OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

08li

Üye
Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olucaktı ben bu modifikasyonu yükledim çalıştı fakat ne tarzz uygulamalar yüklüyebiliyorz. Hani 5800 uygulamaları altında mı yoksa c6 işletim sistemi adı altındaki uygulamaları ?

emmo1012

Üye
saol kardesım.telefon kendıne geldı...tesekkurler

OzzBozz97

Üye
--> 'i Kurun: 'yi kurun. Ardından telefonunuzu tanıtma aşamalarını tamamlayın ve mutlaka Ovi Suite'in telefonunuzu tanımasını sağlayın.

İki sorum olacak:
1- Flash atarken kullanacağım PC benim değil, kendi PC'me bağladığımda bendeki ovi suite hata verir mi?
2- Ovi Suite'in Tel'imi tanıdığını nereden anlarım? USB ile PC'ye bağladığımda bir x6 resmi çıkıyor ve s60 device diyor, bu tanıdığını mı gösterir?

Teşekkürler :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
berki sana flashlamada yardım edebilirim cepten arayıp konuşaraq

By_Casparov

By_Casparov

Üye
la oğlum ciddi diyorum..

semihjet

Üye
slm arkadaşlar yazılımı kurdum çok güzel olmuş ellerinize saglık fakat ses kalitesi çok bozuk... nokia 5530 kullanıyorum... bazı işlemler yaptım denedim ama 5800 ın ses codecini yükleyemedim. Ne yapabilirim yardım edicek var mı ? Böyle sesi çok fazla ve tiz çıkıyor ben kaliteli çıkmasını istiyorum...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw rambo son bi duzeltme ben taksit taksit geliom ama muzik widgeti yerine kisayolunu atcaktim ki kisayolda muzik yok bi yama atesleyebilir misin

Program kısayolu olarak mevcut değil. Sanırım widget olarak eklenebildiğinden, kısayollar listesinden çıkarılmış. Eklemem mümkün değil :=)

konumlama yöntemlerinde şebeke açık mıydı? ben kapatıyorum onu. nete girmesin diye. 15 dk'dan fazla bekledim bağlanmadı. fazla flash atmaktan kafayı yedi alet galiba :ehe

Bende bol bol flash attım, sorun oluşmadı. Ancak GPS simgesi çıkmıyor, bu kısım benimde canımı sıkıyor. Ama yinede GPS ile konumumu bulabiliyorum. Şebeke, internet falan açıktı ama kullanmadım.

msn destek istesem kabulmu hocam :) malum ilk defa yüklüyorumda herhangi bi sorunda msn destek fena olmaz hani :)

2-3 günde 1 ancak internete erişebiliyorum. O yüzden destek veremeyeceğim. Üzgünüm gerçekten.

abi ellerine sağlık çok harika olmuş ama benim bi sorunum var önceden sunrise kuruluydu şarj çok iyi gidiyodu omegayı kurduktan sonra 1 gün bile gitmiyor hiç kullanmazken söylüyorum hiç kullanmayınca 1 gün bile gitmiyor şarj neden böyle ?

3-4 gün boyunca OmegA yı kullan. Bir yerden sonra şarjı düzene girecektir. Ayrıca, ekran ışığı, titreşim ve sesleri kendine göre düzenleyip minimuma indirirsen, şebekeyi GSM olarak seçili bırakırsan şarjı oldukça dayanacaktır.

Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olucaktı ben bu modifikasyonu yükledim çalıştı fakat ne tarzz uygulamalar yüklüyebiliyorz. Hani 5800 uygulamaları altında mı yoksa c6 işletim sistemi adı altındaki uygulamaları ?

S60v5 uygulamalarını yükleyeceksin. Ekstra özellik olarak, ev ekranı widget destekli uygulamalarıda yükleyebilirsin. Ayrıca C6 ve N97 temalarıda düzgün bir şekilde çalışıyor.

saol kardesım.telefon kendıne geldı...tesekkurler

Birşey değil, güle güle kullan.

--> 'i Kurun: 'yi kurun. Ardından telefonunuzu tanıtma aşamalarını tamamlayın ve mutlaka Ovi Suite'in telefonunuzu tanımasını sağlayın.

İki sorum olacak:
1- Flash atarken kullanacağım PC benim değil, kendi PC'me bağladığımda bendeki ovi suite hata verir mi?
2- Ovi Suite'in Tel'imi tanıdığını nereden anlarım? USB ile PC'ye bağladığımda bir x6 resmi çıkıyor ve s60 device diyor, bu tanıdığını mı gösterir?

Teşekkürler :D

Ovi Suite heryerde aynıdır, ancak ayrı bilgisayardaki ovi suite'e telefonunu tanıtacaksan, telefonu taktıktan sonra Ovi Suite penceresinde telefonun adı görünecektir. Ayrıca OmegA v4.6 yazacaktır. Böyleyse tanımış demektir.

slm arkadaşlar yazılımı kurdum çok güzel olmuş ellerinize saglık fakat ses kalitesi çok bozuk... nokia 5530 kullanıyorum... bazı işlemler yaptım denedim ama 5800 ın ses codecini yükleyemedim. Ne yapabilirim yardım edicek var mı ? Böyle sesi çok fazla ve tiz çıkıyor ben kaliteli çıkmasını istiyorum...

Ekolayzer ayarları ile oyna, Müzik Çalar v15.2 yi yükle. Bu iki denemeyi sırasıyla yap. İstediğin sesi elde edebilirsin.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
CFW ye gömdüğüm galerideki sorunu gideren yamayı tekrar yükleyip, telefonu yeniden başlatırsan, galeri orjinalindeki gibi resim ve videoları görür. Yamayı orjinal firmwareden yararlanarak yapmıştım.

kardeşim yükledim zaten yine aynı orjinaldeki dosyaalrı yüklemem lazım ben komple nerede ne varsa galeride görünmesini istiyorum

safharat

Üye
usta ellerine sağlık, yalnız 4.6 da menu grid çalışmıyor menuyu seçiyorum. çıkış diyorum açınca aynı gride giriyorum aynı 1x1 de kalıyor.

menu grid seçim yaptıktan sonra telefonu açıp kapatınca düzeliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW ye gömdüğüm galerideki sorunu gideren yamayı tekrar yükleyip, telefonu yeniden başlatırsan, galeri orjinalindeki gibi resim ve videoları görür. Yamayı orjinal firmwareden yararlanarak yapmıştım.

kardeşim yükledim zaten yine aynı orjinaldeki dosyaalrı yüklemem lazım ben komple nerede ne varsa galeride görünmesini istiyorum

O zaman önce hard format at. Ardından konudaki yamayı yükle ve telefonu yeniden başlat. Bundan sonra galeri heryerdeki resimleri ve videoları görecektir.

omer9035

Üye
emeğine sağlık güzel çalışma büyük emek vermişsin fakat benim bir sorunum var dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor hiç çalışmıyor bunu aktif yapmanın yolu yokmu titreşimi 3. seviyeye getirmeme rağmen tık yok

punemr123

punemr123

Üye
emeğine sağlık güzel çalışma büyük emek vermişsin fakat benim bir sorunum var dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor hiç çalışmıyor bunu aktif yapmanın yolu yokmu titreşimi 3. seviyeye getirmeme rağmen tık yok
Kardes bi kac sayfa geride yama yayimlandi open for all i ve c2z yi rompatcherdan ac ve autoya al yamayi kur teli resle tamamdir.

OzzBozz97

Üye
Hafıza kartı kullanıyorsanız temizleme işlemini yapmalısınız denmiş. x6'da bu işlem nasıl olur? Telefonu kapatıp bilgisayara bağlayarak mı temizleyelim?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Hafıza kartı kullanıyorsanız temizleme işlemini yapmalısınız denmiş. x6'da bu işlem nasıl olur? Telefonu kapatıp bilgisayara bağlayarak mı temizleyelim?
Dostum bunu sorduğuna inanamıyorum :s
ilk olarak telefonunu AÇIK vaziyette ve depolama modünda pc ye bağla depo hafızasındaki senin için önemli dosyalari pc nin masaüstünde yeni klasör açıp onun içine atabilirsin sonra da yedekleme isi bitince pc den doğru depo hafızasını biçimlendir sonra da emin olmak için pc den bağlantıyı kesip kendin bak emin olunca da teli kapat ve gerisi sana kalmış..

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
dokunmatik hassasiyeti kötü yani hep 2 harf yazıyor ve
opera hala atıyor dediğin dosyaları silmeme rağmen

Symbian Modder

Üye
dokunmatik hassasiyeti kötü yani hep 2 harf yazıyor ve
opera hala atıyor dediğin dosyaları silmeme rağmen

hassas olduğundan dolayı iki harf yazar kötü olduğundan değil :ehe

opera'nın atmadığı c6 fw'si yok zaten EMİRİZM Tanıdık geldi mi bu isim :ehe

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bunu sana sormadım ramboya sormuştum
ayrıca fazla hassas olmasıda kötü birşeydir değilmi
emirizm i tanımıyorum bu arada

jumuu

Üye
düşündüm taşındım omega 4.5'ten vazgeçtim..tekrardan nokia'nın kendi sürümüne(yada adı her neyse)geçmeye karar verdim...kısaca nokia'nın kendi sürümünü tekrar yüklemek istiyorum.nasıl yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

Üst Alt