İphone 5 tasarımı belli oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
tövbe bismillah yine firtlamis iPhone 5ci

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaşlar müjde ! ! ! Allahin yolunda ilerlediğimiz şu günlerde apple bize bayram hediyesi olarak bayramin 2. Günü saat 15:30'da ilk iphone 5 üretiliyor.ayni bu tasarimdaki telefon olacak.olmazsa banlayin beni.

şimdi geleyim diğer yorum yapan arkadaşlara ! Arkadaşlar siz kimsiniz ki beni küçümsüyorsunuz?size kim veriyo bu yetkiyi?beni destekleyeceğiniz yerde,arkadaşimdan size bilgiler taşidiğim halde beni hor görüyor ve eziyorsunuz.yaziktir günahtir ayiptir beee.şimdi hesaplaşma vaktidir arkadaşlar.

admine meşaz : Sevgili admin hayirli bayramlar.öncelikle siteyi açtiğiniz için allah razi olsun sallalahü aleyhi vesselem efendimizin sakali sizin olsun.

adminlere ramazan bayramınız kutlu olsun vs vs diyip banlatamazsın bu insanları ..

bayramın ikinci günü :zuhaha: :kop2: :kop: :ehe

La daha adamlar telefonu çıkarmadı daha tanıtımı bile yapılmadan 2-3 gün sonra çıkcak ha :kop2:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konuya hakim degilim ama çıkacak dememis üretime başlanacak demiş.

- - - Eklendi - - -

meşaz yazmasaydin iyiydi be kardes karizmayi dibe vurdun gözümde

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaşlar lütfen konunun başına bakarmisiniz biz zamanında ne kadar yazdık tamamen trolluk

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
berbat bir tasarım inş böyle olmaz. samsung galaxy s2 ye benziyor :/

Uruloki

Uruloki

Üye
ya fos olduğu garanti bir konu zaten ki öyle özelliklerle apple cihaz mi çıkarır ya burda Allahın adını karıştırıyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ya fos olduğu garanti bir konu zaten ki öyle özelliklerle apple cihaz mi çıkarır ya burda Allahın adını karıştırıyor
Hiç sorma şikayetlik bir hort işte yorum yapmaya değmez..Yüzlerce i5 haberinden bir tanesi ve fos bir haber.

codblackops2

codblackops2

Üye
konuya hakim degilim ama çıkacak dememis üretime başlanacak demiş.

- - - Eklendi - - -

meşaz yazmasaydin iyiydi be kardes karizmayi dibe vurdun gözümde

ne farkeder :oke:

tanıtımı yapılmayan telefonun üretimine başlanılcak yani?

- - - Eklendi - - -

Hiç sorma şikayetlik bir hort işte yorum yapmaya değmez..Yüzlerce i5 haberinden bir tanesi ve fos bir haber.

kesinlikle :oke:

- - - Eklendi - - -

yok peygamber efendimiz (SAV) sakalı sizin olsun.Kurban ol sen o peygambere :oke:

- - - Eklendi - - -

saf ayağına yatıyor bak gece gece sinirlendim :off:

Uruloki

Uruloki

Üye

ne farkeder :oke:

tanıtımı yapılmayan telefonun üretimine başlanılcak yani?

- - - Eklendi - - -

kesinlikle :oke:

yok hacı büyük bir ihtimalle başlamışlardır çünkü on sipariş aldıktan sonra yetişimiyor bile cihaz öyle düşün ki ilk partlari birde test etseler yani zaman yetmiyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu hepsini geçtim özelliklere bak.

codblackops2

codblackops2

Üye

yok hacı büyük bir ihtimalle başlamışlardır çünkü on sipariş aldıktan sonra yetişiyor bile cihaz öyle düşün ki ilk partlari birde test etseler yani zaman yetmiyor
nasıl olsa adamın appleda çalışan akrabası var yani değil mi
haklı olabilirsin veya haklısın ama bu adamın dedikleri yalan

codblackops2

codblackops2

Üye
ayrıca apple bunu öğrenirse orda çalışan akrabanı donuna kadar neyi varsa alır benden söylemesi :D

- - - Eklendi - - -

Ömer'im üretime kesin başladılar bence çünkü ne zaman tanıtacak ki zamanları kısıtlı :hmmm

haklısın

Uruloki

Uruloki

Üye
sissst o değilde iPad mini yi sorsalar bir akrabaları var mı öyle bir cihaz birde iPhone 6 ve ya 5s içinde konu accan mi

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben iletirim kendisine başka sorusu olan : ?

danismaz61

Üye
Arkadaş baktım yorumlara da herkes bir şey diyor sayın iphone 5ci ya siz hic teknolojiden anlamıyorsunuz 5in genel özelliklerini bilmiyorsunuz birincisi apple işletim sisteminin 5 değil ios6 olacağını ve iconların çok daha farklı olacağını duyurdu.kaldı ki o arkadaşından başka eleman yok mu o firmada bi senin arkadaşın zeki ya o resmi paylaşıyor diğer elemanlar paylaşmıyor ve hic bir tekno sitede yayınlamıyorlar bunu apple gibi kapalı kutu bir firma bu kadar tedbirsiz he komik olmayın lütfen. Dunya üzerinde sizin gibi çok var ve her sene yeni onlarca yüzlerce resim paylaşıyorlar ama dalgasına bakiyor herkes kimse deyor gelip senin gibi afra tafra yapmiyor yeter ya iftira atmayın falan herkes istediğini dile getirebilir kimse bir şey diyemez tüm bu dediklerime rağmen dedigin doğruysa en güzel cevabı vermiş olacaksın ama şimdi çocukça tavırlar yapmanın anlami yok ve sana bir söz eğer iPhone 5 bu olsun s3'ü satıp bunu alacam tasarımı hic beğenmediğim halde sırf sana haksızlık yaptım diye ama iPhone çıktığı zaman seni bu sayfada görmek istiyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sakin ol konu hort zaten dikkat !!

danismaz61

Üye
Evet öyle ama arkadaşımız gerçekten gülünç yorumlar yapmış 35 yaşında adam çocukça polemiklere girmiş yeter yalansa ban falan oğlu falan yazdı herhalde ben düşüncemi beyan ederken kime sormam gerekiyor bu bir teknoloji sayfası ve istediğim yorumu yaparım konuyu açan herkes kişisel algılasa o zaman ne paylaşım olur ne bir bilgi sen yap paylaşım geç işine gerisi okuyanların bileceği düşüneceği bir durum. Kaldı ki yukarda bir arkadaşımız demiş o akrabası sanırım apple'dan büyük bir kişi böyle bir durumda apple duman eder çalışanını

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hatırlıyorum bu konuyu 5'i bekliyolardı 4s olunca 5 taklaya kaldı ama simdi hortingen :d:
4S bile A5 chip kullanıyo insaf iphone 5 A4 mü kullancak :D
Tasarımdan bahsetmiycem bile :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

SGX535GPU

768X1024 çözünürlük

:zuhaha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt