Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
Bilmiyordum ama kırılma bana öğrenmemek ayıp değil miydi? Neden bu ayıbımı yüzüme vuruyon.:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
pelin hocanın yemek öğretmeni oldugunu bilmen lazım kime sorarsan söyler :ehe

pelın_

yrumları okudum:)

__xXx__

__xXx__

Üye
okuldaki hocaların karşısına geçip i want to play a game deyip boş bir köşeye çekip işkence etmek istiyorum ulan şu üniye geldim geleli bir kere hakettiğim notu alamadım

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

:ehe
kestane şekerı siparış ettım baklım:)

pelın_

[video=youtube;r0AvJ07M9s4]http://www.youtube.com/watch?v=r0AvJ07M9s4[/video]
DİNLİYORUM OF YA

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yarın akşama ne yemek yapsammm yeil fasulye daha dün yaptım patlıcan da bu gün yedik
kabak mı pişirsem yanında bulgur pilavi kısır yapmayalıda baya oldu kısırmı yapsam ki domates salcasıda az kaldı
salamura üzüm yapragını nere koymuştum kilerde alt raflarda bir yerlerdeydı kısırı dedimde
teyzemgilide çagırsam mı ksırı çok sever.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hiçbirşey düşünmüyorum..

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

fatihh kim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kuantum fizigi nedir sorusuna verilebilecek anlaşılır cevap ne ola bilir
atılan iki adet zarın 4 4 gelmesı olasılıgı dır ama el ile atılan zarda bu olasılık azalık olasıgı artıkmak için
zarları hep aynı şekilde atan mekanık bir kol zarları hep 4 4 alcak şekilde ata bilirmi atamaz çünkü
hava ile sürtünme rüzjgar var ısının etkisi olur havası alınmış -4 derecede bir ortamda olasılık artar ama ekvatorda yer çekimi az
kutuplara yaklaşılıdıkca yer çekimi artar. ozaman iki adet zar ile evren hatta uzay hakkında yorum yapıla bilir
ama önce bütün etkenler oratadan kaldırılmalı ayın dolunay olması bile zarların 4 4 gelme olasılını etkiliyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
şuan çok şey düşünüyorum :)

jeosalih

jeosalih

Üye
saskın, uykulu, kararsız, ne yaptıgını sorgulayan

pelın_

üzgün sanki dokunsan ağlıycak

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
imzamı düşünüyorum harika oldu şerefin kulakları çınlasın

jeosalih

jeosalih

Üye
kızgın cunku karsındakı laf dınlemıyor. Oysakı bılmıyokı tanısalı az da olsa onun ıcın endıselenıyor o acı cektıgınde sankı o uzmus gıbı uzuluyo.

Üst Alt