ucuz çin malları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ucuz çin malları
arkadaşlar insanımız pek farkında değil fakat ucuz diye alınan çin mallarının sağlığımızı etkilediğini bir kenara bırakırsak bunun gibi bir kötü tarafı daha var ve bizler farkında değiliz. DOĞU TÜRKİSTAN. aldığımız her çin malı doğu Türkistan daki Türklere kurşun, bomba olarak geri dönüyor.

biraz pahalı olsun yerli üretim olsun. tabiki alım gücümüz durumuna göre....

----------Eklendi @ 14:19:56 ---------- Yazıldı @ 14:01:53 ----------

ben artık ucuz çin malları allam gayri

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Yerli üretim bir model verir misiniz ? General Mobile mı ? Trident mi ? wentto mu ? hepside çin mallarına kendi markalarını ekleyen markalar yani Türk üretimi falan değil. Bir tek General Mobile biraz daha kendi birşeyler yapıyor gibi ama oda pek başarılı değil genelde yurt dışı cihazlara marka basıyor hepsi gibi. Turkcell T20 falan dersen oda huawei markasının cihazları. Ben çin mallarının alınmasına çok karşıyım gereksiz veriliyor paralar ama biraz pahalı olsun yerli üretim olsun demişsin ona hitaben söyledim.

Yerli üretimden kastın orjinal marka yapmış ithal malları kastettin sanırım.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
biz türk malı olsun demiyoruz saten ama ucuz çin mallarını almayın diyoruz

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
biz türk malı olsun demiyoruz saten ama ucuz çin mallarını almayın diyoruz

'biraz pahalı olsun yerli üretim olsun. tabiki alım gücümüz durumuna göre....' yerli üretim'e biz Türk malı diyoruz.

cnytdl

Üye
kardeşim güzel söylüyosunda yerli telefonu aselsan 10 yıl kadar önce üretmişti,ama hangi akla hizmetse yada hangi kartel şirketler baskı yaptıysa bu üretim durdu.beko da üretti ama beko nekadar yerli?

Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malı Asla alınmaz zaten hocam.. ama yerli üretim telefonda tercihler arasında olmaz kalite bakımından :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadalar elınızden geldıgınce çın malı telefon almayın derım

baranselona

baranselona

Üye
çin malı almayın yerli alın demişsiniz şu anda firmaların %90 ı çinde üretim yaptırıyor işçilik ucuz olduğu için (işçilik=çinli işçilere verilen para) daha neyin tartışmasını yapıyosunuz hatta çoğu parçaları da orda ürettiriyorlar... bide ucuz çin malı almayın demişsiniz pahalı çin malı mı alalım yani... hayır yerli telefon üreten adam akıllı bi firma varmıda alalım... yada diğer yabancı firmalar-ülkeler çok mu masum...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
çin malı almayın yerli alın demişsiniz şu anda firmaların %90 ı çinde üretim yaptırıyor işçilik ucuz olduğu için (işçilik=çinli işçilere verilen para) daha neyin tartışmasını yapıyosunuz hatta çoğu parçaları da orda ürettiriyorlar... bide ucuz çin malı almayın demişsiniz pahalı çin malı mı alalım yani... hayır yerli telefon üreten adam akıllı bi firma varmıda alalım... yada diğer yabancı firmalar-ülkeler çok mu masum...

Konuyu açan arkadaş yerli malı falan diye saçmaladı yerli malı telefon yok ama konuyu açan arkadaşın dediği doğru çin malı telefonlar yazılımsal olarak ve donanımsal olarak orjinal sertifikalı ürünlere göre çok gerideler buna rağmen piyasada 250-300 TL 'ye bile satın alanlar var. Gerçekten bu cihazlar 50-100 TL üstünü haketmiyor. Arkadaş bu yüzden uyarmak istedi orjinal ithal ürünleri tercih edin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten düşük fiyattan mantık kurmak lazım amaçlarının ne olduğunu ya da ne kadar sağlam olduklarının. Şahsen nolursa olsun çin malı telefon almam.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende hic çin malı tel almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt