bu N8 sadece mp4 mü oynatıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kpln04

kpln04

Üye
çözünürlük farketmiyor heralde tel kendine uyarlıyor dimi?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir hd filmi indirdik dielm ki 2 gb dan aşşaga deıl attım telefona ızlıyebılcem yanı :)

----------Eklendi @ 21:59:40 ---------- Yazıldı @ 21:57:34 ----------

[h=1] diyor mesela bunu ındırıorm açarmı ?[/h]

marsoy

marsoy

Üye
herhangi bir hd filmi indirdik dielm ki 2 gb dan aşşaga deıl attım telefona ızlıyebılcem yanı :)

diyor mesela bunu ındırıorm açarmı ?

açmıyo arkadaşım mp4 olmasa açmıyo artık tlfon filmi açınca yükleniyo diyo öle kalıyo bendede aynı film var ama açmıyo

----------Eklendi @ 22:05:25 ---------- Yazıldı @ 22:05:06 ----------

diyor mesela bunu ındırıorm açarmı ?

açmıyo arkadaşım mp4 olmasa açmıyo artık tlfon filmi açınca yükleniyo diyo öle kalıyo bendede aynı film var ama açmıyo

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ya bu ızleyenler nası ızlıorz dıolar ben anlamıorm hd fılm ındır yazıorm sıtelerden bu seklde upload etmısler anasnı satym hd. dıe bı uzantı yokkı bu hd fılmlerın uzantısı ne olacak acaba bılen kımse yokmu ??

marsoy

marsoy

Üye
ya bu ızleyenler nası ızlıorz dıolar ben anlamıorm hd fılm ındır yazıorm sıtelerden bu seklde upload etmısler anasnı satym hd. dıe bı uzantı yokkı bu hd fılmlerın uzantısı ne olacak acaba bılen kımse yokmu ??

kim izliyo izlerken videoya çeksinde koysun avi hd dosyalı filmleri izlenmiyo sende dene ynede bak bakalım bnm gibi hata alacakmısın

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
fılm bı ınsnde denıycem olmadı bunu bı converterle donusdrcem mp4 e bakalm goruntuye ne olacak yanı aslnda ben sunu merak edıorm n8 ı lk aldımda ıcınde 3 4 tane fragman vardı tron fılan dehset bı goruntu ama uzantıları cok enteresandı o uzantıda fılm lazm aslnda ama varmı _????????????

marsoy

marsoy

Üye
ewet o dosyalar bendede vardı hatta bilgisayara kopyaladığımda bilgisayar açmadı o dosyaları :D ayrıca tlfonumuz eskisi gibi açsa dvdripte güzel görüntü veriyo

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
valla bu filmi bi denicem benım denedıgım kadarı ıle avi ve mpeg açmıyor telefon zaten gerıede bısı kalmıo mp4 kendı vıdeo programıo zaten flv açıyor bıde onlarında goruntu dandık

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
kim izliyo izlerken videoya çeksinde koysun avi hd dosyalı filmleri izlenmiyo sende dene ynede bak bakalım bnm gibi hata alacakmısın

HD kalitede 1280x720 çözünürlükte, AVI uzantılı bir video atıp denedim şimdi:

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
oynatmadımı yanı ? bu ne anlama gelıo resmler fılan cozemedım :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
oynatmadımı yanı ? bu ne anlama gelıo resmler fılan cozemedım :)

1280x720 çözünürlüğünde, HD kalitede ve AVI uzantılı videoyu açtım, sorunsuz oynattı. Yukarıdaki resimler de onun kanıtı :)

AVI uzantılı videoları açmıyor diyorsunuz ya, o yüzden...

Uruloki

Uruloki

Üye
ya total video converter dan avi ye çevirin oynatıcağını görüceksiniz bende oynattım hem bazen kodek sorunu çıkabiliyor

m542tf

m542tf

Üye
neden bu konu bu kadar uzadı anlamıyorum 1280*720p avi oynatıyor youtube'dan indirin izleyin yada burdada var ben izliyorum hatta şuanda telefonda karayip korsanları 4 - alacakaranlık tutulma - kolpaçino bomba filmleri avi olarak var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...