arkadaşlar bir soru sorum olacak !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir soru sorum olacak !!
telefonum n8 bunu zamandır soracaktım unuttum telefona arama geldiği zaman çalan zil sesini yan tuşlarını kullanarak azaltıp yada çoğaltamıyormuyuz .. azaltamıyorum sesi bu hep kısıyorum bu seferde geri sesi açamıyorum sessizde çalıyor ... bana bazı durumlarda lazım alıyor sesini biraz kısmak gerekiyor bazen o yüzden varmı yok mu bilemedim ..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
telefonum n8 bunu zamandır soracaktım unuttum telefona arama geldiği zaman çalan zil sesini yan tuşlarını kullanarak azaltıp yada çoğaltamıyormuyuz .. azaltamıyorum sesi bu hep kısıyorum bu seferde geri sesi açamıyorum sessizde çalıyor ... bana bazı durumlarda lazım alıyor sesini biraz kısmak gerekiyor bazen o yüzden varmı yok mu bilemedim ..
arkadasim simdi denedim N8 bellede arama calarken sadece kulaklik sesini acip kapatiyor.kusura bakma ama cozum bulursak ilgileniriz seninle.belki bilen arkadaslar vardir ama zannetmiyorum.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler önemli olmasada kafama takıldı acaba benim telde mi sorun var diye benim akılsız 5 6 senelik samsungta yapabiliyorum bunda yapamadım o yüzden sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt