T20 Maxiphone Almanızı Önermiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

absinthe1991

Üye
    Konu Sahibi
T20 Maxiphone Almanızı Önermiyorum!
t20 almanızı kesinlikle önermiyorum aldıktan 2 hafta sonra bozuldu servise gönderdim bugün geldi 1 saat çalıştı tekrar aynı sorun çıktı karalamak için söylemiyorum inanmayan olursa videoyuda koyabilirim buraya

Symbian Modder

Üye
herkes senin gibi kullanmıyor.bizde de var bi t20 ve taş gibi de çalışıyor :ehe o senin sorunun dostum :oke: telefonu düşürmen falan telefona zarar verir,gayette normal.

absinthe1991

Üye
    Konu Sahibi
düşürme fln olmdn 2 haftada yeni diye hassasiyet gösteriyordum ama gene sorun çıktı şu videoyu bir izlermisin bugün geldi servisten kağıtta tarihide yazıyor ve bugün bozuldu izle ve gör

nerdesingol

Üye
t20 kullanıcı yorumlarına bak forumlarda herkes memnun ne yani simdi seninki bozuk çıktı diye almayalımmı :D

absinthe1991

Üye
    Konu Sahibi
bn sadece söylüyorum sebepsiz yere byle bir sorun çıktı kyfnz bilir

nerdesingol

Üye
her üründe oluyo arkadasım ama genel olarak bakarsak alan kişiler memnun seninki sorunlu çıkmış olabilir hakkını ara eğer yardımcı olmazlarsa gerekli her yerde şikayetlerde bulunucam dersen geri adım atarlar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
ya galaxy mini kullaniyorum gecenlerde elime t20aldim dokunmatiginde kullanilan ekran bni tatmin etmedi g.mini de parmagim ekranda rahatca kayiyordu onda kaydrmak icin baski uyglamak lazimdi ? t20 alanlar yannda jelatinde alsnlar orj. jelatinde parmak cok rahat bicimde kayiyor

absinthe1991

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aynı fiyata verip üstüne para ekleyip başka tel alma ihtimalim varmı

nerdesingol

Üye
telefonu alalı ne kadar oldu? fazla olmadıysa şansını dene biraz dişini göster baskı kur sizden aldığımda bozuktu falan dersin ben 2 sene önce laptop almıstım mavi ekran hataları veriyodu adam bizle ilgisi yok falan demişti bende 1 hafta aradım peşlerini bırakmadım baktım olmuyo adama dedim ben laptopu alıp geliyorum değişmezsen orda duvarınıza atıcam çekip gidicem gittim hemen değiştiler atak yapmak lazım :D

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
evet dişli olucaksın biraz hakkını ararsan mutlaka karşılığını alırsın ..

gokselsel

gokselsel

Üye
aynen bende almayın diyorum bu marka telefonlar berbat...:off:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
e tabi ben de önermem, ki siz siz olun sırf android var diye tuhaf tuhaf telefonlar almayın.

nerdesingol

Üye
aynen bende almayın diyorum bu marka telefonlar berbat...:off:

ben sana simdi o profilinde yazan telefonun bozuldu konusundan 40 tane bulurum google amcadan :D bunlar olur arkadaslar genel duruma bakın ona kalırsa alıp kullananların çoğusu cok ucuz cok güzel telefon yazmıslar bu arkadasın yapması gereken tek sey var satın aldığı yere gidip hakkını sonuna kadar araması sorunlu cihazı verir aynı cihazın sorunsuz olanını alır cıkar bu kadar basit

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ben sana simdi o profilinde yazan telefonun bozuldu konusundan 40 tane bulurum google amcadan :D bunlar olur arkadaslar genel duruma bakın ona kalırsa alıp kullananların çoğusu cok ucuz cok güzel telefon yazmıslar bu arkadasın yapması gereken tek sey var satın aldığı yere gidip hakkını sonuna kadar araması sorunlu cihazı verir aynı cihazın sorunsuz olanını alır cıkar bu kadar basit

Konuya katılıyorum.Sorun veyahut sorunsuz cihazlar genelleme yapilmamalı.
Ama bazı arkadasların bazı marka telefonların sorunlarınının belirtildigi konularda bu konudaki gibi davranmalarını isterim.

Yani burda sans isi de baska konularda herpsi mi sorunlu?

Ocean258

Ocean258

Üye
Rezalet bi telefon bir tane memnun olan gormedm telefondan ya arıza verıyor ya kontur yıyor dıye sıkıntıları oluyor hep telefonun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt