iPhone 4S Hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
iPhone 4S Hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar bu iphone 4S ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olur ? 500TL gibi mi olur ?

----------Eklendi @ 15:53:56 ---------- Yazıldı @ 15:52:27 ----------

bu resim neyin nesi peki :ehe maxicep portal da iphone 4s haberinde bu resim var :hmmm

gausjean

gausjean

Üye
ş

maNthis

Üye
500 tl ? olurmu kardesım 1750 den falan assagı olmaz tr dekı fıyatı bı yerde okumustum galıba yurtdısında 539 dolarmı neymıs
o resımdekı ise bir telefon sebekısının sozlesmelı paketı :)

Uruloki

Uruloki

Üye
şu an tanıtılıyor gençler a5 işlemci çift çekirdek sonra iphone 4 e göre grafik gücünde 7 kat daha iyi tasarım aynı yine şu anlık aldığım haberler bunlar engadget e girerseniz canlı yayın var

pRime.

pRime.

Üye
buyrun beyler fırından taze :D gpu hayvan gibi güçlü yalnız powervr543 mp2

----------Eklendi @ 21:08:27 ---------- Yazıldı @ 21:06:23 ----------

bide bu iphone 4'ün geliştirilmiş versyonu.

----------Eklendi @ 21:13:10 ---------- Yazıldı @ 21:08:27 ----------

evet arkadaşlar kamera 8mp olmuş ve video kaydı da 1080p olmuş

Uruloki

Uruloki

Üye
sanırsam o 543mp2 de ki 2 gpu nunda çift çekirdek versiyonun olduğunun bilgisini veriyor isteyen bakabilir ben öyle biliyorum keşke ekranı büyüteylermiş

pRime.

pRime.

Üye
ipad 2'deki chipset'in aynısı hasan ama iphone'u uçurur bu ve piyasadaki mobil gpu'ların çoğundan güçlü

Uruloki

Uruloki

Üye
yok biliyorum aynı chipset tegrayı bile yiyor ve dediğim gibi powersgx543mp2 çift çekirdek az önce teyit ettim hem işlemci hemde gpu çift çekirdek

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bence iPhone 4S büyük hayal kırıklığı yaratacak... Tasarım aynı kamera dersen şuan birçok akıllı telefonda var hatta daha iyileride var, grafik artmış diyorsunuz ama ekran değişmemiş sanırım çözürlükte yüksek değil...
2 tane anteni olması ve ses komutuyla bu telefondan birşey olmaz...
Çift çekirdekli işlemcili telefonlar çıkalı zaten 6 - 7 ay oldu... Bu telefonla iPhone kiminle yarışacak?
Samsung'un 2 - 2.5 Ghz'lık çift çekirdekli ve yüksek grafik özellikli telefonlarını çıkaracağını açıkladığı bir dönemde hatta 4 çekirdekli telefonları 2012 yılının ilk çeyreğinde piyasada olabileceği tartışılırken Apple bence tam bir düş kırıklığı yaşattı...

Uruloki

Uruloki

Üye
@netmurat bu yorumuna gülerim işte iphone4 oyun performansında en güçlü donanıma sahip sgs2 yi geçerken samsung hiç bir şey yapamaz çünkü ellerinde ios gibi sistem yok ayrıca tanıtılan chipsetin ipad2 de de bulunan chipset ile aynı olması ve ipad2 nin tegralı tabletleri dahi ezmesi ve tegralı telefonların sgs2 ezmesi nedeniyle çata çuta yer şu an en iyi telefon diyebileceğiniz(evet ben demiyorum) telefonu dediğim gibi çata çuta yer ayrıca onları geçtim ekran çözünürlüğü derken öyle bir piksel yoğunluğu yok hiçbir cihazda 4.3 ü ile 3.5 i direk karşılaştırma istersen biri 800*484 diğeri 960*640 ee şu an 960*640 ekrana çözünürlüğünü geçen telefon yok(boşuna galaxy note deme ne olduğu belli değil cihazın ve daha tanıtılmamış telefonları da katma istersen) bence gayet mantıklı bir cihaz hele jailbreak ile süper bir noktaya gelir

61semih

61semih

Üye
bencede hayal kırıklıgı eşi olmayan bır model degıl yani hergun her saat başı feysten ordan burdan ayfon5 haberlerı son bulur umarım bıktım vallahi ya :)
(hayal kırıklıgı derken telefonun kotu oldugu algılanmasın,beklentıler açısından zayıf kaldı)

pRime.

pRime.

Üye
Hayallerde yaşamayın iphone 4 androidin ağır toplarını hızda rezil ederken bu telefon onları mahveder. Ayrıca tasarım olarak fark olmayacaktı tabi sonuçta 4s.

