öyle bir verirki eline alıp kullanmadan bilemezsin ama neyse tartısmaya gerek yok 100 kere dedim 200 kere daha diyebilirim eline alıp kullanmayan bu telefonun ne olduğunu asla bilemez ondan alıcak arkadaslara önerim kullanmayan insanların yorumlarını umursamayın bu elemanda galaxy s2 var o telefon bende olsa bende her yere atar tutardım okadar para bayılmışımx5 fiyatının karşılığının 2 katını falan vermez ama o htc den daha iyidir
ama güzel telefondur kendileri sever sayarım

x5 i elime aldım kardeş abartmana gerek yok 1000 lira ve üstü cihazlar ona toz yuttururöyle bir verirki eline alıp kullanmadan bilemezsin ama neyse tartısmaya gerek yok 100 kere dedim 200 kere daha diyebilirim eline alıp kullanmayan bu telefonun ne olduğunu asla bilemez ondan alıcak arkadaslara önerim kullanmayan insanların yorumlarını umursamayın bu elemanda galaxy s2 var o telefon bende olsa bende her yere atar tutardım okadar para bayılmışımama güzel telefondur kendileri sever sayarım
![]()
dipnot: flash player 11 geldi güncelledim canavar oldu![]()
ben seni anlıyorum nerdeyse o 1300+ verdiğin cihazın yaptıklarını yarı fiyatına yapıyo diye tozu yutturdun bize
x5 i elime aldım kardeş abartmana gerek yok 1000 lira ve üstü cihazlar ona toz yutturur
yanlış anlasılmasın ben galaxy s2 hayranıyım iphone 5 çıkana kadarda benim gözümde en iyi telefondur ama kalkıpta bana toz yutturur diyen adama sadece gülerim
elbet senin cihazın her konuda üstündür ona kimse laf edemez ama burda konu ney biliyomusun 1350 verdiğin telefonun özelliklerine kimse şaşırmaz parayı verip almışın bırakta herşeyi olsun 560 verdiğin telefonun harikalar yaratması konu olur işte toz falan yutturamaz emin ol senin yaptığın herşeyi bende yapıyorum : )) kardeş ben s2 yi alalı bir kaç saat oldu evde şarjda daha elime almadım bundan önce htc desire hd vardı hadi bunları boşver bi galaxy s ile karşılaştır veya karşılaştırmayı boşver bu telefonu bu kadar değerli yapan ne flash desteği olması mı yoksa çin malı olup ikinci elinin güvenilirliğinin olmaması ve ikinci el fiyatının yerlerde olması mı? telefon android ve flash desteği var diye telefon dünyasının tanrısı ilan ettiniz yapmayın lütfen abartmayın o cihazı kullanmamış olsam neyseben seni anlıyorum nerdeyse o 1300+ verdiğin cihazın yaptıklarını yarı fiyatına yapıyo diye tozu yutturdun bizeyanlış anlasılmasın ben galaxy s2 hayranıyım iphone 5 çıkana kadarda benim gözümde en iyi telefondur ama kalkıpta bana toz yutturur diyen adama sadece gülerim
elbet senin cihazın her konuda üstündür ona kimse laf edemez ama burda konu ney biliyomusun 1350 verdiğin telefonun özelliklerine kimse şaşırmaz parayı verip almışın bırakta herşeyi olsun 560 verdiğin telefonun harikalar yaratması konu olur işte toz falan yutturamaz emin ol senin yaptığın herşeyi bende yapıyorum : ))
kardeşim bu laflar eskidi inan artık eskidi baska seylerle gelin bir arkadaş ne güzel yazmıs bazı cahil insanlar bunu antenli çin malı sanıyor adam gerçekten haklı
kardeş ben s2 yi alalı bir kaç saat oldu evde şarjda daha elime almadım bundan önce htc desire hd vardı hadi bunları boşver bi galaxy s ile karşılaştır veya karşılaştırmayı boşver bu telefonu bu kadar değerli yapan ne flash desteği olması mı yoksa çin malı olup ikinci elinin güvenilirliğinin olmaması ve ikinci el fiyatının yerlerde olması mı? telefon android ve flash desteği var diye telefon dünyasının tanrısı ilan ettiniz yapmayın lütfen abartmayın o cihazı kullanmamış olsam neyse
güvenilir olmaması derken kvk yoldan geçen adama 2 yıl garanti veriyo sende haklısın
