bu N8 sadece mp4 mü oynatıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bu N8 sadece mp4 mü oynatıyor ?
mpeg yada avi? mp4 harici video uzantısı oynatmıyormu bu telfon ? yoksa program finamlı gerekiyor varmı bu işi çözen arkadaş..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Mp4, avi, wmv, mkv, flv hepsini oynatır.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
aga ben usb den video atıorm dosya yonetıcısnden vıdeoyu tıkladıgımda acmıyor

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
flv ve avi atıorm tırt açmıo gercı sımdı btane flv attım açtı ama avi neden açmıokı

----------Eklendi @ 00:07:52 ---------- Yazıldı @ 00:07:19 ----------

mpeg de acmıo ayrıca

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
flv ve avi atıorm tırt açmıo gercı sımdı btane flv attım açtı ama avi neden açmıokı

----------Eklendi @ 00:07:52 ---------- Yazıldı @ 00:07:19 ----------

mpeg de acmıo ayrıca

Bazı kodekler uyumsuzluk gösterebiliyor. Avi, mp4, mkv, flv, wmv sorunsuzca oynatabiliyorum ben.

Sorun yaşadığınız videoyu Format Factory programıyla mp4'e çevirebilirsiniz.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
converterden cevırıom bazende forumda her uzantıyı acıor yazmıslar ona canım sıkıldı acaba benım teldemı sorn var dıe şeyttrrdım.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
converterden cevırıom bazende forumda her uzantıyı acıor yazmıslar ona canım sıkıldı acaba benım teldemı sorn var dıe şeyttrrdım.

Genelde bahsettiğim ( Avi, mkv, wmv, flv, mp4 ) uzantılı dosyaları sorunsuzca oynatır. Ama nadiren de olsa kodek uyumsuzluğu olabiliyor ve videoyu açamayabiliyor.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
mpeg dosyasını açmıor kesınlıkle converterden cevrsen ble acmıor

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
mpeg dosyasını açmıor kesınlıkle converterden cevrsen ble acmıor

Mpeg dosyasını converterla sağlıklı bir biçimde, telefonun desteklediği bir formata dönüştürebiliyorsan açar. Ben .dat uzantılı videoyu bile converterla mp4'e çevirip telefonumda izleyebiliyorum.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ya şey sorcam bu telı aldında ıcınde tuhaf uzantılı bı kac tanıtım vdeosu vardı? tron gıbı bunlar nası bı uzantıdır goruntu dehşet guzel bu uzantıda fılmler varmı acaba

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ya şey sorcam bu telı aldında ıcınde tuhaf uzantılı bı kac tanıtım vdeosu vardı? tron gıbı bunlar nası bı uzantıdır goruntu dehşet guzel bu uzantıda fılmler varmı acaba

Bahsettiğiniz videolar 720p yani 1280x720 çözünürlüğünde HD videolar olduğu için görüntü kalitesi güzel. İnternette araştırırsanız 720p film veya videolar diye, bulabilirsiniz.

m542tf

m542tf

Üye
flv ve avi atıorm tırt açmıo gercı sımdı btane flv attım açtı ama avi neden açmıokı----------Eklendi @ 00:07:52 ---------- Yazıldı @ 00:07:19 ----------mpeg de acmıo ayrıca
1280*720p çözünürlüğü geçmesin o zaman açıyor avileri

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bir kaçtane bulmaya çalışıym şımdı bı deneyeym ... bildiğiniz bir yer varsa link alabilirmiyim

mrtbgs

mrtbgs

Üye
Arkadaşlar ben de denedim. Telefona sinema modunda (yatay olarak daha geniş) video dosyası attım, avi dosyası. Açmadı; fakat daha sonra karesel 1280*720p ' yi geçmeyen video attım çalıştırdı. Hem 1280*720p yi geçmemesi lazım, kısmen de karesel olması lazım.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla şu ana kadar bazı mkvlerde sorun yaşadım onuda total video converter dan çevirince oynattı hatta divx xvid ikilisini bile oynatıyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
avi açmaz anca programla

marsoy

marsoy

Üye
pr1.2 deyken hepsini sorunsuz açıyodu film uzantılı bile şimdi annadada bu sorun var belledede kısa videoları bile zar zor oynatıyo bakalım belki orjinal bellede bu sorun çözülür çünkü bi avi uzantılı film oynatmıyo bile avi ve flv oynatmaz diyenler var hayır pr1.2de oynatıyodu hepsini film olarakta kısa video klip olarakta şimdi hüsran nokia ilerledikçe cıvtıyo anlamadım gitti

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ıyıde bu 1280*720p videoları yanı bu formatta fılm yada kısa vıdeoları nası temın edıcezkı googleye yazsan sacma sapan seyler cıkıo

marsoy

marsoy

Üye
divx indrmicen hd filmler dersen çıkar zaten en düşüğü 720p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...