İphone 5 tasarımı belli oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 tasarımı belli oldu!!!
Evet beyler bayanlar yanlış duymadınız.Yurt dışında apple firmasında çalışan Türk dostum,bana tasarımı belli olan fakat hiç bir yerde henüz yayınlanmaya İphone 5'in resmini göndermiş bulunmakta.Paylaşmamamı istedi fakat ondan özür diliyor ve resmini paylaşıyorum.Sanırım internette bir ilki gerçekleştiriyoruım :) İşteee İphone 5...

Özellikleri ise şöyle :
1080p hd video kayıt
1.5 ghz işlemci
SGX535GPU, Apple A4 chipset
A-GPS
ios 5 işletim sistemi
4 inch LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen,
16M renk
768X1024 çözünürlük
8 mp autofocus kamera
HDMI çıkışı

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yalana bak ya .)

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yalan olduğunu düşünen varsa kendisi yalan olduğuna inansın.Lütfen saçmas apan yorumlar yapmyalım.Telefon çıkınca zaten anlayacaksınız yalan mı değilmi.

__xXx__

__xXx__

Üye
iyide kardeş işletim sistemi eskisi gibi görünüyor gerçi mobil olarak girdim tam olarak seçemiyorum ama belki de haklısındir

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Arkadaşlar yalan olduğunu düşünen varsa kendisi yalan olduğuna inansın.Lütfen saçmas apan yorumlar yapmyalım.Telefon çıkınca zaten anlayacaksınız yalan mı değilmi.
la olum paint terk resmen telefonun ön kamerasına bak ya. iphone 4ün arka kamerasını koymuşsun. yalan yanlış konuşma.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
la olum paint terk resmen telefonun ön kamerasına bak ya. iphone 4ün arka kamerasını koymuşsun. yalan yanlış konuşma.
Arkadaşım iftira çok kötü bişeydir bnu unutma.Bana arkadaşım ne attıysa bende onu attım.Gereksiz,anlamadan,bilmeden yorum yapmayalım.Bilip bilmeden KONUŞMAYALIM!Ayıp denen birşey var ya.Haysiyetimle gururumla oynuyosunuz burda ayıptır ya.Offf yeter ama.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşım iftira çok kötü bişeydir bnu unutma.Bana arkadaşım ne attıysa bende onu attım.Gereksiz,anlamadan,bilmeden yorum yapmayalım.Bilip bilmeden KONUŞMAYALIM!Ayıp denen birşey var ya.Haysiyetimle gururumla oynuyosunuz burda ayıptır ya.Offf yeter ama.
Kesinlikle lütfen haysiyet gurur ve benzeri şeylerle oynamayın lütfen. Zaten üye adı bie İphone5ci olan birine inanmamanız hata. Ben destekliorm seni kardeşim devam et.

61semih

61semih

Üye
dogru olabılır olmayabılırde bugun koskoca ınternet sıtelerı bıle yanlıs haber yapabılıyor.ağır,hakaret e varan yorumlar yanlıs
foto ya gelınce umarım gercek degıldır ayfon4ten pek bır farkı yok goruntu olarka.bıraz daha hatları yumuşatmışlar okadar.
de hadi az kaldı cıkmasına
zengının parası zuğürdün ağzını yorarmış

Uruloki

Uruloki

Üye
Ki ekliyim çoğu site bu tasarım özelliklerini yazıyor yani yumuşatılmış tasarım divan ayrıca donanım olarakta bu tarz şeyler yazıyor doğru olma ihtimali yüksek

----------Eklendi @ 07:14:26 ---------- Yazıldı @ 07:12:31 ----------

Ve a5 chipset kullanıyor resmi çıktı

----------Eklendi @ 07:35:41 ---------- Yazıldı @ 07:14:26 ----------

Şu da var yabi ipad2 de de a5 var ama a4 chipset kullanıyor ve dediğim gibi resmi de var ipad2 den farklı olarak başka bir mimari resmi var bakalom 4 ekimde kesinleşcek

pRime.

pRime.

Üye
Bana pek inandırıcı gelmedi.