ikinci el fiyatının yerlerde olduğunu nerden çıkardın bu telefonu alıpta gidip telefoncuya satan yok internetten yazıyo 1 haftaya satıyo adamlar kutusunda garantili telefon havada kaparlar oda satanı zor bulursun ara bakalım satan çıkıyomu kolay kolay? telefonun abartılma konusu açık değilmi bu fiyata bu performans konu bu işte hala neyin peşindesiniz kullandıysan bana kötü yanlarını söyle bırak bu ezber olmus 2. el fiyatı çin malı ayaklarını ben senin bu telefonu kullandığına kesinlikle inanmıyorumvallaha kullandığımı sana ispatlamak zorunda değilim telefonun ikinci elini istanbulu biraz gezersen bulursun 175 ila 200 lira arasında satan var kusura bakmayın ama hiç kimse yoğurdum ekşi demez bu arada ben telefona kötü demedim ama fiyatının iki katı olan bi cihazın sunduklarını sunmaz kim ne derse desin madem o kadar kaliteli cihaz neden çok tutulmadı bu forumda kullanan çok var ama piyasada bir çok bayii bu cihazı satmaya gerek bile duymuyor ara sıra soruyorum satmıyoruz alınmıyor diyorlarkardeşim bu laflar eskidi inan artık eskidi baska seylerle gelin bir arkadaş ne güzel yazmıs bazı cahil insanlar bunu antenli çin malı sanıyor adam gerçekten haklıgüvenilir olmaması derken kvk yoldan geçen adama 2 yıl garanti veriyo sende haklısın
ikinci el fiyatının yerlerde olduğunu nerden çıkardın bu telefonu alıpta gidip telefoncuya satan yok internetten yazıyo 1 haftaya satıyo adamlar kutusunda garantili telefon havada kaparlar oda satanı zor bulursun ara bakalım satan çıkıyomu kolay kolay? telefonun abartılma konusu açık değilmi bu fiyata bu performans konu bu işte hala neyin peşindesiniz kullandıysan bana kötü yanlarını söyle bırak bu ezber olmus 2. el fiyatı çin malı ayaklarını ben senin bu telefonu kullandığına kesinlikle inanmıyorum
o paraya getir bana eğer almaz resimlerini foruma koymazsam adam değilim ayrıca yoğurdum ekşi diyorum bak n73 c6 5800 ideos x5 var bende c6 5 para etmez 5800 eh işte zaten ondan fazla beklentim yoktu n73 o telefonu seviyorum bak eski olsada hosuma gidiyo
vallaha kullandığımı sana ispatlamak zorunda değilim telefonun ikinci elini istanbulu biraz gezersen bulursun 175 ila 200 lira arasında satan var kusura bakmayın ama hiç kimse yoğurdum ekşi demez bu arada ben telefona kötü demedim ama fiyatının iki katı olan bi cihazın sunduklarını sunmaz kim ne derse desin madem o kadar kaliteli cihaz neden çok tutulmadı bu forumda kullanan çok var ama piyasada bir çok bayii bu cihazı satmaya gerek bile duymuyor ara sıra soruyorum satmıyoruz alınmıyor diyorlar
senin gibiler alır kardeş sen birde diğerlerine soro paraya getir bana eğer almaz resimlerini foruma koymazsam adam değilim ayrıca yoğurdum ekşi diyorum bak n73 c6 5800 ideos x5 var bende c6 5 para etmez 5800 eh işte zaten ondan fazla beklentim yoktu n73 o telefonu seviyorum bak eski olsada hosuma gidiyo
sen bana getir o fiyattan boş konusma sen bir laf attın bende alıcam dedim hadi ben sözümde durucam sende dur? bir daha yazıyorum sen o telefonu kullanıp veya 200 liraya ikinci elini gördüysen ben aya çıkmaya çalışıcam bende senin telefonunu 500 liraya gördüm : ) herneyse sıkma cevap olduğun belli sana daha cevap yazmıcam anlayan anlamıştır sana iyi forumlarsenin gibiler alır kardeş sen birde diğerlerine sor
yaa arkadaş sen neden benim telefonuma taktın param vardı neyse fiyatını ödedim aldım sen de bu x5 i bu kadar seviyorsun diye neden doğruları görmezlikten görüyorsun ben o telefonda abartılacak birşey göremiyorum bi flash playeri var bir de sistemsel olarak iyi diye nedir bu tapma olayı ya ağzımı bozduracaksın illa telefona karşı lan telefoncularsatma gereğini bile şimdilik görmezken senin amacın nesen bana getir o fiyattan boş konusma sen bir laf attın bende alıcam dedim hadi ben sözümde durucam sende dur? bir daha yazıyorum sen o telefonu kullanıp veya 200 liraya ikinci elini gördüysen ben aya çıkmaya çalışıcam bende senin telefonunu 500 liraya gördüm : ) herneyse sıkma cevap olduğun belli sana daha cevap yazmıcam anlayan anlamıştır sana iyi forumlar