kız kusur kalırmı o!!yazık kız kalmasın..
Cezzbedici3 Üye Burak' Alıntı: saksı değilim ben esra ! Genişletmek için tıkla ... ya burak niye böyle yapıyon ortak
vapur dumanı Üye Burak' Alıntı: saksı değilim ben esra ! Genişletmek için tıkla ... bardak yollayayım mı
Burak Üye Cezzbedici2' Alıntı: ya burak niye böyle yapıyon ortak Genişletmek için tıkla ... ona neyi anımsattıgını biliyorum yahu bu sözün yanlıs bisey yok ortada
Cezzbedici2' Alıntı: ya burak niye böyle yapıyon ortak Genişletmek için tıkla ... ona neyi anımsattıgını biliyorum yahu bu sözün yanlıs bisey yok ortada
Burak Üye esra seyhan' Alıntı: bardak yollayayım mı Genişletmek için tıkla ... bardak mı ne bardağı ----------Eklendi @ 01:08:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:41 ---------- pelın_' Alıntı: saksıdan beter haldeyım Genişletmek için tıkla ... dertlisin he.
esra seyhan' Alıntı: bardak yollayayım mı Genişletmek için tıkla ... bardak mı ne bardağı ----------Eklendi @ 01:08:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:41 ---------- pelın_' Alıntı: saksıdan beter haldeyım Genişletmek için tıkla ... dertlisin he.
Cezzbedici3 Üye heh şöyle yaaa ----------Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:09:06 ---------- pelin hep dertli
heh şöyle yaaa ----------Eklendi @ 01:09:22 ---------- Yazıldı @ 01:09:06 ---------- pelin hep dertli
Burak Üye pelin sana orhan babayı öneriyorum hatta bilgisayardaysan sana bir şarkısını önermek isterim dinlemen için derde çok iyi gelir ?
pelin sana orhan babayı öneriyorum hatta bilgisayardaysan sana bir şarkısını önermek isterim dinlemen için derde çok iyi gelir ?
vapur dumanı Üye Burak' Alıntı: bardak mı ne bardağı ----------Eklendi @ 01:08:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:41 ---------- dertlisin he. Genişletmek için tıkla ... Saksımıyım diyip kafasında bardak kırıyolarda
Burak' Alıntı: bardak mı ne bardağı ----------Eklendi @ 01:08:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:41 ---------- dertlisin he. Genişletmek için tıkla ... Saksımıyım diyip kafasında bardak kırıyolarda