WarMaster666
Üye
800tl'ye kadar 2.el telefon önerisi
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sürekli telefon alıcam diyorum bi telefonda karar kılıyorum sonra vazgeçiyorum diğerini alıcam diyorum, bütçeyi az daha yükseltip şundan alıyım diyorum falan filan. en son 800 liram var ve bunun bi kısmı peşin bi kısmı taksit olacağı için telefoncudan almak zorundayım. şu an aklımdaki telefonlar xperia x10, blackberry torch 9800, htc desire z, nokia n8. ben telefonda öyle fazla oyun oynayan biri değilim ama yinede şu son çıkan oyunları ara sıra telefonda oynamak isterim, telefondan internete çok fazla giriyorum bu yüzden internet performansı iyi olmalı (2 gündür kardeşimin telefonunu kullanıyorum galaxy sl, bunun internet performansı güzel ama samsung istemiyorum) yanımda fotoğraf makinesi gezdirmekten sıkıldım bu yüzden f.makinesi kadar olmasada kamerasıda iyi olmalı ve en çok kullanacağım özelliğine gelirsek; gün içinde telefondan oldukça fazla müzik dinliyorum, günümün yaklaşık 1,5 saatini yolda geçiriyorum ve bu süre süre içerisinde hep müzik dinliyorum, şarjı da benim için önemli ama bu telefonların hiç birinin şarjının bana 1 gün gideceğini düşünmüyorum o yüzden yedek batarya almaktan başka çarem yok. yukarıdaki telefonlardan bana en yakın geleni xperia x10. blackberry fena değil ama o para o telefona verilir mi bilmiyorum, htc desire z'nin klavyesi hakkında pek hoş şeyler duymadım bu yüzden tereddüt var içimde ve en son n8'e gelecek olursak internet performansı falan pek iyi değil sanırım. sizce ne yapmalıyım, bunlardan hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileriniz var mı? sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

bide sahibinden.com a bak istediğin telefonu bulursun