iPhone 4S Hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
internette okumuştum ama iphone 5 ile birlikte düşük bütçeliler içinde 4S çıkıyor diye :hmmm

cheack

Üye
ya şimdi apple 4S i bu fiyata satarsa iphone 4 alan kullanıcılarının tepkisini almaz mı? Sonuçta 4S donanımsal olarak daha iyi dış görünümü de aynı, yani bu telefon bu fiyata çıkarsa daha pahalı fiyata iphone 4 alanlar kazıklandıklarını düşünürler. Yani ben şahsen düşünürüm.

Lenneth

Üye
Optimus 3D aynı şekilde dual core CPU , dual core GPU ile geliyor..

Apple yenilik falan yapmadı, gecikmiş bir "yükseltme" yaptı. Android'den sonra iPhone ile internete girerken içim daralıyordu yavaş yüklemesinden, en azından o hızlanmıştır.

Yinede hayal kırıklığı bence bu kadar abartılı haberden sonra.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Tabiki öyle hepsi kontratlı ama diğer modellere göre daha uygun :)
Yanlış anlaşılmasın 99 dolar olan İphone 4 8 gb'lık modeli...
Yani bugünden itibaren İphone 4 peşin fiyatlarıda %15 - 20 arasında düşüşe geçebilir...
Valla doğrusunu söylemek gerekirse fiyat konusunda kafam biraz karıştı... daha önceki yurt dışı modelleri pahalıydı bu sefer ucuz sanırım Türkiyede'de böyle olacak gibi yani açıklamalar bunu gösteriyor...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Apple a5 yazıyor mp2 yazıyor hala konusanlar var burda.
Savundukları sistemde androidli telefonlar.Vay canına.Donanımı bırak ios'u konusmaktan gına geldi artık ki bu telefon bu donanım ve sistemle en az 2 yıl rakipsiz olur gelisen bu teknolojiye göre.

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın yine karıştırıyorsunuz iphone 4 ün ilk çıktığı zaman ki fiyatları gibi olucak ucuz model olarak 4ü sunacaklar hatta 100dolar indirim bile yapılmış şu an ki 3gs sadece kontrat parasını verince bedavaya geliyor

----------Eklendi @ 23:33:28 ---------- Yazıldı @ 23:31:41 ----------

valla resimlere baktığımda yani tanıtım resimlerine baktığomda 64lük modeli 650dolar civarıydı 32lik de filan aşağı doğru iniyorcu neyse bir kaç ay içinde onu da öğreniriz

Lenneth

Üye
Apple şöyle iyi böyle iyi , herşeyin yenilikçisi 1 numara diyen iFan'ları güzelce susturabilecek bir cihaz oldu :) Hiç bir yenilik yok.

iPhone'cu mu Nokia'cı mı ne idüğü belirsiz arkadaşlara söylüyorum Google Ekim'in 11'inde Android'in yeni sürümünü tanıtıyor. Dehşet cihazlar duyurulabilir o etkinlikte. Ha ayrıca bu arada iphone öyle iyi böyle iyi deyip iPhone alıncada jailbreak peşinde koşanlara gülüyorum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Apple şöyle iyi böyle iyi , herşeyin yenilikçisi 1 numara diyen iFan'ları güzelce susturabilecek bir cihaz oldu :) Hiç bir yenilik yok.

iPhone'cu mu Nokia'cı mı ne idüğü belirsiz arkadaşlara söylüyorum Google Ekim'in 11'inde Android'in yeni sürümünü tanıtıyor. Dehşet cihazlar duyurulabilir o etkinlikte. Ha ayrıca bu arada iphone öyle iyi böyle iyi deyip iPhone alıncada jailbreak peşinde koşanlara gülüyorum :)

Yenilik mi yok?
Git bi ipad 2 kullan ve kösene çekilip utan gel
.

• Beğen
Tepkiler: mamilim90

maNthis

Üye
Ağzı olan konuşuyor diye bir laf varya burda onun biçok örneğini görebiliriz arkadaşlar bi konu açtım bu bolume bılgısı olan bı yardımcı olabılırse sevınırım ssevgiler

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Lenneth'e katılmamak mümkün değil... Ben bir Nokia fanıyım...
Tabiki Nokia teknolojisinin biraz gerisinde ama N9 ile bu iphone'yi zorlayacağını düşünüyorum... Çünkü tasarım bakımından N9 daha iyi, Kamera aynı, bellek aynı, özellkilerde yakın MeeGo'da İos kadar stabil çalışan bir işletim sistemi... Ram N9'da 1 gb Varın gerisini siz karşılaştırın...
Hal böyleyken Samsung galaksi 3 çıkarsa bilemiyorum artık neler olur :)

*PoweR+

*PoweR+

Üye
arkadaşlar doları bosverin türkiyeye gelince fiyatı ne olcak tahminen tl cinsinden ?

Uruloki

Uruloki

Üye
hehe öyle öyle 4.6" tablet tanıtacak google neremizle tutacaksak onu töbe töbe ya sgs2 nin oyun performansı bariz ya ne konuşuyorsun esas senin ne olduğun belli değil her bölümde ayrı saftsata herkese başka laf yeni hesap aç yalvar milletede benim kim olduğumu söylemeyün dşye o kadar dürüstsün bekle banın açılsın ve ya bir daha girme bu foruma ama eve gidince ekran görüntüsü ile koyacam resimleri merak etme tamam mı insanda az utanma olur

----------Eklendi @ 23:45:45 ---------- Yazıldı @ 23:44:31 ----------

@POWER bence 2.200 filan tabi 16lık mı 32lik mi kestiremiyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar doları bosverin türkiyeye gelince fiyatı ne olcak tahminen tl cinsinden ?

• 8 Gigabayt&#8217;lık iPhone 4S &#8211; 99 Dolar,
  • 16 Gigabayt&#8217;lık iPhone 4S &#8211; 199 Dolar,
  • 32 Gigabayt&#8217;lık iPhone 4S &#8211; 299 Dolar,
  • 64 Gigabayt&#8217;lık iPhone 4S &#8211; 399 Dolar
Bunlara vergiler eklendiğinde en pembe fiyat 1200 den başlar :)

Uruloki

Uruloki

Üye
galaxy note evet yenilik ne olduğu belli olmayan bir cihaz samsung bile salladı resmen bu sorunun cevabını

Lenneth

Üye
@Uruloki

Cevap veremeyince çamura yat hemen :zuhaha:

Tablet boyutundaymış oymuş buymuş.. Arkadaş gayet yenilikçi bir cihaz al onu telefon + tablet gibi kullan. O boyutta bir cihazla internet deneyimi harika olur ama işte bizim Nokia'cılar ne anlasın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsung Galaxy Note, git ve yenilik gör ;)

İslemciyi 1.4 yapmıslar baska bi yenilik göremedim ben gpu falan s2 ile aynı.
İphone 4'ün 800 mhz a4 islemci ile yaptıklarını görünce;a5 çipli çift çekirdekli 1 ghz saat hızlı ios 5'li 543mp2 gpulu bir telefonda gelen performansı ve yeniligi bana hiçbir telefon yasatamaz.

maNthis

Üye
Erol onlar 2yıllık kontratlı fıyat dıye okudumn kontratsızları bır haylı pahalı olur gibi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konuyu açan arkadaş İPhone 4s hakkında bilgi istemiş, siz samsungdan girip nokıadan çıkıyorsunuz.

Üst Alt