Balık Avı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Balık Avı!!
evet balıkçı arkadaşlar burada balık yakalama yöntemlerimizi ve taktiklerimizi ayrıca balıktadaki ortamları paylaşarak daha çok balık yakalayacaz. hayde hayırlı uğurlu olsun

öncelikle ben adanada balık tutuyorum tatlı su balıkçısıyız kısacası deniz balıkçısı bi hayle zor neyse genelde balığa ayda 2 kere giderim bi bisikletim var balığa gidene kadar 2.5 saat geçiyor tabi bi hayli yoruluyoruz ister istemez tabi oraya vardıkmı ne yorgunluk hiç bişey kalmıyor hemen hazırlığımı yapıp oltaları sallamaya başlıyorum ve bekleme moduna geçiyoruz tabi :)
tabi oranın manzarı falan derken gene oltaları bi elden geçirip hamuru yeniliyoruz :D akşam oldumu 8-12 12-2 3-5 arası uyku ile karışık bi heycan oluyor tabi balıklar oltaya vurunca zilin sesi adamı uykusundan ediyor :D... en son 3 hafta önce gittimde yakaladığım balıklar :D taktim edeyim :) sazan2.5 kg a yakındı bide 1kg kadar sekiz bıyık yakaladım ama resmini çekmeyi unuttuım :D bu arada resimdeki balıkçıda ben :D

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Nee güzel başarılarının devamını dilerim :)

cargo3230

cargo3230

Üye
Ratsgele reis :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o balıkları barajdanmi yakaladınız

NewSoldier

NewSoldier

Üye
    Konu Sahibi
Nee güzel başarılarının devamını dilerim :)
eywallah usta sizinde şöyle yakaladığınız balıkların resmini görmek bizi mem nun edecektir.:)

----------Eklendi @ 21:02:28 ---------- Yazıldı @ 21:02:01 ----------

eyweallah gardaş sanada rastgele :)

----------Eklendi @ 21:05:37 ---------- Yazıldı @ 21:02:28 ----------

o balıkları barajdanmi yakaladınız
balıkları baraja bağlı bir ırmakta tutuyorum baraj ile ırmak arasında yaklaşık 45-50km yol var bu balık belliki barajdan uzun bi süre önce gelmiş ve ırmakta yuva yapmış rengi ondan biraz sarı barajdaki balıklar beyaz renkli oluyor. tabi oltalarımda küspeli yakında yeni taktikler deneyip sonuçlarını yazacam bu hafta balığa gidecektimde işyerinde akşam 8 e kadar mesai yaptık kısmetse haftaya balıktayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...