N8 arama geldigi zaman isik problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
N8 arama geldigi zaman isik problemi
Arkadaslar telefonumun ana karti gitmis, garanti icinde isvicrede degistirdiler anna'yi yuklemisler hersey guzel derken bi sorunu cozemedim..
arama yaparken veya arama geldigi zaman telefonu kulagima goturdugum zaman normal olarak ekrandaki isik kapaniyor ama kulagimdan cektigim zaman isik yanmiyor, ekranin isigini tekrar yanmasi icin once telefonu kilitlemem gerkiyor sonra kiliti acmak isik ancak oyle geliyor.
anna'dan once boyle bir sorun yoktu.
bunun bi ayari varmi arkadaslar..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bildigim kadarıyla yok ama sensör ayarlarına bi bak derim...hiç olmadı hard format at gelir kendine

spartuas

spartuas

Üye
Sensör ayarlarına bak derim. Olmadı format atacaksın. Oda olmadı sensörde donanımsal hata olabilir..

serkanet

Üye
sensör ayarıyla ışık sensörünün ne alakası var anlayamadım biliptemi konuşuyorsunuz ayardaki sensör döndürme sensörünün ayarıdır

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes benim ddigim ısık zaman aşımı ayarı yani

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardaki sensor dondurme ayari sadece, dun telefonu flashladim anna'yi bastan yukledim ama sorun ayni.
sensor bozuk olsa karanlik yerdede calismazdi. bu sordun sadece disardayken oluyor.. yani arama yapiyorum teli kulagima goturdum zaman isik sonuyor ama kulagimdan cektigim zaman yanmiyor.. kilit tusuna dokunmama gerekiyor isigin geri gelmesi icin..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes vala degisik bi sorunmus ya hiç duymamıstım vala..bi servise ver diycem onuda yapmssn zaten..bi de belle at belki düzelir o zaman :hmmm

noar

noar

Üye
    Konu Sahibi
valla sirf bu sorun icin belle'yi denicem..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla ben bellede bi sorun görmedim daha..

----------Eklendi @ 19:13:09 ---------- Yazıldı @ 19:12:50 ----------

geç kardes durma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt