C7 anna 024.001 özel efektli hackli yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

by-emin

Üye
kardeş meraba telf na yazılımı ilk yüklediğimde flashlar çalısıyodu sonradan senin verdiğin aketi indirdim xlore ile data içine attım şimdi ne eski nede yeni flash lar çalısıyo :( yardımcı olabilirmisin ? ne yapmalıyız ?

----------Eklendi @ 11:48:39 ---------- Yazıldı @ 11:45:36 ----------

sürümü kurduktan sonra telefona birde xplore yükle daha sonra verdiğim linkten efekti indir ve telefonun depo hafızasına at klasör halinde. Son olarak xploreye gir o attığın effeck klasörunu telefon hafızasının içerisindeki data klasörunün içine at karşına değiştirilsınmi gibi birşey çıkarsa evet de ve telefonu yeniden başlat.
aynen yaptım olmadı yardımcı olabilirmisin ?

serkan_karakose

Üye
arkadaslar birde nasil yukicez o konuda bilgi verirseniz cok sevinirim simdidden tesekkurler

Jerkez38

Jerkez38

Üye
video ile anlatıcam birazdan yüklerim

by-emin

Üye
video ile anlatıcam birazdan yüklerim
kardeş bu effects konusunda bi yardımcı olsan ..:( senin upload ettiğin effecti indirdim xlore ile c data içine attım değiştirilsinmi diye sordu evet dedim . şimdi efectler çalısmıyor .? eskileride çalısmıyor artık ne yapabilirm

Jerkez38

Jerkez38

Üye
efekt nasıl eklenir videoda anlatılmıştır. anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum.

[video=youtube;mlmTYzpmgNg]http://www.youtube.com/watch?v=mlmTYzpmgNg&edit=ev&feature=uenh[/video]

son olarak telefonu yeniden başlatın efekt yüklenmiş olacaktır

by-emin

Üye
efekt nasıl eklenir videoda anlatılmıştır. anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum.

[video=youtube;mlmTYzpmgNg]http://www.youtube.com/watch?v=mlmTYzpmgNg&edit=ev&feature=uenh[/video]

son olarak telefonu yeniden başlatın efekt yüklenmiş olacaktır

çok teşekkür ederim oldu :) eline saglık birde bir uygulama yukledim kaldıramıyorum kaldırılamadı diyor ? nasıl bir programla silinebilir?

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
çok teşekkür ederim oldu :) eline saglık birde bir uygulama yukledim kaldıramıyorum kaldırılamadı diyor ? nasıl bir programla silinebilir?

silmek istediğin programın adı ney. sistemsel bi program ise silinemez.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
efekt nasıl eklenir videoda anlatılmıştır. anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum.[video=youtube;mlmTYzpmgNg]http://www.youtube.com/watch?v=mlmTYzpmgNg&edit=ev&feature=uenh[/video]son olarak telefonu yeniden başlatın efekt yüklenmiş olacaktır
ben bu efekti sevmedim data klasöründen sildim ama eski haline dönmedi kendi efektini nasıl ekleyebiliriz

serkan_karakose

Üye
kardes ben hackli c7 anna dosyalarini indirdim simdi kurmak istiyorum phonex 2011ide kurdum ama nasil yuklicemi bilmiyorum oncesinde hard format atimmi ya da flasa gerek var mi bi anlatsakn kardes be annayi cok istiyorum ama telefon elimde patlar diye korkuyorum simdiden tesekkurler.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
kardes ben hackli c7 anna dosyalarini indirdim simdi kurmak istiyorum phonex 2011ide kurdum ama nasil yuklicemi bilmiyorum oncesinde hard format atimmi ya da flasa gerek var mi bi anlatsakn kardes be annayi cok istiyorum ama telefon elimde patlar diye korkuyorum simdiden tesekkurler.
arkadaşım başta hard format at sonra phonex 2011 ile yükle.

serkan_karakose

Üye
ya arkadaslar 1. sayfadaki hackli dosyalari indirdim fakat telefonu baglayip phonex 2011 ile gunncelleme yaparhen refurbishe tikladigimda hata aliyorum ne yapmam gerekiyor aceba hata nerde olabilir sizce?

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
ya arkadaslar 1. sayfadaki hackli dosyalari indirdim fakat telefonu baglayip phonex 2011 ile gunncelleme yaparhen refurbishe tikladigimda hata aliyorum ne yapmam gerekiyor aceba hata nerde olabilir sizce?
kardeş hata aldığın yerde aşağıda option var ona gir liste çıkacak karşına orada kırmızı yazılı bir satır var ona tıkla delete de tekrar refurbishe yap.

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
v menü yü deneyn olmadımı

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonu pc den yönettiğin programın adı ne?

• Beğen

Üst Alt