Mesaj İletim Raporu..

Sponsorlu Bağlantılar

TRSabotaj

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj İletim Raporu..
Merhaba Arkadaşlar . Nokia N97 Mini Kullanıyorum Ve Sürekli Mesajlasıyorum Dün Mesajlaşırken Birden Bire Mesajın Gönderildiğine Dair İletim Raporu Gelince Telefon Titredi Neden Böyle Yaptı ? Telefon Sessizdeyken İletim Raporu Gelince Titriyor Genele Alınca Aynı Msj Gelmiş Gibi Uyarıyor Bu Güne Kadar Böyle Yapmamıştı Neden Böyle Yapmış Olabilir ? Telefonun Yazılımını Güncelledim Geçmedi Format Attım Düzeldi Gibi Oldu 2-3 Mesaj Çekmemden Snra Aynı Şeyi Yapmaya Devam Etti Yardımcı Olabilicek Varsa Çok Hayrı Dokunur..

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sorununun çözümünü bilmiyorum ama bi püf noktası verebilirim. İletim raporunu kapat gereksiz bişey. Attığın mesaj gönderilenlerdeyse iletilmiştir, giden kutusundaysa iletilmemiştir. Bu kadar :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sorununun çözümünü bilmiyorum ama bi püf noktası verebilirim. İletim raporunu kapat gereksiz bişey. Attığın mesaj gönderilenlerdeyse iletilmiştir, giden kutusundaysa iletilmemiştir. Bu kadar :)

Olur mu Hakan.Gönderdigin her mesaj gönderilenlere gider karsı tarafın telefonu kapalı olsa bile.
Ama iletim raporu alırsan iletilmedi yazar ve karsı taraf telefonu açtıgında iletildi yazar.

TRSabotaj

Üye
    Konu Sahibi

Hayır Dediğiniz Gibi Olmuyor Mesaj İletilsede İletilmesede Gönderilen Kutusunda Bulunuyor.. Operatör Bazen Msjı İletmiyor Beklemede Diye Rapor Geliyor Ve Bidaha Mesaj Yolladığım Zaman İletiyor Onun İçin İLetim Raporunun Her Zaman Açık Olması Lazım .

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bu bir sorun değildir tüm telefonlarda iletim raporu mesaj gibi gelir arkadaşın telefonundada mesaj attıkça bidaha mesaj gelir gibi oluyodu dedim ne hızlı cevap yazıyo dedi o iletim raporu aynısı benim 5800 dada var iletim raporu gelince titriyor bende mesaj geldi zannediyorum hep :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
giden kutusu ne oluyo peki?

TRSabotaj

Üye
    Konu Sahibi
bu bir sorun değildir tüm telefonlarda iletim raporu mesaj gibi gelir arkadaşın telefonundada mesaj attıkça bidaha mesaj gelir gibi oluyodu dedim ne hızlı cevap yazıyo dedi o iletim raporu aynısı benim 5800 dada var iletim raporu gelince titriyor bende mesaj geldi zannediyorum hep :D

Ben Senelerdir Nokia Kullanıyorum N95 Olsun , 5800 Xm Olsun , C5 Olsun Ve Şimdide N97 Kullanıyorm Hiç Böyle Bişey Yoktu Telefon Geneldeyken İletim Raporunda Mesaj Gelir Gibi Uyarmıyor , Sessizdeyken İletim Raporu Gelince Titremiyordu Ama Birden Bu Sorun Çıktı.. İletim Raporu Gelince Mesaj Gelir Gibi Oluyor . Sağ Üst Tarafta Mesaj Simgesi Çıkıyor İletim Raporu Gelince , İletim Raporu Gidincede Mesaj Simgesi Gidiyor Tamamen Sorun Bu Nokianın Genelinde Ve Orjinalinde Olan Birşey Değil .

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
aynı sorun bende de çıktı telefonum N95
Formattan sonra iletim raporunda titremeye başladı. Yokmu bunun bi çaresi

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
Nimbuzz kullanan arkadaşlar nimbuzz pıng ı devre dışı bırakın bendede bu sorun vardı çözüp bulana kadar kanser olacaktım neredeyse

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
uyarı seslerini açın. Iletim raporu geldiğinde hem mesaj gelmiş gibi mesaj sesi ve titreşim veriyor hem de bip diye uyarı sesi veriyor. Telefon ikilemde kaldığı için kendiliğinden düzeliyor bi süre sonra ;)

emfk

Üye
Nimbuzz kullanan arkadaşlar nimbuzz pıng ı devre dışı bırakın bendede bu sorun vardı çözüp bulana kadar kanser olacaktım neredeyse
tel:C5 03
aynen öyle kardesim nimbuzz pinki kapadım sorun cözüldü deli olcaktım hep mesaj geldi sanıyodum tesekkürler

cagla_58

Üye
nimbuz ping i nasıl kapatabılırız peki

telefonum nokıa e72 nimbuz pingi nasıl kaldırabılırım :( bende de bu sorun oluyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt