800tl'ye kadar 2.el telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WarMaster666

WarMaster666

Üye
    Konu Sahibi
800tl'ye kadar 2.el telefon önerisi
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sürekli telefon alıcam diyorum bi telefonda karar kılıyorum sonra vazgeçiyorum diğerini alıcam diyorum, bütçeyi az daha yükseltip şundan alıyım diyorum falan filan. en son 800 liram var ve bunun bi kısmı peşin bi kısmı taksit olacağı için telefoncudan almak zorundayım. şu an aklımdaki telefonlar xperia x10, blackberry torch 9800, htc desire z, nokia n8. ben telefonda öyle fazla oyun oynayan biri değilim ama yinede şu son çıkan oyunları ara sıra telefonda oynamak isterim, telefondan internete çok fazla giriyorum bu yüzden internet performansı iyi olmalı (2 gündür kardeşimin telefonunu kullanıyorum galaxy sl, bunun internet performansı güzel ama samsung istemiyorum) yanımda fotoğraf makinesi gezdirmekten sıkıldım bu yüzden f.makinesi kadar olmasada kamerasıda iyi olmalı ve en çok kullanacağım özelliğine gelirsek; gün içinde telefondan oldukça fazla müzik dinliyorum, günümün yaklaşık 1,5 saatini yolda geçiriyorum ve bu süre süre içerisinde hep müzik dinliyorum, şarjı da benim için önemli ama bu telefonların hiç birinin şarjının bana 1 gün gideceğini düşünmüyorum o yüzden yedek batarya almaktan başka çarem yok. yukarıdaki telefonlardan bana en yakın geleni xperia x10. blackberry fena değil ama o para o telefona verilir mi bilmiyorum, htc desire z'nin klavyesi hakkında pek hoş şeyler duymadım bu yüzden tereddüt var içimde ve en son n8'e gelecek olursak internet performansı falan pek iyi değil sanırım. sizce ne yapmalıyım, bunlardan hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileriniz var mı? sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

technoshark

technoshark

Üye
samsung istemiyorsun, ikinci el bulurmusun bilemiyeceğim ama ... sana tavsiye edebileceğim ürün şuanda kullandığım android işletim sistemli optimus black olur ;)

kesinlikle internette falan dolaştığında sıkıntı yaşamıyorsun.. ekranda herhangi bir takılma yada donmaya maruz kalmıyorsun.. ben gibi sürekli oyun uygulama peşinde olmadığından şarjın uzun gitmesi mümkün gibi duruyor.. 2.el bulurmusun bilemem ama vatanbilgisayar hafta sonları kampanya yapıyor %25 falan indirim.. yakalarsan kaçırma al derim madem telefon almak gibi bir niyetin var...

WarMaster666

WarMaster666

Üye
    Konu Sahibi
samsung istemiyorsun, ikinci el bulurmusun bilemiyeceğim ama ... sana tavsiye edebileceğim ürün şuanda kullandığım android işletim sistemli optimus black olur ;)

kesinlikle internette falan dolaştığında sıkıntı yaşamıyorsun.. ekranda herhangi bir takılma yada donmaya maruz kalmıyorsun.. ben gibi sürekli oyun uygulama peşinde olmadığından şarjın uzun gitmesi mümkün gibi duruyor.. 2.el bulurmusun bilemem ama vatanbilgisayar hafta sonları kampanya yapıyor % falan indirim.. yakalarsan kaçırma al derim madem telefon almak gibi bir niyetin var...

o telefonada baktım ama 2. eli bulunmuyor malesef. şu an vatan computer'da kdv indirimi var telefonlarda ama o telefon bütçemi aşıyor ne yazıkki :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
2 el alacagına git 0 e6 al 2 el almak istiyorum diyosan en kolayı n8 kardeşim :oke: bide sahibinden.com a bak istediğin telefonu bulursun

Lenneth

Üye
N8 internet konusunda berbat soylemedi demeyin.

WarMaster666

WarMaster666

Üye
    Konu Sahibi
2 el alacagına git 0 e6 al 2 el almak istiyorum diyosan en kolayı n8 kardeşim :oke: bide sahibinden.com a bak istediğin telefonu bulursun

c6'ya da baktım ama pek sevmedim açıkcası bide 0 telefon almak istemiyorum sürekli telefon değiştiren biriyim bu yüzden 2.el benim için her yönden daha iyi :D

N8 internet konusunda berbat soylemedi demeyin.

evet bende videolarını falan izledimde o telefonu sıcak bakmamamın altında interneti ve işletim sistemi yatıyor. symbian'ı kullanmayı pek sevmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
c6'ya da baktım ama pek sevmedim açıkcası bide 0 telefon almak istemiyorum sürekli telefon değiştiren biriyim bu yüzden 2.el benim için her yönden daha iyi :D

evet bende videolarını falan izledimde o telefonu sıcak bakmamamın altında interneti ve işletim sistemi yatıyor. symbian'ı kullanmayı pek sevmiyorum

e6 dedi arkadaş c6 değil .

trecool

trecool

Üye
iphone 3gs al o fiyata temizini bulursun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bak akilli ol 2. el telefon alinmaz sonra kafani duvarlara vurursun onerebilecegim telefon c7 var babam 5 ay once 800 kusure almisti daha da dusmustur heralde birde bir kismini pesin bir kismini taksit demissin al guvenilir bir yerden para dursun taksit geldigi zaman bu parayi kullan sarji da iyi gider babamin 3-4 gun dayanir ki babam teefonla cok konusan bi insandir bide ben hergun 30 dk falan oyun oynuyorum gerisini sen dusun

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
biliyorum e6 yazdığını ama cevap yazarken yanlış yazmışım :ehe

Hmm tamam :ehe 800TL var ve 2.el almak bence saçmalık, 0 alsan daha iyi olur. örnek olarak : samsung wave 2 , lg optimus black , sony ericsson neo , motorola defy . :oke:

----------Eklendi @ 22:07:20 ---------- Yazıldı @ 22:05:08 ----------

bak akilli ol 2. el telefon alinmaz sonra kafani duvarlara vurursun onerebilecegim telefon c7 var babam 5 ay once 800 kusure almisti daha da dusmustur heralde birde bir kismini pesin bir kismini taksit demissin al guvenilir bir yerden para dursun taksit geldigi zaman bu parayi kullan sarji da iyi gider babamin 3-4 gun dayanir ki babam teefonla cok konusan bi insandir bide ben hergun 30 dk falan oyun oynuyorum gerisini sen dusun

2.el almayla neden kafasını duvara vursun kardeşim. c7 al diyorsun da asıl o zaman kafasını duvarlara vurur. :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hmm tamam :ehe 800TL var ve 2.el almak bence saçmalık, 0 alsan daha iyi olur. örnek olarak : samsung wave 2 , lg optimus black , sony ericsson neo , motorola defy . :oke: ----------Eklendi @ 22:07:20 ---------- Yazıldı @ 22:05:08 ---------- 2.el almayla neden kafasını duvara vursun kardeşim. c7 al diyorsun da asıl o zaman kafasını duvarlara vurur. :ehe
ya dostum 2 el sakat is kafayi vurmak pisman olmakla ilgili bir de c7 nin nesi kotu hd oyun oynuyon muzik dinliyon kac kez internette takildim iyidir yani c7 nesini kotuluyon

Lenneth

Üye
ya dostum 2 el sakat is kafayi vurmak pisman olmakla ilgili bir de c7 nin nesi kotu hd oyun oynuyon muzik dinliyon kac kez internette takildim iyidir yani c7 nesini kotuluyon

Ona iyi diyorsan..

Bende N8 var donanım olarak aynı cihazlar ve tarayıcı berbat diyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
opera yukleyip kullanabilir veya baska tarayicilari kullanabilir birde tarayicisindan sikayelerin nedir ogrenebilir miyim

Lenneth

Üye
opera yukleyip kullanabilir veya baska tarayicilari kullanabilir birde tarayicisindan sikayelerin nedir ogrenebilir miyim

Kinetik scrollingi yavaş, flash içerikleri gördümü takılıp donmaya başlıyor , durduk yere donuyor , 3 taneden fazla sayfa açtırmıyor , sekmeler arası geçiş zor. Daha Anna'ya kadar geri tuşu olmayan bir tarayıcıdan bahsediyoruz ayrıca..

Opera Mobile ise büyük sayfaları aşırı derecede yavaş yüklüyor işlemcinin zayıflığı yüzünden, 1 ghz'li Android'lerde Opera uçarken N8'de kağnı hızında çalışıyor.. Ayrıca Opera Flash desteği sunmazken Android sürümü flash desteği sunuyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
2.el telefonlara ne kadar güven olabilirki ? Paranı hebà etmene gerek yok.. Yaklasık 100 tl gibi bişey koyarsan üstüne optimus black almak daha mantıklı olur.. Sınıfındaki telefonlara göre ek özellikleri mevcut.. Ön kamerası 2mp ekranının parlaklığı mükemmel dış mekanda yüzde yüz verim veriyor nova display sayesinde... Wifi direckt var internete daha hızlı giriyosun bunun hakkında videolar olması gerek.. Dediğim gibi senin için en iyi seçim bu smartphone olur.. 2.ele boşuna o kadar para verme sonrasında pişman olursun..

Kingmortall

Kingmortall

Üye

ben c6 demedim e6 dedim qwerty klavye ve dokunmatik ekran bir arada :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Sony ericsson neo al ya bu kadar. :ehe

61semih

61semih

Üye
x10 zaten sıfırı 900tl 100tl ıcın ıkıncı el alınmaz eh 900tl x10 a verecegıne se neo alman daha mantıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt