Samsung Galaxy S5830 Google android market Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bjkrambo80

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5830 Google android market Sorunu
Kolay Gelsin.

Samsung Galaxy S5838 Andriod Cep telefonum war ama Google android marketim yok nasıl yukleyebilirim acaba

Android Sürümü : 2.2.1

Bu Konuda Yardımcı Olabilirmısınız acaba ???

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Kies'ten güncelle telefonu gingerbread'a

bjkrambo80

Üye
    Konu Sahibi
Kies den guncelleme çıkmadı bu konuda

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Telefona format at o kendiliginden gelir. Yada servis e götür froyo yu tekrar yüklet.

fkboran

Üye
bende yaklaşık 15 gün önce s5830 aldım sürümü 2.1.1 di ve market yoktu. kies ten güncelleme yaptım ve sürüm 2.3.3 e yükseldi. şimdi market açık

mancukya

Üye
Market sorunu artik tarihte kaldi Android
adresinden telinize yükleyebilirsiniz bu market olayinda google artik her yöne acti.
Yada getjar yüklerseniz gene android marketteki herseye ulasabilirisniz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Market sorunu artik tarihte kaldi Android
adresinden telinize yükleyebilirsiniz bu market olayinda google artik her yöne acti.
Yada getjar yüklerseniz gene android marketteki herseye ulasabilirisniz
Şakamısın android market olmayan tele nasıl yüklenir bu yüklemen için cihazını tanımlaman gerek onun içinde telde android market

mancukya

Üye
Şakamısın android market olmayan tele nasıl yüklenir bu yüklemen için cihazını tanımlaman gerek onun içinde telde android market

Evet sakayim öncelikle okudugunu anla insani germeyin.
Arkadas google kendi politikasini degistirdi eskiden Google ile anlasma yapmiyan sirketlerde cesitli zorluklar cikariyordu market ve maps gibi konularda artik bunu yapmiyor. Hatta eskiden bu programlar cogu tele zip dosyasi halinde flash ile atilmak zorunda kaliniyordu artik bunu uygulamiyor kendi rakibi olan Getjar, amazon gibi market alternatiflerine bile kendi programlarini sundular.
Market olmayan yada herhangi sekilde marketi silinmis olan cihazlar icinde Andorid marketi web hizmetinden veriyorlar yaklasikda 2 ay oldu. Tel üstünden herhangi bir tarayici ile gir üye ol ve yükle
Arkadas hadi diyelimki bilmiyorum ama usluba bak ya her türlü ortamda insanlari germeyi marifet saniyorsunuz.

volume2767

Üye
arkadaşlar bende android market var tıklıyorum yükleniyor diyo orda kalıyo nedeni ney acaba acil!!!!???