C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

alim6563

alim6563

Üye
Sende az olmuş. Ben 67 MB RAM'e ulaştım bu CFW ile.

Arkadaşlar, PHNT'den ben bile ümidi kestim diyebilirim; zaten artık o foruma sahip çıkan birileri de kalmadı. İş başa düştü. >:l

Bu arada, yeni logo nasıl görünüyor?
Off yaa. . .

recepskr

Üye
symbian türkiye abi niye blog da böyle ayrıntılı paylaşım yapmıyorsun anlıyorum bloğa girenlerin geneli symbian ın ne olduğunu yeni öğrenenler(ben de dahil) blog da da bir forum havası gibi bir şey olsa olmz mı?

azrock

azrock

Üye
Üstadlar;

Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor...

Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.)

Nasıl yapabilirim?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Üstadlar;

Telefonu, phoenix gösteriyorum. CONNECTIONS'tan (bende) USB1-RM697 yazıyor. Onu seçince Dead USB seçeneği aktif olmuyor...

Sadece NO CONNECTION'da aktif. Onda da dün gece denerken brick oldu telefon. (Sadece titriyordu.)

Nasıl yapabilirim?

orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin

azrock

azrock

Üye
orjinal yazılımı NaviFirmPlus ile indirip NO CONNECTION seçengi ile yeniden yükleyebilirsin

Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi...

Yan Q klavye ve rehber değişmedi...:nono:

watercity

watercity

Üye
saol bi inceleyeyim

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yükledim. Ama anlamadığım sadece menü görünümü, simgeler değişti. He birde tel. hafızası + yazı tipi...

Yan Q klavye ve rehber değişmedi...:nono:

Q klavye Değişmez Zaten Swype Yüklücen

Del Rey

Del Rey

Üye
Klavye de degisir. Rsc dosyalarini duzenliyorsun. Ama bizimkilerde orjinalleri ise yariyor.

mfsyzgt

Üye
Beyler bendede c5-03 var. Hacklesem telefonu unsigned uygulamaları açabilmek için telefonum tehlike altına girer mi?

azrock

azrock

Üye
Konu niye durgun bu kadar?

Joker.

Joker.

Üye
noldu artık bırakıldımı tele cfw üretmesi bari tr çevirin s"3 cfw sini

azrock

azrock

Üye
noldu artık bırakıldımı tele cfw üretmesi bari tr çevirin s"3 cfw sini