Belle için Fring yaması!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Belle için Fring yaması!!!
Evet arkadaşlar sonunda görüntülü, sesli ücretsiz olarak görüştüren program Belle de çalışıyor... Fringi bilenler bilir...

1. Ovi Store dan Fring i yükleyin.
2. Eğer fring açılırsa kapatın ve LGC Explorer dosya yöneticisi ile

c:\system\03081978 konumunda bulunan

WatchdogConfig
WISPrCrd.dat
WISPrPRR.dat

1-Bunlardan "WISPrPRR.dat" edit yapıp içinde yazan herşeyi silin ve kaydedin... Artık normal olarak çalışması lazım... Eğer çalışmıyorsa "2" numaralı yoldan devam ediniz çalışıyorsa sorun yoktur...

2- 1. yol çalışmıyorsa, yukarıda yazan 3 dosyayı silip fringi tekrar çalıştırın fring açılacaktır... Kapatıp tekrar kontrol edin açılıp açılmadığını, eğer hala açılmıyorsa; o 3 dosyayının hepsini editleyin ve içlerindeki yazıları silip boş olarak kaydedin...

Hala çalışmıyorsa beceriksizsiniz arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: witamin.C, dobelardo ve Kurtuluş40

meletim

meletim

Üye
nasıl bir programm buya tamamen mi ücretsiz görüşüyoruz anlamadın fazla ama :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bir programm buya tamamen mi ücretsiz görüşüyoruz anlamadın fazla ama :)

3G yada Wifi üzerinden ücretsiz sesli yada görüntülü görüşebilirsin Fring yüklü birisi ile... Belle de çalışmıyordu ama artık çalışıyor

alkocasas

Üye
evet kardeşim bende anlamadım ?

hakyol2

Üye
Teşekkürler devamlı log out yapmaktan bıktım

hakyol2

Üye
Kurarken güncelleştirme hatası verdi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar fring uzun zamandir var msn ve fring ucretsiz wlan kullaniyor ama msn goruntulu degil fring kendi arasinda goruntulu calisiyor.kayit yapiyorsunuz kullaniyorsunuz.ayrica voip kullaniyorsaniz onuda ayarlayip telefonlari arayabilirsiniz.

hakyol2

Üye
Teşekkürler şimdi çalıştı tekrar tekrar kapatıp açtım sorun yok iyi geceler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
3G yada Wifi üzerinden ücretsiz sesli yada görüntülü görüşebilirsin Fring yüklü birisi ile... Belle de çalışmıyordu ama artık çalışıyor
peki arkadasim skype bu sekilde bir yondem bulabilirmiyiz sence.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
marsoy

marsoy

Üye

o hosheldin biliyorumda arda telefon arama ozelligi yok sadece chat.
bu arada telefonla aran nasil?

hoşbuldum hocam tlfon canavar sıkıntı yok hatta talibi bile var vermiyorum şuan herşey güzel yani bana istediklerimi veriyo bellenin ötesinde bişey bu eline sağlık hocam gerçktn dediklerinide uyguladım rompatcherden saollll

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
hoşbuldum hocam tlfon canavar sıkıntı yok hatta talibi bile var vermiyorum şuan herşey güzel yani bana istediklerimi veriyo bellenin ötesinde bişey bu eline sağlık hocam gerçktn dediklerinide uyguladım rompatcherden saollll

Fring çalıştırabildin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt