3gp Video converter İndir.Cepten Film izlemek isteeyen içeriii!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gedikoguzhan24@

gedikoguzhan24@

Üye
    Konu Sahibi
3gp Video converter İndir.Cepten Film izlemek isteeyen içeriii!!!
Arkadaşlar ben bu programı kullanıyorum süper birşey izlemek istediğim filmi veya videoyu bu program sayesinde 3Gp formatına çevirip cep telefonlarımızda izleyebiliyoruz her türlü telefon için uygundur !!!:hmmm:hmmm:hmmm
EMEĞE SAYGI Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN !!!
:lamer:

• Beğen
Tepkiler: frht1994 ve Burak

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

gedikoguzhan24@

gedikoguzhan24@

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederm :)

asfenerli

asfenerli

Üye
peki bunu tam ekran olarak nasıl izleyebileceğim ?

Burak

Üye
teşekkürler

sacidyuruk

Üye
verdiğin programı çocuklar kullanıyo, codec ayarlama falan yok, saçma sapan bişey benim önerimi soranlar p.m atabilir. HD çeviriceksin, küçücük telde bile harika görünüyo :yuru

Dumbledore

Dumbledore

Üye
verdiğin programı çocuklar kullanıyo, codec ayarlama falan yok, saçma sapan bişey benim önerimi soranlar p.m atabilir. HD çeviriceksin, küçücük telde bile harika görünüyo :yuru

bilgi versene o zaman

gora"

gora"

Üye
para yer mi

tempestshine

tempestshine

Üye

Evet Link bilgi falan versene :/

Bu arada gedikoğuzhan24@ nasıl kullanılıyor? biraz açıklar mısın?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
görüntü kalitesi nasıl oluyor birde şu biliyorum diyenlere içimden neler diyorum bilmek istemezsiniz biliyorsan yazacaksın öyle biliyorum demekle faydan olmuyor

05394342430

Üye
Kardeş ben böyle izliyordum güzel oluyo ama şunu unutma 240x320 ye çevirmek yerine 320x240 yap ve tam ekran de süper oluyo ben izliyordum öyle şu an da telefonumda kurtlar vadisi filistin var 130 mb güzel tavsiye ederim milletin dediğine bakma

tempestshine

tempestshine

Üye
amann! indirmeye gerek yok ya gir 3gpizle sitesine indir-izle gitsin hacı :D

Üst Alt