MXHome Theme(MXHome Launcher Temaları)

Sponsorlu Bağlantılar

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
MXHome Theme(MXHome Launcher Temaları)
Öncelikle MXHome Launcher'ı yüklemeniz gerekmektedir.

http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/mxhome-launcher-v1-2-1-a-501059.html

MXHome Theme BookShelf v1.3.1

MXHome Theme Glass v1.3.1

MXHome Theme Bug's life v1.3.3

MXHome Theme BlueWatch v1.2.0

• Beğen
Tepkiler: a.yazaroglu ve gökmen

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
tesekkur guzel temalar:naughty:bır deneyelım:ehe

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Temalar nasıl yükleniyo ?

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle MXHome Launcher ı yüklemeniz gerekiyor ondan sonra da istediğiniz temayı yükleyin sonra menü tuşuna basın ve MXHome Launcher ı seçin telefona yükleyince ismi Ana Sayfa oluyor ama neyse ondan sonra ya telefonun ana sayfadayken seçenekler menüsü açarsın ordan MX Preference i seçip Switcing MX Theme e dokunup ordan seçersiniz yadamenü tuşuna tıklayıp çıkan Basic Programs MXHome ve Applications dan MXHome u seçip ordan indirdiğiniz temalardan birini seçip open e bakmanız yeterlidir.Hadi iyi Eğlenceler Kolay Gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar size bir şey soracaktım. ben bu arayüzün 2 temasını daha buldum ama lisans istiyor kurduktan sonra bunu nasıl yapmalı şöyle ki telefona kuruyorsunuz sonra open e basınca lisence authentication diyor yani lisans doğrulama diyor ve buy yazıyor şimdi ne yapmalı çıkan menüde de not authenticated yazıyor ve altında da this aplication is not authenticated.Please download from Android Market . BUY , EXİT yazıyor şimdi ne yapmalı.yardımlarınızı bekliyorum.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu son mesajda yazdığım konuda bir fikri olan varsa söylesin lütfen ben bulamadım.bu konuyu çözmeden temaları da paylaşmak istemiyorum sadece kendim için isteyip market ten paralı indirsen o da türkiyede olmuyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Kimseden cevap gelmeyince bende paylaşayım dedim belki böylece çözümü bulan olur.ilk mesaja;
MXHome Theme BugsLife 1.2.1
MXHome Theme BlueWatch
temaları eklenmiştir; ama lisans problemi çıkarabilir benden söylemesi.:hmmm

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
beklenen oldu MXHome Theme BugsLife 1.2.1 ve MXHome Theme BlueWatch 1.2.0 ın kırılmış versiyonları yayınlanmıştır.şuan da paylaşmaktayım artık lisans problemi yoktur.

----------Eklendi @ 17:35:27 ---------- Yazıldı @ 17:22:46 ----------

hadi arkadaşlar buyrun bu sefer hiçbir sorun yok güvenle indirebilirsiniz.İlk mesaja linkler eklenmiştir. Hadi kolay gelsin.Hadi iyi eğlenceler.
:)
:bye2:

muratmaras

Üye
ELllerine sağlık iyi program güzel paylaşım

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
MXHome Theme BookShelf v1.2.1 ve MXHome Theme Bug's life v1.2.3 e güncellenmiştir.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Mxhome Bookshelf v1.3.1, Mxhome Glass v1.3.1, Mxhome Bug's life 1.3.3 e güncellenmiştir.

djtevfik

djtevfik

Üye
Telekom 4shared i kapamış ne yapacaz

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi