Symbian Anna Firmware(Nokia C7)

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
Bende öyle düşünüyorum sonucta bunların kaynağı nokia deil.

tabi öyle arkadas millet tutturmus nokia annayi sizdirdi diye alakasi yok nokiayla,valla aklin varsa yükleme zaten 1-2 hafta icinde kesin navifirme düser bilemedin agustos ortasi oviye gelir resmice zaten suan ortada dönen yazilim 22.014 sen gör bak nokianin cikaracagi yazilim 21.013 x7 ve e6 üzerinde bu yazilimlar var bizede yüzde yüz aynisi gelecek herkes diyorki eger 21 cikarsa hemen arkasina 22 yi cikarir diyor anna herkeste sorunsuz calisirsa niye 22 yi cikartsin 21 sonra belki belleye kadar güncelleme cikmayacak bellede allah bilir nezaman cikacak onun icin yanasma bu islere.

• Beğen
Tepkiler: gokturk_prensi

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende v21 gelir diye düşünüyorum sz c7 kullananlar bnce sizde byle bu kadar az kalmısken yklemeyin kaynaksız fwleri..

serinaga

serinaga

Üye
tabi öyle arkadas millet tutturmus nokia annayi sizdirdi diye alakasi yok nokiayla,valla aklin varsa yükleme zaten 1-2 hafta icinde kesin navifirme düser bilemedin agustos ortasi oviye gelir resmice zaten suan ortada dönen yazilim 22.014 sen gör bak nokianin cikaracagi yazilim 21.013 x7 ve e6 üzerinde bu yazilimlar var bizede yüzde yüz aynisi gelecek herkes diyorki eger 21 cikarsa hemen arkasina 22 yi cikarir diyor anna herkeste sorunsuz calisirsa niye 22 yi cikartsin 21 sonra belki belleye kadar güncelleme cikmayacak bellede allah bilir nezaman cikacak onun icin yanasma bu islere.

Katılıyorum ...:yuru

mesut1979

Üye
en son pr1.1 martta cikti nerdeyse 5 ay olacak daha güncelleme gelecek ,adamlar belkide annadaki ufak hatalari program güncellemeleriyle halledecek belleye kadar illaki yeni yazilim güncellemesine gerek yok onun icin biraz daha sabir

mcrunner

mcrunner

Üye
sonuç olarak orjinal annayı kullanmaya davet ediyorum herkesi kaçakla falanla cartla curtla ugraşmayın 2-3 hafta ya :dry: yuzduk yuzduk kuyruguna geldik siz çin işi yapıosunuz :d::d::d:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak orjinal annayı kullanmaya davet ediyorum herkesi kaçakla falanla cartla curtla ugraşmayın 2-3 hafta ya :dry: yuzduk yuzduk kuyruguna geldik siz çin işi yapıosunuz :d::d::d:

sana hak veriyorum dostum :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
konu kapanmıştır nokia dan vazgeçmeyin :ehe

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
yardım edin annayı yükledim hiç sevmedim özellikle görünümü iğrenç eski sürümünü tekrar nasıl yüklerim Nokia c7

uxunyol

Üye
....Bende yükledim çok pişmanım üstelik benim c7 yurt dışından gelmişti.. sonradan türkçe dil oldu dün güncellemeniz var yükleyin uyarısı geldi bende fazla anlamam telefonu bilgisayara bağlayıp oviden güncelleme yaptım.. hem görüntü berbat hem türkçe yok............. of ya

valent

valent

Üye
....Bende yükledim çok pişmanım üstelik benim c7 yurt dışından gelmişti.. sonradan türkçe dil oldu dün güncellemeniz var yükleyin uyarısı geldi bende fazla anlamam telefonu bilgisayara bağlayıp oviden güncelleme yaptım.. hem görüntü berbat hem türkçe yok............. of ya
Kardeş yapacağın türkiye annasını flaşhlaman bende aynı sorunu yaşadım indirdim naviden çaktım flaşh kurtuldum bilmiyorsan yardımcı oluruz

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yapacağın türkiye annasını flaşhlaman bende aynı sorunu yaşadım indirdim naviden çaktım flaşh kurtuldum bilmiyorsan yardımcı oluruz
Bu konuyu uplamayı nasıl başarıyorsun ya post kasmak için ne yapacağını bilmiyorsun.

valent

valent

Üye
Bu konuyu uplamayı nasıl başarıyorsun ya post kasmak için ne yapacağını bilmiyorsun.
Ne demek istiyorsun kardeş?adam benim çektiğim sıkıntıyı çekiyormuş bende bildiğim için yardımcı olmak istedim ne demek ne yapacağımı bilmiyorum küstahlığa ne gerek var?

----------Eklendi @ 18:15:55 ---------- Yazıldı @ 18:05:35 ----------

Bu arada bana böyle artistlik yapacağına konuyu sen açmışsın o zaman adama sen yardımcı ol biz birşey dediğimiz zaman post kasıyor ne yapacağını bilmiyor ayaklarına girme kardeş herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimse kimseye dayılanıp artistlik yapmasın harbi sinirlerim gerildi lafına

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek istiyorsun kardeş?adam benim çektiğim sıkıntıyı çekiyormuş bende bildiğim için yardımcı olmak istedim ne demek ne yapacağımı bilmiyorum küstahlığa ne gerek var?----------Eklendi @ 18:15:55 ---------- Yazıldı @ 18:05:35 ----------Bu arada bana böyle artistlik yapacağına konuyu sen açmışsın o zaman adama sen yardımcı ol biz birşey dediğimiz zaman post kasıyor ne yapacağını bilmiyor ayaklarına girme kardeş herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimse kimseye dayılanıp artistlik yapmasın harbi sinirlerim gerildi lafına
Arkadaşın sorunuyla benim konumun uzaktan yakından hiçbir alakası yok.

valent

valent

Üye
Arkadaşın sorunuyla benim konumun uzaktan yakından hiçbir alakası yok.
O zaman bırakta ben yardımcı olayım kardeş arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum sen bana kalkmış laf sokuyorsun ne alakaysa sürprizmisin nesin anlamadım

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bırakta ben yardımcı olayım kardeş arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum sen bana kalkmış laf sokuyorsun ne alakaysa sürprizmisin nesin anlamadım
Güzel kardeşim arkadaşın sorunu varsa konu açsın ben de yardım ederim o önemli değil ama bu çok eski bir konu bu konuyu uplamasına gerek yok.

valent

valent

Üye
Güzel kardeşim arkadaşın sorunu varsa konu açsın ben de yardım ederim o önemli değil ama bu çok eski bir konu bu konuyu uplamasına gerek yok.
Bence konu açmaması daha iyi önüne gelen zırt pırt konu açıyor biri daha açmış demin 3g kayboldu diye :-)