berki sana flashlamada yardım edebilirim cepten arayıp konuşaraq
cidden soruyorum adım adım anlatan video resim fln yokmudurYaw rambo son bi duzeltme ben taksit taksit geliom ama muzik widgeti yerine kisayolunu atcaktim ki kisayolda muzik yok bi yama atesleyebilir misin
konumlama yöntemlerinde şebeke açık mıydı? ben kapatıyorum onu. nete girmesin diye. 15 dk'dan fazla bekledim bağlanmadı. fazla flash atmaktan kafayı yedi alet galiba![]()
msn destek istesem kabulmu hocammalum ilk defa yüklüyorumda herhangi bi sorunda msn destek fena olmaz hani
![]()
abi ellerine sağlık çok harika olmuş ama benim bi sorunum var önceden sunrise kuruluydu şarj çok iyi gidiyodu omegayı kurduktan sonra 1 gün bile gitmiyor hiç kullanmazken söylüyorum hiç kullanmayınca 1 gün bile gitmiyor şarj neden böyle ?
Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olucaktı ben bu modifikasyonu yükledim çalıştı fakat ne tarzz uygulamalar yüklüyebiliyorz. Hani 5800 uygulamaları altında mı yoksa c6 işletim sistemi adı altındaki uygulamaları ?
saol kardesım.telefon kendıne geldı...tesekkurler
-->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'i Kurun:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'yi kurun. Ardından telefonunuzu tanıtma aşamalarını tamamlayın ve mutlaka Ovi Suite'in telefonunuzu tanımasını sağlayın.
İki sorum olacak:
1- Flash atarken kullanacağım PC benim değil, kendi PC'me bağladığımda bendeki ovi suite hata verir mi?
2- Ovi Suite'in Tel'imi tanıdığını nereden anlarım? USB ile PC'ye bağladığımda bir x6 resmi çıkıyor ve s60 device diyor, bu tanıdığını mı gösterir?
Teşekkürler![]()
slm arkadaşlar yazılımı kurdum çok güzel olmuş ellerinize saglık fakat ses kalitesi çok bozuk... nokia 5530 kullanıyorum... bazı işlemler yaptım denedim ama 5800 ın ses codecini yükleyemedim. Ne yapabilirim yardım edicek var mı ? Böyle sesi çok fazla ve tiz çıkıyor ben kaliteli çıkmasını istiyorum...
CFW ye gömdüğüm galerideki sorunu gideren yamayı tekrar yükleyip, telefonu yeniden başlatırsan, galeri orjinalindeki gibi resim ve videoları görür. Yamayı orjinal firmwareden yararlanarak yapmıştım.
kardeşim yükledim zaten yine aynı orjinaldeki dosyaalrı yüklemem lazım ben komple nerede ne varsa galeride görünmesini istiyorum
usta ellerine sağlık, yalnız 4.6 da menu grid çalışmıyor menuyu seçiyorum. çıkış diyorum açınca aynı gride giriyorum aynı 1x1 de kalıyor.
CFW ye gömdüğüm galerideki sorunu gideren yamayı tekrar yükleyip, telefonu yeniden başlatırsan, galeri orjinalindeki gibi resim ve videoları görür. Yamayı orjinal firmwareden yararlanarak yapmıştım.
kardeşim yükledim zaten yine aynı orjinaldeki dosyaalrı yüklemem lazım ben komple nerede ne varsa galeride görünmesini istiyorum
O zaman önce hard format at. Ardından konudaki yamayı yükle ve telefonu yeniden başlat. Bundan sonra galeri heryerdeki resimleri ve videoları görecektir.
Kardes bi kac sayfa geride yama yayimlandi open for all i ve c2z yi rompatcherdan ac ve autoya al yamayi kur teli resle tamamdir.emeğine sağlık güzel çalışma büyük emek vermişsin fakat benim bir sorunum var dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor hiç çalışmıyor bunu aktif yapmanın yolu yokmu titreşimi 3. seviyeye getirmeme rağmen tık yok
Kardes bi kac sayfa geride yama yayimlandi open for all i ve c2z yi rompatcherdan ac ve autoya al yamayi kur teli resle tamamdir.
Dostum bunu sorduğuna inanamıyorumHafıza kartı kullanıyorsanız temizleme işlemini yapmalısınız denmiş. x6'da bu işlem nasıl olur? Telefonu kapatıp bilgisayara bağlayarak mı temizleyelim?
dokunmatik hassasiyeti kötü yani hep 2 harf yazıyor ve
opera hala atıyor dediğin dosyaları silmeme rağmen