slm maxi cemaat herkese iyi geceler
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin
__xXx__ Üye selam gençlik sonunda evime girebildim sevinç içinde hatrınızı sorayım dedim ----------Eklendi @ 00:22:11 ---------- Yazıldı @ 00:21:26 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ne uyuması gece daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... benim günüm daha yeni başladı
selam gençlik sonunda evime girebildim sevinç içinde hatrınızı sorayım dedim ----------Eklendi @ 00:22:11 ---------- Yazıldı @ 00:21:26 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ne uyuması gece daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... benim günüm daha yeni başladı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:23:20 ---------- Yazıldı @ 00:22:43 ---------- __xXx__' Alıntı: benim günüm daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
a.s hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:23:20 ---------- Yazıldı @ 00:22:43 ---------- __xXx__' Alıntı: benim günüm daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: yahu arkadaş artık ceza verelim forumda olupta buraya uğramayanlara Genişletmek için tıkla ... ceza ne peki ----------Eklendi @ 00:47:40 ---------- Yazıldı @ 00:46:50 ---------- anılbaran' Alıntı: geldım ama kac gecedeır gelıyoz gıdıyoz tık yok Genişletmek için tıkla ... sorma yav bende bugün izinliyim diye geldim kimse görünmüyor ortalıkta
__xXx__' Alıntı: yahu arkadaş artık ceza verelim forumda olupta buraya uğramayanlara Genişletmek için tıkla ... ceza ne peki ----------Eklendi @ 00:47:40 ---------- Yazıldı @ 00:46:50 ---------- anılbaran' Alıntı: geldım ama kac gecedeır gelıyoz gıdıyoz tık yok Genişletmek için tıkla ... sorma yav bende bugün izinliyim diye geldim kimse görünmüyor ortalıkta