N8 256 MB ram 90 mb kaldı...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maddock

Üye
    Konu Sahibi
N8 256 MB ram 90 mb kaldı...?
N8 de 256 mb olan ram, ilk aldığımda 240 mb olarak çalışırken haritanın yüklü olmadığını gördüm. Haritayı kurduktan sonra 130 mb düştü. Anna yı güncelledikten sonra ise 90 mb düştü. Sistem belleğini nasıl tekrar 200 mb üzerinde kullanabilirim yardım ederseniz sevinirim....

cemal344

Üye
hard reset.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
240 mb derken?

Yanlışınız var. Mümkün değil 240 mb olamaz.

256 mb olan ramin ortalama 110 mb'ını zaten sistem kullanıyor sadece.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
240 mb derken?

arkadaş haklı telefon boşta 200 üstü ramda çalışması imkansız ortalama 100 150mb ramla ancak çalışır o telefon

senin kastettiğin telefon hafızası olmasın ? dosya yöneticisinde yazan değer ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
240 mb derken?

neden olmasin hard reset atinca oluyor cunku hersey siliniyor o yuzden.Qt ovi falan hepsi.mecbur tekrar kurulmasi gerekiyor.

----------Eklendi @ 20:29:34 ---------- Yazıldı @ 20:28:49 ----------

N8 de 256 mb olan ram, ilk aldığımda 240 mb olarak çalışırken haritanın yüklü olmadığını gördüm. Haritayı kurduktan sonra 130 mb düştü. Anna yı güncelledikten sonra ise 90 mb düştü. Sistem belleğini nasıl tekrar 200 mb üzerinde kullanabilirim yardım ederseniz sevinirim....
istersen burdan 14 mb alabilirsin.http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/hackli-symbian-3-telde-14-mb-kazanma-517692.html

maddock

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisinden c: hard reset ten sonra 256 mb görünüyordu. Sonra baktım harita yok, yükledim ondan sonra 140 mb düştü, son güncelleme olan ANNA yı güncelledim 90 mb düştü. Harita 100 mb götürdü, anna 50 mb götürdü. Sonuç 90 mb kaldı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ozaman tekrar guncelle yada flash at.okadar dusmus olmasi mumkun degil.ama guncelleme yada flash atmadan (hafiza kartini cikar ardindan E hafizayi bicimlendir ve soft format at) geri guncelleme yada flash yapabilirsin hafiza kartini hersey bitince takabilirsin.

maddock

Üye
    Konu Sahibi
:-(

----------Eklendi @ 11:28:43 ---------- Yazıldı @ 11:27:22 ----------

bilmiyor abisi ram nedir rom nedir sistem nedir anla iste:aman2:

Arkadaşım sen daha o yolda ilerliyosun, ben geri döndüm, ikinci turdayım.....

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
:-(

----------Eklendi @ 11:28:43 ---------- Yazıldı @ 11:27:22 ----------

Arkadaşım sen daha o yolda ilerliyosun, ben geri döndüm, ikinci turdayım.....

kardeşim sen dosya yöneticisindeki c den bahsediyorsun o c dediğin ram değil telefon hafızasıdır ram ı öğrenmek istiyorsan ramblow gibi bir programla öğrenebilirsin

Elmir584

Üye
arkadaslar bu problem bende de var. 256 mb ram sadece 50mb gosteriyo. Jbak taskmanla bakiyorum hic bi program acik diyil hemde gizlilere bile bakiyorum yine 60mb dan fazlaya cikaramadim. Ustelik telim yeni yani aldiqimdan beri böyle.

aleranol

aleranol

Üye
ram blow pro var bide onu kullanarak bak sorunu çözersin harita hep açık değil heralde ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşım senin bahsettigin bölüm c: yani sistem dir ram değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt