uygulama ve oyun kullanan birisi için.Reklamı bol ve yavaş bir şey istemiyorum.Hatta mümkünse sadece unsigned çalıştırsa ve hızlandırsa yeter birçok özellik falan gelmesin, Türkçe olmaya devam etsin.

Hack mi yapsam hacksiz mi iyidir? Gidip de batman,Ac, yarış oyunları değil, iphone daki gibi yok ip kesmece,kutularla adam uyandırmaca gibi daha zeka benzeri kaliteli oyunlar oynamayı seven biri için.Profesyonel yazılımcı şeklinde kullanmıyorum mobilimi.

Hack olsa da ovi ye girilir değil mi?

Çok program kurmak (bellek kartına) telefona zamanla zarar verir mi? Telefon belleğine etkisi olur mu kurduklarımın?(Çünkü çok program kurunca sıkıntı yaptı telefon belleğinde)

Bir de PSP vardı.Eskidi artık PSP çok dandik oyunlar var.Bana güzel oyunlar önerir misiniz?

Lütfen tüm sorulara cevap verin, bunların cevapları bana acayip lazım.Teşekkürler iyi günler kolay gelsin.

Joker.

Joker.

Üye
2. Defa açmışsın konuyu birinci olana cevap yazdım bazıları ile ilgili

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
işime yaradı bilgileriniz çok teşekkürler ama diğer sorularımı da cevaplayan olursa daha mutlu olurum :)

iyi günler kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt