N8 açılmıyor sadece titriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seninaskina60

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılmıyor sadece titriyor
Phoenix programI yardımı ile N8 telefonumu BELLEDEN, ANNA ya indirgeyecektim lakin yalnışlıkla TEST EKRANI gelmeden USB kablosunu cektım ve bır daha acılmadı. Ancak TİTRİYOR.

Sonradan tel artık açılmadığı "Dead Phone USB Flash" seçeneğini seçerek offline olarak tekrar flash atmak istedim ama her defasında aşşağıdaki hatayı veriyor

25 den geriye sayma bitincede bu çıkıyor den ni yapıyorum ama fayda yok

başka bi hata

SORUN NEDİR? ÇÖZÜMÜ NEDİR ?
HAYDİ MAXİCEP DOSTU UZMAN KARDESLERIM LUTFEN YARDIM !!!

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Yerinde olsam Phoneix i siler son sürümünü birkez daha yüklerdim

sand_storm

sand_storm

Üye
dostum hiç uğraşma aynısı banada oldu kvk ya verdim sonuç cihaz değişti sıfır n8 verdiler

FastBreaker

FastBreaker

Üye
evet önce pr1 e dönceksiniz. istediğiniz sürüme downgrade yapamazsınız sadece iskandinav sürümü yukardaki arkadaşın verdiği linkte var

• Beğen
Tepkiler: n000k

seninaskina60

Üye
    Konu Sahibi
baska bır cozum secenegı sunabılecek bır ustadımız varmdıır?

GrafiXer

GrafiXer

Üye
baska bır cozum secenegı sunabılecek bır ustadımız varmdıır?

Kardeşim aynı sorun benden olmuştu hatta hiçbir şekilde titreşim dahi gelmiyordu iskandinav firmwaresini indirip phoenix' in Phoenix Service Software 2011.24.002.46258 versiyonunu indirip denemen gerek dead phone usb flashing seçeneğini işaretleyerek yapman gerekli ilk önce aşağıdaki firmwareyi indir.

Daha sonra Phoenix Service Software 2011.24.002.46258 versiyonunu bu linkten indir ve dosyaları RM-596 klasörüne kopyala

Uploaded:

Megaupload:

dead phone usb flashing seçeneğini işaretleyerek formatlama işlemine başla biraz bekle searching phone yazdığında yada telefonu tak vs die uyarı ekranı geldiğinde sadece telefonu kapatma düğmesine elini bas çek (basılı tutma) cihazı görecek ve formatlama işlemi %10 %20 vss devam ederk tamamlanacaktır. Dene haberdar et bizi:good:

• Beğen
Tepkiler: esir_exe ve n000k
mensir

mensir

Üye
Aynı sorun bendede vardı Dün Kvk dan yeni n8 imi aldım. Şu an anna yüklemesi olduğundan yükleme hatası diyerek içini komple değiştiriyorlar. Bilgin olsun

seninaskina60

Üye
    Konu Sahibi
telefonum acıldı mesajlarıyla yardımda bulunan tum kardeslerıme kucak dolusu sevgıler.
işe yaradı

seninaskina60

Üye
    Konu Sahibi
Yıne bozdum
maxicebım oldukca sorun olmaz ınsallah ::)
hallederız

esir_exe

esir_exe

Üye
maxi cep ailesıne çok tesekkurler telefonu hıc bı sekılde acamıyorken bu konu sayesınde problemı çözdum yardımcı olan herkeze tesekkrler...

ggokhan008

Üye
flash ile down grade yapcan garda$

---------- Eklendi @ 23:09:01 ---------- Yazıldı @ 23:08:10 ----------

kusura bakma son mesaji okumadan cevap yazmisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt