farkındayımpis güldüm farkındaysan![]()

Ne alaka ya ben gayet de Ntv spor izliyorum![]()

Aşırı abartılmış bir spor dalı.
Artık öylesine çıkmış ki 22 kişinin bir topun peşinde olması olayından (ki bence öyle olması gerek) insanların canına kadar etki etmiş durumda.
Yapmayın arkadaşlar; alt tarafı bir spor dalı...

hemcinsimin bu kadar futbol aşığı olması şaşırtıyor beni
Kesinlikle katılmıyorum. Daha yeni bitti maç. Yenildik ama olsun. Formam hâlâ üstümde.
Futbol hayattır![]()

aşk dedin olayı bitirdin.Aşka İnanmayan biri olarak bunuda anlamamam normalmişfutbol bir aşktir,aşkta anlatilmaz yaşanir...

yorumun için teşekkürler.ellerine sağlıkFutbol tutkudur ben futbol delisiyimdir ama tek başıma oturup her maçı izlemekten hoşlanmam ben oynamaktan hoşlanırım saatlerce futbol oynayabilirim bu biraz farklı bi konu tabi ama birçok kadında alışveriş yapmaktan hoşlanıyor vitrin seyretmeye bayılıyorlar her hafta aynı yeri tekrar tekrar gezenler bile var tek kelime ile anlatacak olursak futbol TUTKUdur
hemcinsimin bu kadar futbol aşığı olması şaşırtıyor beni
----------Eklendi @ 18:18:22 ---------- Yazıldı @ 18:17:39 ----------
aşk dedin olayı bitirdin.Aşka İnanmayan biri olarak bunuda anlamamam normalmiş
----------Eklendi @ 18:18:51 ---------- Yazıldı @ 18:18:22 ----------
yorumun için teşekkürler.ellerine sağlık

sen cezalıydın sanırım.Rahattım yinemi geldin :P

hem konu aşk diil futbol
aşka inanmıyorsan neye inanıyorsun?![]()
değiştirmeyelim konuyu.Burda konu değişicekse ancak ben yaparım onu 
tekrarlıyorum konumuz futbol!!
egoları tatmin ettim geldim ceza diyelim biz,fazla rahat olduğunu hissettim döndüm
Sana soruyla bir karşılık vereyim sen hayattan ne anlıyorsun tam manasıyla?
hem konu aşk diil futboldeğiştirmeyelim konuyu.Burda konu değişicekse ancak ben yaparım onu
----------Eklendi @ 21:26:38 ---------- Yazıldı @ 21:25:59 ----------
tekrarlıyorum konumuz futbol!!

futbol=aşk
senin için aşk=0 sa. Bu durumda futboldan ne anladığımızı sana anlatabilmemiz imkansız![]()
Aşkın karşılıksız olanı makbuldur,futbolcuda kazandığı parayı bize vermediğine göre birebir aynı aslında

şimdi anladımAşkın karşılıksız olanı makbuldur,futbolcuda kazandığı parayı bize vermediğine göre birebir aynı aslında

yaşasın Asya bankmıydı o işte
Biz platonik aşığız
Yaşasın fanatizm!