Recep Özmen
Üye
kendi orjinal efekti var senin efekti mi ondan?efekte yükle c7ye çok yakışıyor![]()

kendi orjinal efekti var senin efekti mi ondan?efekte yükle c7ye çok yakışıyor![]()

adaşız biri değilhüseyin abi gene birinin hayatına anna katmışsın![]()
:af buyur Hüseyin abi =)adaşız biri değil:
kendi efekti güzel ama başka efekt ekledinmi daha bir güzel duruyokendi orjinal efekti var senin efekti mi ondan?![]()

yardımcı olabilirmisin ? ne yapmalıyız ?aynen yaptım olmadı yardımcı olabilirmisin ?sürümü kurduktan sonra telefona birde xplore yükle daha sonra verdiğim linkten efekti indir ve telefonun depo hafızasına at klasör halinde. Son olarak xploreye gir o attığın effeck klasörunu telefon hafızasının içerisindeki data klasörunün içine at karşına değiştirilsınmi gibi birşey çıkarsa evet de ve telefonu yeniden başlat.
kardeş bu effects konusunda bi yardımcı olsan ..video ile anlatıcam birazdan yüklerim
senin upload ettiğin effecti indirdim xlore ile c data içine attım değiştirilsinmi diye sordu evet dedim . şimdi efectler çalısmıyor .? eskileride çalısmıyor artık ne yapabilirmSenin efektin linkini verebilir misin?video ile anlatıcam birazdan yüklerim
Senin efektin linkini verebilir misin?

efekt nasıl eklenir videoda anlatılmıştır. anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum.
[video=youtube;mlmTYzpmgNg]http://www.youtube.com/watch?v=mlmTYzpmgNg&edit=ev&feature=uenh[/video]
son olarak telefonu yeniden başlatın efekt yüklenmiş olacaktır
eline saglık birde bir uygulama yukledim kaldıramıyorum kaldırılamadı diyor ? nasıl bir programla silinebilir?çok teşekkür ederim oldueline saglık birde bir uygulama yukledim kaldıramıyorum kaldırılamadı diyor ? nasıl bir programla silinebilir?
ben bu efekti sevmedim data klasöründen sildim ama eski haline dönmedi kendi efektini nasıl ekleyebilirizefekt nasıl eklenir videoda anlatılmıştır. anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum.[video=youtube;mlmTYzpmgNg]http://www.youtube.com/watch?v=mlmTYzpmgNg&edit=ev&feature=uenh[/video]son olarak telefonu yeniden başlatın efekt yüklenmiş olacaktır
arkadaşım başta hard format at sonra phonex 2011 ile yükle.kardes ben hackli c7 anna dosyalarini indirdim simdi kurmak istiyorum phonex 2011ide kurdum ama nasil yuklicemi bilmiyorum oncesinde hard format atimmi ya da flasa gerek var mi bi anlatsakn kardes be annayi cok istiyorum ama telefon elimde patlar diye korkuyorum simdiden tesekkurler.
kardeş hata aldığın yerde aşağıda option var ona gir liste çıkacak karşına orada kırmızı yazılı bir satır var ona tıkla delete de tekrar refurbishe yap.ya arkadaslar 1. sayfadaki hackli dosyalari indirdim fakat telefonu baglayip phonex 2011 ile gunncelleme yaparhen refurbishe tikladigimda hata aliyorum ne yapmam gerekiyor aceba hata nerde olabilir sizce?
Remote Professional ismi bu kardeş istediğin siteden indirebilirsin biraz beklersen upload edelimTelefonu pc den yönettiğin programın adı ne?
buyur kardeş upload ettimTelefonu pc den yönettiğin programın adı ne?