Oooooof Of!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Oooooof Of!!!
Daha önce açtım ama konu dağıldı ya lise 2 deyim şuan bilişim teknolojileri bölümündeyim istediğim alan veri tabanıydı,okul sağolsun bizim yerimize düşünmüş bizi web tasarıma atmış veri tabanına geçiş yapamıyoruz ya bide bırak bunları derslerde işlediğimize geliyorum paket program da microsoft office 2007 deki düğmeleri gözlüyoruz neymiş disket ikonu dosyayı kaydedermişte belge ikonu yeni sayfa açarmışta Çıldırdım programlamanın temelleri dersinde yazı yazıyoruz neymiş programlamaya 2.dönem başlicakmışız sinir oldum burnumun dibindeki liseye kalitesi düşük diye gitmedim gittim sefaköye burnumun dibindeki lisete veritabanı öğretim programlamaya hemen başlıyolarmış napcam ben ya geçiş yapamam bizim burdaki liseye geçiş yaparsam kayıt parası isteyecekler durumumuz iyi değil ayrıca bizim sınıftanda kopmak istemiyorum ama bu kadar çilede çekilmez yani pc hocalarına programcılıkla ilgili soru sorucam hoca takmıyo işleri varmışmışta tenefüstede öğrenci kabul etmiyormuşta böle bi sistemmi olur ya hocalara ben öğretcem programcılığı :D Ya Kendimi programcılıkta geliştirmem için başka yol yokmu bilen lütfen yardım etsin internetteki yazılı kaynaklardan bi yere kadar geldim ama takılıyorum bir yerden sonra normal bi netimde yok anca youtubedan izleye biliyorum :( LütfeN Bi çare gösterin :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Çok haklısın hele bide ingilizce dersinde bıradır con dıng dang dong şarkısnı ezberletip söyletiler çıldırmamak elde degil

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu sene kümeleri isleyekmişiz bizde :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :d:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tarih yok ama :(

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Üniversitede napcan mat1 işlicende

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Off yine en hassas yerimden vurdun beni :ağlarım:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :d: :eller: :seytan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...