----------Eklendi @ 22:02:35 ---------- Yazıldı @ 22:01:15 ----------

Bu arada google'da powervr543'ü aratın derim ben böyle mobil gpu görmedim.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar ikinci kere teyit ettim çift çekirdek bir gpu yani cihaz bir nevi dört çekirdek diyebiliriz oyunlarda fena çoşar bu cihaz ama ekran büyüseymiş çok iyi olurmuş he

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben hayal kırıklıgı derken tasarımının aynı kalması birkaç donanımın yükseltilmesinden bahsettim... Hangi özelliğ şuanki akıllı telefonlarda yok ki?
Sadece işlemcisi iyi evet ama yarın çıkar Htc ve samsung bombayı patlatır... yani bu telefonun rakiplerini özellik ve tasarım olarak geçmesi zor...
Nokia N9 bile bu telefonu zorlayabilir çünkü onun işlemciside çok iyi... Grafikleride çok başarılı...
Sadece benim ilgimi çeken fiyatı oldu fiyatı gerçekten çok ucuz...
8 gb'lık modeli sadece 99 dolar...
16 gb - 199
32 gb - 299
64 gb - 399 dolar...
gerçekten çok ucuz

Uruloki

Uruloki

Üye
şu an tavsiyem iphone4s gelince sgs2 düşünenler iphone 4 almalı bence ki fiyat indirimine amerikada girdi bile bu cihaz ve siri özelliği çok fena bir olay bence

----------Eklendi @ 22:19:04 ---------- Yazıldı @ 22:16:36 ----------

ve sadece 4s modelinde olan bir olay misal telefona sesli olarak bugün hava nasıl diyeceksiniz direk havs durumu programını açıyor sonra sesli e posta yazabiliyorsunuz(aaaa androidden çalmışlar ilklerin yapıcısı androidden çalıntı özellik aaaaa nedense davalarda böyle olmuyor neyse) yani siri sesli komut değil sesli asistan gibi

----------Eklendi @ 22:25:18 ---------- Yazıldı @ 22:19:04 ----------

bir şey diyeyim mi bak yine gülüyorum sen sadece donanım yönünden bakıyorsun olaya ios faktörünü unutma çift çekirdek gpu diyorum N9 da powervr sgx530 var bunda powervr sgx543 var ve çift çekirdek bak işlemci değil gpu çift çekirdek(işlemcide çift çekirdekte) ve android telefonların halide ortada hız olarak yani şöyle diyeyim htc sensationda daha iyi bir donanım varken sgs2 ye geçiliyor yani optimizasyon var işin içinde ki ios 5 ten bahsediyoruz burda optimizazsyonun babası var eee o zaman ki dediğim gibi cihaz bir nevi dört çekirdek ee hala daha htc bunu yaparsa samsung şunu çıkarırsa şöyle diyeyim almanyada ki apple samsung davasını apple kazandı ve sonuç apple samsung un almanya için çıkarcağı modelleri önceden görebilecek tanıtılmamış cihazlar dahil e o zaman demek ki sgs3 bu adamlar gördüler ve korkuları yok bundan

Krofessional

199 dolarlık bir iPhone'nin türkiyede 2 milyara satıldığını unutmayın ciddi ciddi ekonomimiz **kik

----------Eklendi @ 22:28:37 ---------- Yazıldı @ 22:26:02 ----------

şu youtubedeki s*l*k videolara inananlar var iPhoneden projektrlü klavye çıkmaz

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İos faktörünü unutmuyorum tabiki arkadaşım... Şuan gördüm ki işlemcisi 1 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Apple A5 işlemcisi maxicep anasayfasında mevcut...
Yani 1.5 ghz'lık çift çekirdekli ve yüksek grafik sunan telefonların oldugu bir dönemde donanım ve tasarım olarak bence çok fazla birşey vermedi Apple...
Ama İOS 5 tabiki hız ve uygulama bakımından kat kat iyi olacaktır... zaten işletim sistemi çok iyi oldugu için tercih ediliyor...
Bakıp göreceğiz

Bu sefer 199 dolarlık modeli Türkiye'de o fiyata satılmaz arkadaşım bunu Apple açıkladı hangi ülke olursa olsun uygun fiyatda satılacak...

Daha önceki modeli dışarıda 500 doların üstündeydi yanlış hatırlamıyorsam...
16 gb'lık Model Türkiye'de 700 tl civarında satılırsa şaşırmayın...
Apple'nin yeni bir stratejisi bu...

Uruloki

Uruloki

Üye
yok iphone4 fiyatları ile satılacak bizim ülkede onun olmasının sebebi dolar ve vergi başka bir olay değil bugün 1200tl ye sıfır iphone 4 alabilirsin yurt dışından ki daha da ucuzlamıştır neyse ve sana katılıyoru donanım olarak birşey vermedi ama apple ürünlerinin zaten en büyük artısı yazılım değil mi misal yazılımcılara daha doğrusu appstore da ki uygulamarın toplam olarak 3 milyar dolar kazandırdığını biliyormusun uygulama yazanlara 500bin adet uygulaması olduğunu da biliyormusun yani vahşet rakamlar bunlar eğer android bu politikada giderse silinir microsoft da işin içine girdi çünkü

maNthis

Üye
Abi ne diyonuz siz ya o 199 dolar 99 olar olanları kontratlı paketı yanı bır gsm servısıyle mesela turkcelle kontratlı alıyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt