Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli''bana göre değildir diyenler!
geçmiş olsun size diyorum o halde .geçmi kaldınız düşünmekte acaba
Praetor
Emekli Yönetici
Öncelikle konu başlığını eleştireceğim zira sevgi ile aşk bana göre aynı şey değildir
Aşk bâbında konuşursak;
Aşk bana göre en saf en yalın ve belki de en doğru şekilde "insanların cinselliği estetize edişi" olarak açıklanabilir.
Nasıl ki yemek yemekteki "doyma" amacını gerçekleştirmek için yemeğe elle dalmıyor ve estetize ettiğimiz unsurları kullanarak "medenî (insan gibi)" yaklaşıyorsak,
karşı cinsle olan çekimimizdeki "türü devam ettirme" güdüsünü de hayvanlar gibi tatmin etmiyoruz.
İnsan gibi ediyoruz.
Bu noktada aşk, ismen belki duygusal, ama aslında özü itibarıyla fiziksel bir olgudur. Zira görmek, hissetmek, koklamak gerekir.
"Mesafe" kavramının ise; yalnızca aşkın yarattığı elde etmeyi hedefleyen içgüdülere zorluk çıkartması,
insanınsa zor olana, kolay elde edilmeyene olan merakı dolayısıyla sadece bir süreliğine ateşleyici bir etkisi olabilir.
Velhasıl kelam uzaktan olmaz bu işler El ele değecek!..
pelın_
el ele değecekpeki
vapur dumanı
Üye
Konu Sahibi
öncelikle açıklaman üzerine çok yorum yapıpta önemini yitirmesine neden olmak istemediğimi belirteyim ben de o zaman ve kısaca açıklamamı yapayım.
Konu başlığı ile ilgili olan cevabım şöylekiii bir arkadaşımla her sabah birbirimize şarkı yollarız ve o günki şarkısı oydu ve bende ona ithafen açtım bu konuyu.Belki ona bir şeyleri ima edebileceğimi düşündüm.
Sonuç olarakta et ete değmeli diyorsun ve bana katılıyorsun