anna guncelleştrmesi garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
anna guncelleştrmesi garanti
kapsamındamıdır yollasam yuklenir mi

hizan

hizan

Üye
garantiyi bozmaz.istersen ben yükleyeyim.

adem522

Üye
arkadasım en ıyısı sen nokıa shop götür güncelleştirme yaparken telefon çökebiliyo

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
nokia shop yok burada
hizana guvenmeyin kloncu cikabilir

hizan

hizan

Üye
nokia shop yok burada
hizana guvenmeyin kloncu cikabilir

arkadaşım bakın bir şey yazarken dikkatli olun.

forum da araştırın bir çok kişinin çöken telefonlarını geri getirdim. ve benim hiç bir şekilde art niyetim olmaz ve olamaz, insanları tanımadan kloncu çıkabilir diye iftiraya maruz bırakmayın ayıptır.

Lenneth

Üye
Yüklenir.

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
teknosadan aldm teli garantiye verip anna yuklettiriyorm umarim ucret talep etmezler

sado826

sado826

Üye
hizan millete yardım etmekde artık art niyet oldu arkadaşım boşver en iyisi etmemek ;) arkadaşım kendinde yaparsın ayrıca güncelleştirirken telefon çökmeside nerden çıktı :)

mıttık

Üye
evet ya güncelleme yaparken telefon niye çöksünki en fazla ovi suite teli flash moduna aldıktan sonra tekrar tanıyamama sorunu alıyor ondada usb yi çıkarıp birkaç saniye bekledikten sonra açma kapama tuşuna basınca açılıyor.başıma geldiği için biliyorum ovi suitete yükleme yaparken bazen böyle şeyler olabilir ama nokia update software ın şimdiye kadar hiç sorun çıkarttığını duymadımda tanıkda olmadım eğer kabloyu yüklemenin yarısında çekmezseniz yada elektrik gitmezse sorun olmaz ki öyle bir durumdada dead phone flash ile rahatça düzeltilebiliyor yani telefon öyle hemen çökmez ;)

hizan

hizan

Üye
phoenix ile yüklerken hata yaparsan çöker.

oviden inen yazılımlar sorunlu indirirseniz sorun yaşarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt