Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yama linki yok.fring yukluyceksiniz siz yapicaniz.
ama ben size hazirladim rar'li dosyayi acin icinden cikan system dosyayi oldugu gibi C atin degistirilsinmi sorusuna evet deyin tamamdir.fring kapali olucak!!!!!
yama linki yok.fring yukluyceksiniz siz yapicaniz.
ama ben size hazirladim rar'li dosyayi acin icinden cikan system dosyayi oldugu gibi C atin degistirilsinmi sorusuna evet deyin tamamdir.fring kapali olucak!!!!!
neden sevmedinki aslinda cok guzel gerci simdi bende kullanmiyorum ama eskiden cok kullandim chat dalinda en isidi eskiden msnden sesli gorusme voip arama facebook vardi guzeldi simdi nimbuzz kullaniyorum aynisi.
jeki01
Üye
emeğine sağlı.
1. yolla sorun çözüldü.
N8 Belle telefon.
dobelardo
Üye
Eline sağlık arkadaşım, n8 Belle de çözüldü, önceden problemi diye eski versiyonu kullanıyordum böyle süper oldu.
neden sevmedinki aslinda cok guzel gerci simdi bende kullanmiyorum ama eskiden cok kullandim chat dalinda en isidi eskiden msnden sesli gorusme voip arama facebook vardi guzeldi simdi nimbuzz kullaniyorum aynisi.
skype benim vazgcilmez web telefonum cozum aramadim yol kalmadi ama ne yaptiysam olumsuz mesaj bile attim skype yetkililerine ama onlarda fos cikti.bence nokia kaldiracak skype telefonlarda symbian^4'lerde ama bakalim arastirmalarim devam ediyor.
jeki01
Üye
bende N79 telefon vardı, orda sorunsuz çalışıyordu.
Ama N8 Bellede açılıyor ama kendi kendine kapanıyor.