htc wildfire S mi yoksa huawayi ideos x5 mi:????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coacoa

Üye
yaa arkadaş sen neden benim telefonuma taktın param vardı neyse fiyatını ödedim aldım sen de bu x5 i bu kadar seviyorsun diye neden doğruları görmezlikten görüyorsun ben o telefonda abartılacak birşey göremiyorum bi flash playeri var bir de sistemsel olarak iyi diye nedir bu tapma olayı ya ağzımı bozduracaksın illa telefona karşı lan telefoncularsatma gereğini bile şimdilik görmezken senin amacın ne
arkadaşım adam ban yemiş zaten ama dikkatimi bişey çekti bu forumda senin gibi bazı arkadaşlar telefonu bir kere görmediği halde çok güzel sallamalar yapıyolar harbiden 200 liraya varsa getir bide kuzene alim biraz ufak sallayın yani sizde neyse iyi forumlar rüyalar aleminden gelen arkadaşım

baranselona

baranselona

Üye
yaa arkadaş sen neden benim telefonuma taktın param vardı neyse fiyatını ödedim aldım sen de bu x5 i bu kadar seviyorsun diye neden doğruları görmezlikten görüyorsun ben o telefonda abartılacak birşey göremiyorum bi flash playeri var bir de sistemsel olarak iyi diye nedir bu tapma olayı ya ağzımı bozduracaksın illa telefona karşı lan telefoncular satma gereğini bile şimdilik görmezken senin amacın ne
Sen su 200 liraya nerde gorduysen soyle bende alayim.. bos bos konusma... bu fiyata hangi telefonda 3.8 inc 480x800 Ekran- andreno 205 gpu+800 mhz snapdragon islemci.. 512 mb ram +2gb dahili hafiza +32 gb sd kart destegi- flashplayer 11 - 5mp autofocus+led flas kamera 720p hd video kaydi-14 mbps internet hizi- 1500 mah batarya-dolby ses teknolojisi var... sallayarak yorum yapma 200 liraymis... sen onu 200 liraya al getir senden 450 ye alirim yeterki calissin....

• Beğen
Tepkiler: coacoa
onurgunay35

onurgunay35

Üye

vallaha kullandığımı sana ispatlamak zorunda değilim telefonun ikinci elini istanbulu biraz gezersen bulursun 175 ila 200 lira arasında satan var kusura bakmayın ama hiç kimse yoğurdum ekşi demez bu arada ben telefona kötü demedim ama fiyatının iki katı olan bi cihazın sunduklarını sunmaz kim ne derse desin madem o kadar kaliteli cihaz neden çok tutulmadı bu forumda kullanan çok var ama piyasada bir çok bayii bu cihazı satmaya gerek bile duymuyor ara sıra soruyorum satmıyoruz alınmıyor diyorlar

Sen o telefonu 200 liraya al bende benim telefonumu 100 liraya satayım boş boş sıkmaya gerek yok.

halit255

halit255

Üye
arkadaşım ben bu x5 i almak için çok urastım hangi tim `e gittiysem kalmadı dediler en sonunda buldum cok memnunum ayrıca normal telefoncularda bu telefon yok yani. sadece tim de var oyüzden satmiyoruz alinmiyor diyenler sana sallamasyon cvp vermişler :)

coacoa

Üye
arkadaşım ben bu x5 i almak için çok urastım hangi tim `e gittiysem kalmadı dediler en sonunda buldum cok memnunum ayrıca normal telefoncularda bu telefon yok yani. sadece tim de var oyüzden satmiyoruz alinmiyor diyenler sana sallamasyon cvp vermişler :)
ağzı olan konusuyo işte sorsan telefonu görmemişlerdir ama lafa gelince estiriyolar o telefonu kim gider telefoncuya satar internetten ilan verip 1 haftaya 450 500 arası satmak varken telefon timlerde bile kalmıyo kapıyolar ama biz bunları yazınca nedense bazılarının zoruna gidiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt