''seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli''bana göre değildir diyenler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
''seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli''bana göre değildir diyenler!
Valla sevgilim varsa yanımda olucak arkadaş.Öle uzakta olsun yinede severim hiç bana göree diil.Görmedin,dokunmadığın birini sevmek çok yavan.Kokusunu duyucaksın,dokunucaksın ona,bakıcaksın,kızıcaksın yeri geldiğinde...ama yanında olucak!!!

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve technoshark

sakaryam54500

Üye
abla nerede herkesin istegi olsa dünya cekilmez olurdu:bilmm

ama şunu unutmamak lazım birine haddinden cok deger verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hmm.ablacım bu kadar karamsar olma derim.daha yaşayacağın o kadar güzel aşklar olacakkiiii.Böle düşünmene neden olanları 'bi arkadaşımıın dediği gibi salla gitsin..

sakaryam54500

Üye
senede haklısın ama insan neyle karşılaşcagını bilmiyor malesef kaybetmek kazanmak küçük bir çizgi kazansan bile bir gün kaybetceksin salla gitsin diye bilirsin ama insan her zaman kendini kontrol edemez hele konu aşk ise işimiz var eger bir aşk bitti dediginde için sızlamıyorsa o aşk gercekten bitmiştir!

pelın_

aşk öle yakın uzak dıye ayırmazkı ınsanı ewet blkı zordur ama sevıyosan uzak dıye bakmazsınkı sırf uzakta dıye vazmı gecıcen aşkından:(

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Evet!! Vazgeçmelisinde.nereye kadar devam edebilirki?

estorak

estorak

Üye
uzaktayken sevebiliyorsan gerçek aşktır daha fazla güzel gelir aslında

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
aşk zaten imkansız olan değilmi?senin olmadığı,olamadığı için tutuşuyosun!!ama elde eder etmezdeee o büyü bozuluyo?haksızmıyım?

estorak

estorak

Üye
kesinlikle katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

sakaryam54500

Üye
aşk insanın elinde olan birşey degildir bana göre bilmem siz nasıl düşüyonuz :bilmm aşk aniden ortaya cıkar :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hem arkadaşım irlikte olduğun insanı doya doya yaşamak varken niye hasret çekeyim yaaa..hiç bana göre diil :hih:

'Patron

'Patron

Üye
iyi bakalım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
aşk kadını :D

pelın_

bana dedı o bana:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt