iphone 4 aldım ama işin içinden çıkamadım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 aldım ama işin içinden çıkamadım...
merhaba iphone 4 aldım ve oyun nasıl yuklenır tema nasıl yuklenır mp3 nasıl atılır hiç bir bilgim yok forumdada araştırdım ama işin içinden çıkamadım çünku gerçkten tam anlamı ile hiç bir bilgisi olmayanlar için resimli vb. anlatım yok.. bana yarımcı olurmusunuz ?

iphone 4 versiyon: 4.3.3(8j2) Şimdiden teşekkürler ...

haltie

haltie

Üye
i tunes kur önce.daha sonra i tunes üyeleği almalısın kendi e-mail hesabınla.üye olduktan sonra app store kısmı var orda free olan uygulamaları seçip itunes sol tarafta senin telefonunun gözüktüğü bir sekme var.oraya tıkla indirilen uygulamarı kurmak için de apply var sağ altta ona tıkla otamatik kurmaya başlar. ''bunları yaparken iphonenenin pcye bağlı olması gerekiyor'' ilk başta karmaşık gelebilir ama çok basit zamanla alışırsın hayırlısı olsun bu arada.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ben storeye kredi kartımla uye olmuştum değişen bir şey olmaz sanırım.. ayrıca açıklama için sağol ve bu hack olayını yapmam gerekiyor mu ?

haltie

haltie

Üye
rica ederim.free uygulamaları indirirsen sorun olmaz.h.ack olayınıda yapabilirsin ilerleen dönemlerde ama şuan için mantığı öğrenmen adına bu yöntemi kullan.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
degerli arkadaşım ilgin için tşk ederim son sorum olacak forumdan indirdiğim oyun ve temeları iphoneme atabilirmiyim?

haltie

haltie

Üye
onun içinde bilgisayarına pc suit tarzı bir program kuracaksın tam adını hatırlamıyorum şuan iş yerindeyim.Ama tavsiyem şu an için i tunesle yetinmen

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
itunesi kurdum dediğiniz gibi mp3lerimi attım ama resimlerimi alamıyorum :d ayrıca uygulama ve en azından tema atamıyorum araştırıyorum..akşam eve gittiğinizde bana yardımcı olurmususnuz msn den de tanışmak isterım..herşey için sağolun ..

Mert

Mert

Üye
Forumdan indirdiğin oyunları temaları kullanabilmen için Jailbreak yapman yani hacklemen gerek

• Beğen
Tepkiler: yalandunya3535 ve haltie

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
ama nasıl yapacagım ayrıntılı bulamıyorum ki yardımcı olacak kişide yok mu :(

cmlkrc

cmlkrc

Üye
telefonundan safariye gir jailbreakme.com a gir açılan cydia uygulamasını yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor jailbreak işlemi iphone 4 e 4.3.3

----------Eklendi @ 12:25:08 ---------- Yazıldı @ 12:23:29 ----------

<span class="postalani">telefonundan safariye gir <u>jailbreakme.com</u> a gir açılan cydia uygulamasını free yazan yerden yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor jailbreak işlemi iphone 4 e 4.3.3</span>

• Beğen
Tepkiler: yalandunya3535

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Bunu kurunca oyun tema yukleyecebılecekmıyım ?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
evet yani ücretli herşeyi beleşe yükleyebilirsin :)

Mert

Mert

Üye
Önce Cydia dan sürümüne göre appsync adlı programı kurman lazım.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten Bu konuyu cidden anlatacak bir kimse yok mu ?:(

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bak kardeşim önce dediğimi yap sonra diğerini yapcaz kafan karışmasın diye hepsini anlatmak istemedim ki karıştıda kafan

----------Eklendi @ 09:52:45 ---------- Yazıldı @ 09:47:40 ----------

bak kardeşim son kez yardımcı olmaya çalışıyorum :) bu dediğimi yaptın mı ? telefonundan safariye gir jailbreakme.com a gir açılan cydia uygulamasını yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor jailbreak işlemi iphone 4 e 4.3.3

Mert

Mert

Üye
bak kardeşim önce dediğimi yap sonra diğerini yapcaz kafan karışmasın diye hepsini anlatmak istemedim ki karıştıda kafan

----------Eklendi @ 09:52:45 ---------- Yazıldı @ 09:47:40 ----------

bak kardeşim son kez yardımcı olmaya çalışıyorum :) bu dediğimi yaptın mı ? telefonundan safariye gir jailbreakme.com a gir açılan cydia uygulamasını yükle bu kadar 3 saniye falan sürüyor jailbreak işlemi iphone 4 e 4.3.3
Teknoloji ne ilerlemiş yaa. 4.2.1 de yok 10 saniye şu tuşa bas yok buna bas uğraşıp duruyordum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt