canım sıkılıyo bunalıma gırcem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
canım sıkılıyo bunalıma gırcem
:ağlarım:

V/RS

V/RS

Üye
bende o durumdayım şu anda :vur

Kedi Yavrusu

Üye

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben daha çıkamadım bunalımdan :ağlarım:

jeosalih

jeosalih

Üye
Pc bağımlısı olduk ve bunun çoğu kişi farkında değil. Aşklar sanal, arkadaşlıklar sanal dostluklar sanal, s... sanal. Yeter ya!!! Bunalıma girmesek zaten anormal olurdu. Pelin durumun çok normal endişelenme:ah

pelın_

Konu Sahibi
Pc bağımlısı olduk ve bunun çoğu kişi farkında değil. Aşklar sanal, arkadaşlıklar sanal dostluklar sanal, s... sanal. Yeter ya!!! Bunalıma girmesek zaten anormal olurdu. Pelin durumun çok normal endişelenme:ah
ya aslında çok kalabalık bi cevrem var ama nebılıyım böle bı sıkıntı bastı benı
tek dıyılmısım sanırım mutlu oldum bak

jeosalih

jeosalih

Üye
Çevrenin kalabalık olması, ailenin yanında olması, dostlarının olması bir yere kadar. Hiç bir şey hatta annen, baban bile hayat arkadaşının yerini tutmaz. Eksiklik bu bence

pelın_

Konu Sahibi
ewlenmelımıyım ya:)
ama adam yok işte malesef olanda bı sure sonra bozuluyo
esra bıgı olcam he yakında aşk yok dıycem nerdeyse
:)
ya aslında bılmıyorum yerı gelıyo tek kalmaya bayılıyorum ama bazende tek kalınca daralıyorum

jigsaw_54

Üye
relax ol abla boşveeeer hayatını yaşamaya bak yaptığın her şeyden zevk almaya bak gerisini salla gitsin yoksa sıyırırsın benim gibi :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ewlenmelımıyım ya:)ama adam yok işte malesef olanda bı sure sonra bozuluyo esra bıgı olcam he yakında aşk yok dıycem nerdeyse :) ya aslında bılmıyorum yerı gelıyo tek kalmaya bayılıyorum ama bazende tek kalınca daralıyorum
Evlenmek mi bana ne kadar uzak bi kelime en iyisi tek yaşamak ama ya yemekler, bulaşıklar off evin halini düşünemiyorum :D

pelın_

Konu Sahibi
zaten bende evlenmem :)
banda çokk uzakk

jeosalih

jeosalih

Üye
Kendime göre birini bulamıyom ki evleneyim mantığını anlamıyorum. Ben hiç zorlanmadım bu konuda. Bazı etmenler var, Kusursuz hatasız insan yoktur ki, karşındakinden kusursuz olmasını bekliyorsunuz. Yaşta çok önemli aslında yaş ilerledikçe insanlar seçim konusunda daha da zorlanıyor bu bir gerçek. Karşınızdaki kişinin tahammül edemeyeceğiniz bir huyu davranışı olmadığı sürece doğru insanı bulmuşsunuzdur bence. Aynı müzik tarzını dinlemek, aynı filmleri sevmek, aynı yemekten, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak bunlar hikaye ya. Böyle kriterleriniz varsa zaten evde kaldınız demektir. Siz kendinize eş değil ikiz arıyorsunuz. Saygı olduğu sürece sorun yok. Bazen hiç hoşlanmadığınız şeyleri bile karşınızdaki seviyor diye yaptığınızda onu mutlu etme duygusu varya sizi daha fazla mutlu ediyor. Neyse çenem düştü

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar, pelın_ ve jigsaw_54

jigsaw_54

Üye
Kendime göre birini bulamıyom ki evleneyim mantığını anlamıyorum. Ben hiç zorlanmadım bu konuda. Bazı etmenler var, Kusursuz hatasız insan yoktur ki, karşındakinden kusursuz olmasını bekliyorsunuz. Yaşta çok önemli aslında yaş ilerledikçe insanlar seçim konusunda daha da zorlanıyor bu bir gerçek. Karşınızdaki kişinin tahammül edemeyeceğiniz bir huyu davranışı olmadığı sürece doğru insanı bulmuşsunuzdur bence. Aynı müzik tarzını dinlemek, aynı filmleri sevmek, aynı yemekten, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak bunlar hikaye ya. Böyle kriterleriniz varsa zaten evde kaldınız demektir. Siz kendinize eş değil ikiz arıyorsunuz. Saygı olduğu sürece sorun yok. Bazen hiç hoşlanmadığınız şeyleri bile karşınızdaki seviyor diye yaptığınızda onu mutlu etme duygusu varya sizi daha fazla mutlu ediyor. Neyse çenem düştü

olay budur . . .

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yok devam et bilader tam benim düşüncelerim bunlar :)

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
ya sen hep konuz ben dınlerım ay senın yazıları okuyunca böle bı kanat takılıyo arkama ucuyorum bak tam bunlımdan cıkıyodumkı yazı bıttı

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Teşekkür ederim. Şımarırım bak:aman2: (smileyde kork yazıyor ama utanma anlamında kullandım)

Şehriyar

Şehriyar

Üye

devam et bence güzeldi okuyodum yahu küçüğüz biz abi tavsiyesi iyi oluyo.

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
jeosalih

jeosalih

Üye
Ben de senin açtığın konuları çok seviyorum. Konu açmadığın akşamları ara sıra profiline bakıyorum ordamısın, konu açmışta benmi yakalayamamışım diye. Zaten bunu söylemesemde farkındasındır sanırım. Profilimden yazdığı yorumları görü tıklarsan nerdeyse yüzde 90'ı senin konuların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt