1 gb internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
1 gb internet kampanyası
5800dan internete hesapli baglanmaniz icin Aylik 1GB internet paketi simdi 6 ay boyunca ayda 19 TL! Hemen IND 1GB yazin 2222ye gonderin bu firsati kacirmayin!

Ne Kadar Öderim?
Tüm vergiler dahil, ilk 6 ay boyunca 19 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz.

6. ayın sonunda internet keyfini kesintisiz yaşayabilmeniz için paketiniz standart ücreti olan aylık 29 TL üzerinden devam eder.

Paket aşımı; Faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 0,05 TL / MB’dır. (Bu aşımlar, faturanızda birim fiyat olan 0,000049 TL/KB üzerinden ücretlendirilir.) Bir fatura döneminde paket bedeli üzerine en fazla 99 TL ödersiniz.

Faturasız hatlar için ise tüm vergiler dahil 1 Kuruş / 100KB’tır. Ücretlendirme her 100KB’ta bir yapılır. ​​

Daha Fazla Bilgi
Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN INTERNET yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.​​​
Sık Sorulan Sorular
Nasıl kayıt olabilirim?
IND 1GB yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler’den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim?
KALAN INTERNET yazıp 2222’ye ücretsiz SMS atarak, Online İşlemler’den ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz.
İndirimli 1GB İnternet Paketini kaç kere alabilirim?
İndirimli 1GB İnternet Paketini aldıktan sonraki 6 aylık indirim suresince bu kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.
Kullanmadığım internetim bir sonraki döneme devreder mi?
Tüm haklarınız bir fatura dönemi için geçerlidir. Bir sonraki aya devrolmaz.
1GB İnternet Paketi ile hangi işlemleri yapabilirim?
Aylık 1GB internet paketi ile yaklaşık 50.000 e-posta okuyabilir, 2.000 kez Facebook’ta fotograf yükleyip/izleyebilir, 5000 web sayfası görüntüleyebilir, 2000 dk. şarkı dinleyebilir, 500 dk. video izleyebilirsiniz. Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı yaklaşık olarak 1GB'a denk gelmektedir.
İndirimli 1GB kampanyasından kimler yararlanabilir?
Tüm bireysel abonelerimiz “İndirimli 1GB” kampanyasından faydalabilir.
Paketlerimi yurtdışında kullanabilir miyim?
İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız internet, uluslararası internet tarifesi üzerinden faturanıza yansır.
İnternet paketi iptal edildiğinde kalan kullanımlar silinir mi?
İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.
Mevcutta internet paketim var. Bu paketi alırsam nasıl ücretlendirileceğim?
Mevcutta indirimli 100 MB, indirimli 250 MB, 100 MB, 250 MB, 50 MB paketleriniz varsa, ilk ay 19 TL ile mevcut paketinizin ücreti arasındaki fark kadar ücret ödersiniz. Sonraki 5 ay 19 TL ile ücretlendirilirsiniz. (örn: Indirimli 250 MB paketiniz varsa, ilk ay 12 TL ucret odersiniz) Mevcutta 1GB, 4GB, 8 GB paketiniz varsa ilk ay 19 TLlik indirimli 1GB paketi için herhangi bir ücret ÖDEMEZSİNİZ. Sonraki 5 ay 19 TL ile ücretlendirilirsiniz.
Bu paketlerin dışında bir internet paketine sahipseniz (Facebook Paketi, Günlük 10 MB, vs.) iki paketi de aynı anda kullanır ve her ikisi için de kendi ücretini ödersiniz.
Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği ya da servisler arası geçiş yaptığımda internet paketi aboneliğim devam eder mi?
Paketiniz iptal olur ve kalan kullanımlarınız silinir.
Nasıl iptal ederim?
Indirimli 1GB internet paketinizi iptal etmek için IPTAL IND1GB yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
1 gb 19 tl verilirmi yaw turkcell hala aynı tas aynı hamam

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Valla ne diyeyim, pahalı. Buna kampanya denmez. :dry:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
koypanya olmuş bu :d:

• Beğen
Tepkiler: sbhas
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
turkcell interneti ucuza vermez e ne yapalım mobil tv si internet hızı görüntülü konuşma kalitesi ve her yerde çekmesi sebebiyle turkcelleden kopamıyoruz

Joker.

Joker.

Üye
mobil tv yapçaktım ligtv iğin biyazsdı 3 kanalöı me ar lig tv 2,3 9,90 demiş yuhmdedim o yüzdwn yaümadım bizim arkdaş 5 tl 3 ay yaptıo nasıl oluypr

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv yapçaktım ligtv iğin biyazsdı 3 kanalöı me ar lig tv 2,3 9,90 demiş yuhmdedim o yüzdwn yaümadım bizim arkdaş 5 tl 3 ay yaptıo nasıl oluypr

Lig tv sadece turkcell de ve bence aylık 10 tl normal geçen sene 30 tl gibi bir fiyatı vardı kaliteyi istiyorsan turkcell benim 2 hattım var biri vodafone 2 sindede mobil tv yi karşılaştırdim turkcell cam gibi diğeri ise buzlu cam

oguzhakan

Üye
şaşırmış bu turkcel vodafona geciyorum bıktım kazık fiyattan

cemilmatkap

Üye
Turkcell den asla şaşmam beni hiç yarı yolda bırakmadı nerdeyse bütün doğuyu gezdim çekmediği yer yok Adıyaman dan Şanlıurfaya geçerken barajda bile Hilvan da Silvan da çekiyor.

ali.44

ali.44

Üye
dalga geçiyor milletle

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
niye dalga geçsin ki kimse kimseyi zorlamıyor hem kalite hem hız istiyorsan turkcell burada

gölgee_65

gölgee_65

Üye
niye dalga geçsin ki kimse kimseyi zorlamıyor hem kalite hem hız istiyorsan turkcell burada

Evet doğrudur kalite için Turkcell en iyisi ama kalite hep pahalı olacak diye bir kaide olmaz olmamalı bence

ferdi9050

ferdi9050

Üye
Ben 3 ay indirimli olarak 1 gb interneti 9 tl ye kullanıyorum :S size özel kampanyamız var 5 gun icinde cevap yazın dedi, bence 9 tl ye iyi bi rakam 1 gb.. Ve 3 g hızında, hani vodafone gibi 100 mb dan sonra hız dusmuyor.

ilo53

ilo53

Üye
güzel paket hız ne kadar dowland hızı.