Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell T20
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bersan47
Üye
Konu Sahibi
Turkcell T20
Arkadaşlar karşınızda yeni akıllı telefon T20 bu telefon süpermi sizce alayım mı?
'İbrahim'
Üye
1.konu yeri yanlış
2.o tel kampanya teli aylık 19 tl ye alıyolar
3.android iletişim sistemi olduğu için uygulama ve oyun bakımından zengin
4.symbiandan sıkıldıysan almanı öneririm
anılbaran
Üye
bosver alma
y n s c n
Üye
Bu telefon bizce süper değil..
TheCower
Üye
Evet süper değil bu telefon.
bersan47
Üye
Konu Sahibi
peki galaxy mini olabilirmi
Del Rey
Üye
T20 kötü bir telefon. Onun yerine C6-01 veya Galaxy serilerinin alt sıralarındakilerinden alabilirsin.
bersan47
Üye
Konu Sahibi
asla artık nokıa a ya elimi sürmem
josephbyrm
Üye
Ben Türkcel t20 aldım ve kesinlikle nokia c6-01 gibi bir çok telefondan kat kat daha iyi hem ekran boyutu hemde özellik açısından t20 harika bir telefon.
Yunkaai
Üye
o kadar guzel telefon varken T20 almak akil isi degil
Ben Türkcel t20 aldım ve kesinlikle nokia c6-01 gibi bir çok telefondan kat kat daha iyi hem ekran boyutu hemde özellik açısından t20 harika bir telefon.
Şimdi neye göre t20 iyi, tamam symbian ve android arasındaki çelişkide haklısın fakat donanımsal olarak iyi bi yönü nedir ? Ben baktımda göremedim
onurgunay35
Üye
Tabikide iyi değil zaten fiyatlarda aynı değil.
umit_yldrm
Üye
Ben t20 aldım navigasyon bi türlü konumu bulamadi ama telefon iyi gibi ilk android telefonum symbian kullanmadan androide gectim haa bi de kampanya ile değil peşinde veriyolar haberiniz olsun...
alperen-t20
Üye
Ben t20 kullanıyorum gayet iyi.
futbol123
Üye
huawai firması üretiyor
die4you.
Üye
Bulaşmamak lazım,vodafon da 1 tl'ye kampanya yaptı onada bulaşılmaz.
En iyisi parayı biriktirip iyice düşünüp,hat firmalarından almak yerine bilinen markalardan alınması daha karlı olur.