RonaS

RonaS

Üye
Banada İnandırıcı gelmedi aşağı yukarı teknik özellikleri belli zaten yazdıkların nette dolaşıyo sık, ayrıca böyle bi bilgiyi APPLE çalışanı asla sızdırmaz.Ayrıca Resme Bakınca 3GS den farksız görünüyo ekranı 4" hiç gelmiyo bana tamamen fake diyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Daha çok galaxy s'e benziyor ayrıca.

----------Eklendi @ 08:22:21 ---------- Yazıldı @ 08:16:44 ----------

Ve 3gs'e

y n s c n

y n s c n

Üye
Adamın arkadası apple'da çalışıyomuş beyler üstüne gitmeyin, bu arkadasına göstermişler hatta resminide vermişler
- Al türkiyedeki bi arkadasına atta resmini forumda yaysınlar '' diye..
Bırakın şu işleri yahu böyle yalanlarla bi yerlere gelemezsiniz.. Ayrıca buysabile tasarımı beklediğimden daha iğrençmiş.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
A4'mü kullnılcakmıs?
Yav adamlar 1Ghz a4'ü 700-800 lere düsürdüler bunda niye 1.5 ghz yapsınlar?

Az enerji tüketimli a5 varken niye a4'ü kullanırlar ki?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

bak olum iftira attığım felan yok asıl sen yalan yanlış bilgiler verme. mı sanıyorsun milleti . yok arkadaşım resmini yolladı da,,, bırak bu hikayeleri :ehe

----------Eklendi @ 13:44:26 ---------- Yazıldı @ 13:44:11 ----------

Adamın arkadası apple'da çalışıyomuş beyler üstüne gitmeyin, bu arkadasına göstermişler hatta resminide vermişler
- Al türkiyedeki bi arkadasına atta resmini forumda yaysınlar '' diye..
Bırakın şu işleri yahu böyle yalanlarla bi yerlere gelemezsiniz.. Ayrıca buysabile tasarımı beklediğimden daha iğrençmiş.

Katılıyorum.

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Lafım inanmayanlara!!! ya siz nasıl insansınız?Siz kimsiniz ki beni yalancılıkla suçluyosunuz?Kim veriyo bu hakkı size?Sizin yaptığınız bişey yokken,ben burada iphone 5i tanıtıyorum.Ama siz bana gelmiş yalan falan filan dalga geçiyorsunuz.E peki tasarımı başka sitelerde çıkınca nolacak?hepiniz bu siteden gitmeye hazır mısıız?Haysiyetiniz gururunuz varsa gidersiniz bu siteden!!!

61semih

61semih

Üye
Lafım inanmayanlara!!! ya siz nasıl insansınız?Siz kimsiniz ki beni yalancılıkla suçluyosunuz?Kim veriyo bu hakkı size?Sizin yaptığınız bişey yokken,ben burada iphone 5i tanıtıyorum.Ama siz bana gelmiş yalan falan filan dalga geçiyorsunuz.E peki tasarımı başka sitelerde çıkınca nolacak?hepiniz bu siteden gitmeye hazır mısıız?Haysiyetiniz gururunuz varsa gidersiniz bu siteden!!!
arkadasım cok ıddalısın ama ben cekımser kalmama ragmen banada pek ınandırıcı gelmedı

y n s c n

y n s c n

Üye

Sen kimsin ? Burada düşünce özgürlüğü var herkes herkese inanmak zorunda değil. İsteyen istediğine istediğini söyler. Bu seni ilgilendirmez..
İsminden belli çalışan olduğun ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Daha ipad 2 açıklanırken bile A5 çipset'in iphone 5'te de kullanılacagı söleniyordu apple'a yakın forumlarda.
Tasarıma bisey diyemem ama Galaxy S gibi olmus bende pek inanmadım.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Sen kimsin ? Burada düşünce özgürlüğü var herkes herkese inanmak zorunda değil. İsteyen istediğine istediğini söyler. Bu seni ilgilendirmez..
İsminden belli çalışan olduğun ;)

Yine sana katılıyorum. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt