Niçin Göz Yaşı Dökeriz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Niçin Göz Yaşı Dökeriz ?
Dünyadaki canlılardan sadece insan ruhsal nedenlerle ağlar İnsanı farklı kılan bu durum şüphesiz yaşam tarihindeki evrimin bir sonucudur Aslında gözlerimize sürekli gözyaşı koruma amaçlı olarak salgılanmaktadır Fakat ağlama ruhsal bir boşalmadır Bu konuyu ilk inceleyer Darwin'dir Daha sonra yapılan deneyler sonucu görüldü ki soğan doğrarken akan gözyaşlarının kimyasal yapıları farklıdır Ruhsal gözyaşları daha çok protein içermektedir Fakat henüz bu farkın nedeni açıklanamamıştır

y n s c n

y n s c n

Üye
Kalbim yumuşadığında ağlıyorum ben bendemi sorun var acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
__xXx__

__xXx__

Üye
lise hayatımdan sonra bir kere ağladım o da dedem ölmüştü o zamandı

__xXx__

__xXx__

Üye
Beni kim ağlatabilir pelin ya :D Varmı öyle bi babayiğit ( vefàt'lar hariç. )
bak bu özelliğimiz aynı vefatlar hariç bende ağlamam gerçi birtek dedem vefat ettiğinde ağlamıştım o da hüngür hüngür değil sadece gözlerimden yaşlar geldi bu arada hocam 29 ekimde sivasa gideceğim var mi gezilecek güzel mekanlar

pelın_

Konu Sahibi
Valla yer mekan hiç farketmez her türlü ağlarım haha

y n s c n

y n s c n

Üye
bak bu özelliğimiz aynı vefatlar hariç bende ağlamam gerçi birtek dedem vefat ettiğinde ağlamıştım o da hüngür hüngür değil sadece gözlerimden yaşlar geldi bu arada hocam 29 ekimde sivasa gideceğim var mi gezilecek güzel mekanlar

Baraj var atatürk barajı sanırım oraya git merkezde dolaş suşehrine git orta köy diye bi ormanlık alan var akıncıların yukarısında arkadasın var piknik alanı genelde kurbanlar kesilir oraya git bi tane zirve dağ var dağın tepesi oraya git :D simdilik bunlar aklıma geliyo..

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
sivas :) bak şimdi böle dedın ağlarım gitmem oraya bidaha

Masha

Masha

Üye
Kolay kolay ağlamam.

__xXx__

__xXx__

Üye
:good: bende sorunvar galıba burcumu bu ynde kınıyoruminsan sınırden oturup ağlarmı ya kızamıyorum bağarıp çaamıyorum ben
allah kurtarsın ablacan da neden sivasa gitmezsin bi daha anlamadım

----------Eklendi @ 13:55:44 ---------- Yazıldı @ 13:52:51 ----------

Baraj var atatürk barajı sanırım oraya git merkezde dolaş suşehrine git orta köy diye bi ormanlık alan var akıncıların yukarısında arkadasın var piknik alanı genelde kurbanlar kesilir oraya git bi tane zirve dağ var dağın tepesi oraya git :D simdilik bunlar aklıma geliyo..
hacı arkadaşta bir yer bilmiyor ki adam iyi evde takılsın üniye gitsin gelsin başka birşey bilmiyor dediğin yerlerin koordinatlarıni internetten bakmam lazım bi de darende mi ne öyle bir yer vardı orada sivasin mi ha bir de kale varmış merkezde ora nasıl geçen gittiğimde görmemiştim tam olarak

y n s c n

y n s c n

Üye
Valla tam bilmiyorum dediğin yeri ne desem yalan olur..

__xXx__

__xXx__

Üye
teşekkürler dediğin yerleri bi aksilik olmazsa gezmeye çalışacağım

Şizofren_

Şizofren_

Üye
İnsan kendini aşan bi ruhsal durumla karşılaştığında ağlar. Bu hüzünden olduğu kadar mutluluktan da olabilir.
Erkek ağlamaz derler ya hani. Ağlamaz mı cidden bak onu merak ettim:)

__xXx__

__xXx__

Üye
İnsan kendini aşan bi ruhsal durumla karşılaştığında ağlar. Bu hüzünden olduğu kadar mutluluktan da olabilir.Erkek ağlamaz derler ya hani. Ağlamaz mı cidden bak onu merak ettim:)
yeri geldiğinde ağlar be hocam

anılbaran

anılbaran

Üye
niçin mi sevdıklerımızın arkasından bakarken duygulu anlar gelir ya işte ...

hani öylece bakakalırsın yaaa...

işte o yüzden göz yaşı dökeriz :(

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Ağlamaz mı ya. Ağlar tabiki fakat nedense hep bunu saklamak zorunda kalır yada kendini zorlar ağlamamak için. Sanırım yetiştirilme tarzımız öyle.

pelın_

Konu Sahibi
Ben çok gördüm ağlayan erkek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...