Huawei ile Youtube den video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ile Youtube den video izleme
Arkadaşlar huawei ideos x5 te youtube vs. den video izlerken çok donmalar oluuyormu ayrın alacağım ama internette video sunu izledim youtubeden izlerken çok donuyor ve izlenmiyordu böyle bir sorun varmı?

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
yok arkadasım da var ordan biliyorum wifi den giriyodu nete yalnız

TheCower

TheCower

Üye
Net yavaş ise her telde olur. Telefonla bi alakası yoktur bu işin.

y n s c n

y n s c n

Üye
Flash'i güncelle daha rahat izlersin 10.3 güncellemesi çıkmıştı en son ve DH mobile sayfasındaki videoları bi izle bakalım nasıl takılmalar oluyormu.

PriZm

PriZm

Üye
valla dh nin ana sayfasinda kasma olmuyorsa tmmdir:ehe:

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
dh de inceledim zaten video koymuşlar sayfalarına x5 tanıtım videosu adam orda video açıo ve çok yavaş oynatıo hatta oynatamıo kullanan biri yazabilirmi

y n s c n

y n s c n

Üye
Dh'nin incelemesine göre optimus black'te dh videolarını açmıyo gösteriyo dostum ama ben denedim ve bi video çektim izle ve göre ;) ;

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
youtube hiç problem değil kardeş marketten girip youtube uygulamasını indirdinmi tamamdır hatta internetin yavaşsa internetten youtube un eski versyonunu bulursun videoları düşük kalitede hiç takılmadan izlersin çünkü youtube un yeni güncellemeleri sıkıntılı...

tam ekran diğer sitelerdende bilgisayar gibi her istediğin videoyu yada flash içeriği görüntülersin problemsiz ben facede okey oynadım mesela problemsiz.... sadece bazı videolarda ileri geri sarınca tarakıcıdan atabiliyor okadar...

y n s c n

y n s c n

Üye
youtube hiç problem değil kardeş marketten girip youtube uygulamasını indirdinmi tamamdır hatta internetin yavaşsa internetten youtube un eski versyonunu bulursun videoları düşük kalitede hiç takılmadan izlersin çünkü youtube un yeni güncellemeleri sıkıntılı...

tam ekran diğer sitelerdende bilgisayar gibi her istediğin videoyu yada flash içeriği görüntülersin problemsiz ben facede okey oynadım mesela problemsiz.... sadece bazı videolarda ileri geri sarınca tarakıcıdan atabiliyor okadar...

DH'nin anasayfasındaki videoları izlermisiniz bi bakalım takılma ve kasmalar oluyormu..

baranselona

baranselona

Üye

DH'nin anasayfasındaki videoları izlermisiniz bi bakalım takılma ve kasmalar oluyormu..

izledim zaten gerek anasayfadakini gerekse telefon tanıtımlarının çoğunu sorunsuz... yani tanıtımda izlenen videodakiyle alakası yok yada flashplayer ı güncellediğimdende olabilir...

y n s c n

y n s c n

Üye
izledim zaten gerek anasayfadakini gerekse telefon tanıtımlarının çoğunu sorunsuz... yani tanıtımda izlenen videodakiyle alakası yok yada flashplayer ı güncellediğimdende olabilir...

Anlıyorum, arkadasımın flash playerini güncelleyip izledik kasmalar olduda bide sana sorayım dedim herneyse teşekkürler...

baranselona

baranselona

Üye

Anlıyorum, arkadasımın flash playerini güncelleyip izledik kasmalar olduda bide sana sorayım dedim herneyse teşekkürler...

hmm olabilir ama ben vodafone cepnet kullandığım için x5 te önce durduruyorum video yükleniyor sonra izliyorum hiç kasma olmadı gerçi dün internet paketini iptal ettirdim ama... :)

ec038

Üye

arkadaşım sana güvenerek bu telefondan alacağım... umarım dediğin gibi nette video izlerken oyun oynarken falan sıkıntı çıkmaz.. güveniyorum yazdığına.. başka konuya sordum gerçekten takılma yaşayan var mı diye hiç cevap veren çıkmadı.. yine o sayfa da da sorunsuz izliyorum diyenler vardı.. gerekirse 1 ghz'e yükseltirim yeterki net performansı iyi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt