Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anna guncelleştrmesi garanti
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme
Üye
Konu Sahibi
anna guncelleştrmesi garanti
kapsamındamıdır yollasam yuklenir mi
hizan
Üye
garantiyi bozmaz.istersen ben yükleyeyim.
adem522
Üye
arkadasım en ıyısı sen nokıa shop götür güncelleştirme yaparken telefon çökebiliyo
ucantcme
Üye
Konu Sahibi
nokia shop yok burada
hizana guvenmeyin kloncu cikabilir
forum da araştırın bir çok kişinin çöken telefonlarını geri getirdim. ve benim hiç bir şekilde art niyetim olmaz ve olamaz, insanları tanımadan kloncu çıkabilir diye iftiraya maruz bırakmayın ayıptır.
Lenneth
Üye
Yüklenir.
ucantcme
Üye
Konu Sahibi
teknosadan aldm teli garantiye verip anna yuklettiriyorm umarim ucret talep etmezler
ücret talep etmezler korkma garantili olarak yüklerler.
sado826
Üye
hizan millete yardım etmekde artık art niyet oldu arkadaşım boşver en iyisi etmemek arkadaşım kendinde yaparsın ayrıca güncelleştirirken telefon çökmeside nerden çıktı
mıttık
Üye
evet ya güncelleme yaparken telefon niye çöksünki en fazla ovi suite teli flash moduna aldıktan sonra tekrar tanıyamama sorunu alıyor ondada usb yi çıkarıp birkaç saniye bekledikten sonra açma kapama tuşuna basınca açılıyor.başıma geldiği için biliyorum ovi suitete yükleme yaparken bazen böyle şeyler olabilir ama nokia update software ın şimdiye kadar hiç sorun çıkarttığını duymadımda tanıkda olmadım eğer kabloyu yüklemenin yarısında çekmezseniz yada elektrik gitmezse sorun olmaz ki öyle bir durumdada dead phone flash ile rahatça düzeltilebiliyor yani telefon öyle hemen çökmez
hizan
Üye
phoenix ile yüklerken hata yaparsan çöker.
oviden inen yazılımlar sorunlu indirirseniz sorun yaşarsınız.