ya aslında çok kalabalık bi cevrem var ama nebılıyım böle bı sıkıntı bastı benıPc bağımlısı olduk ve bunun çoğu kişi farkında değil. Aşklar sanal, arkadaşlıklar sanal dostluklar sanal, s... sanal. Yeter ya!!! Bunalıma girmesek zaten anormal olurdu. Pelin durumun çok normal endişelenme![]()
Evlenmek mi bana ne kadar uzak bi kelime en iyisi tek yaşamak ama ya yemekler, bulaşıklar off evin halini düşünemiyorumewlenmelımıyım yaama adam yok işte malesef olanda bı sure sonra bozuluyo esra bıgı olcam he yakında aşk yok dıycem nerdeyse
ya aslında bılmıyorum yerı gelıyo tek kalmaya bayılıyorum ama bazende tek kalınca daralıyorum

Kendime göre birini bulamıyom ki evleneyim mantığını anlamıyorum. Ben hiç zorlanmadım bu konuda. Bazı etmenler var, Kusursuz hatasız insan yoktur ki, karşındakinden kusursuz olmasını bekliyorsunuz. Yaşta çok önemli aslında yaş ilerledikçe insanlar seçim konusunda daha da zorlanıyor bu bir gerçek. Karşınızdaki kişinin tahammül edemeyeceğiniz bir huyu davranışı olmadığı sürece doğru insanı bulmuşsunuzdur bence. Aynı müzik tarzını dinlemek, aynı filmleri sevmek, aynı yemekten, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak bunlar hikaye ya. Böyle kriterleriniz varsa zaten evde kaldınız demektir. Siz kendinize eş değil ikiz arıyorsunuz. Saygı olduğu sürece sorun yok. Bazen hiç hoşlanmadığınız şeyleri bile karşınızdaki seviyor diye yaptığınızda onu mutlu etme duygusu varya sizi daha fazla mutlu ediyor. Neyse çenem düştü
Yok devam et bilader tam benim düşüncelerim bunlarKendime göre birini bulamıyom ki evleneyim mantığını anlamıyorum. Ben hiç zorlanmadım bu konuda. Bazı etmenler var, Kusursuz hatasız insan yoktur ki, karşındakinden kusursuz olmasını bekliyorsunuz. Yaşta çok önemli aslında yaş ilerledikçe insanlar seçim konusunda daha da zorlanıyor bu bir gerçek. Karşınızdaki kişinin tahammül edemeyeceğiniz bir huyu davranışı olmadığı sürece doğru insanı bulmuşsunuzdur bence. Aynı müzik tarzını dinlemek, aynı filmleri sevmek, aynı yemekten, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak bunlar hikaye ya. Böyle kriterleriniz varsa zaten evde kaldınız demektir. Siz kendinize eş değil ikiz arıyorsunuz. Saygı olduğu sürece sorun yok. Bazen hiç hoşlanmadığınız şeyleri bile karşınızdaki seviyor diye yaptığınızda onu mutlu etme duygusu varya sizi daha fazla mutlu ediyor. Neyse çenem düştü

bence utanma bunu ılk ben solemıyorum sanırımTeşekkür ederim. Şımarırım bak(smileyde kork yazıyor ama utanma anlamında kullandım)
Kendime göre birini bulamıyom ki evleneyim mantığını anlamıyorum. Ben hiç zorlanmadım bu konuda. Bazı etmenler var, Kusursuz hatasız insan yoktur ki, karşındakinden kusursuz olmasını bekliyorsunuz. Yaşta çok önemli aslında yaş ilerledikçe insanlar seçim konusunda daha da zorlanıyor bu bir gerçek. Karşınızdaki kişinin tahammül edemeyeceğiniz bir huyu davranışı olmadığı sürece doğru insanı bulmuşsunuzdur bence. Aynı müzik tarzını dinlemek, aynı filmleri sevmek, aynı yemekten, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak bunlar hikaye ya. Böyle kriterleriniz varsa zaten evde kaldınız demektir. Siz kendinize eş değil ikiz arıyorsunuz. Saygı olduğu sürece sorun yok. Bazen hiç hoşlanmadığınız şeyleri bile karşınızdaki seviyor diye yaptığınızda onu mutlu etme duygusu varya sizi daha fazla mutlu ediyor. Neyse çenem düştü
devam et bence güzeldi okuyodum yahu küçüğüz biz abi tavsiyesi iyi oluyo.