400-450 tl arası Telefon önerisi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo öyle bi konusuyorsun ki sanki en iyi telefon gio gib yorumlardan öyle anlasılıyor :D

yine de yardımın icin tskler gio icin ciddi ciddi düşünecegim herkeze tsk ederim

Arkadaşlar bugun bazı telefoncuları gezdim.biriyle bi süre sohbette bulundum.bulundugum mevkideki tek 5800 satıcısı.gittim bu güne kadar 80-90 tane sattım dedi.tek bende var bi yerde daha satılıyor dedi konustuk biraz. 5800 almayı dusundugumu ama arkadaslarımın ve nette arastırmalarım sonucu galaxy gio düsündügümü soyledim.zaten üretimi durdurulmus dedim. adam bana 5800 ın sıfır fiyatının 2ay sonra 700 tl olacagını telefonun kaliteli oldugunu soyledi. arastırdgımın durduruldugunun üretiminde hata oldugunu 250-300 tl arası ikinci el oldugunu soyledim.bana 300 e temiz bulursan hemen al ben istedim adam satmadı hatta dedi.gio yu bırak 5800 daha kaliteli dedi. işletim sistemi farkı oldugunu falan soyledim sonuc olarak sattıgım kimseden sorun duymadım alan kişide ikinci ele vermiyor genelde dedi memnunlar dedi.forumdaki tartısmalarda androidin 2-3 sene sonra oturacagını fln okumustum.

suan aklımda tekrar soru işaretleri oluştu...

Seunet

Üye
58oo larda 550tl oldu :) 45o tl ye düşermi

hoss

hoss

Üye
El~PisToLeRo öyle bi konusuyorsun ki sanki en iyi telefon gio gib yorumlardan öyle anlasılıyor :D

yine de yardımın icin tskler gio icin ciddi ciddi düşünecegim herkeze tsk ederim

Arkadaşlar bugun bazı telefoncuları gezdim.biriyle bi süre sohbette bulundum.bulundugum mevkideki tek 5800 satıcısı.gittim bu güne kadar 80-90 tane sattım dedi.tek bende var bi yerde daha satılıyor dedi konustuk biraz. 5800 almayı dusundugumu ama arkadaslarımın ve nette arastırmalarım sonucu galaxy gio düsündügümü soyledim.zaten üretimi durdurulmus dedim. adam bana 5800 ın sıfır fiyatının 2ay sonra 700 tl olacagını telefonun kaliteli oldugunu soyledi. arastırdgımın durduruldugunun üretiminde hata oldugunu 250-300 tl arası ikinci el oldugunu soyledim.bana 300 e temiz bulursan hemen al ben istedim adam satmadı hatta dedi.gio yu bırak 5800 daha kaliteli dedi. işletim sistemi farkı oldugunu falan soyledim sonuc olarak sattıgım kimseden sorun duymadım alan kişide ikinci ele vermiyor genelde dedi memnunlar dedi.forumdaki tartısmalarda androidin 2-3 sene sonra oturacagını fln okumustum.

suan aklımda tekrar soru işaretleri oluştu...
kardeş telefonculara bakma sakın sen onlar hangi telefon varsa onu satmaya calısır sana bu pazarlama taktiğidir.5800 bu sattten sonra alınmaz ekranı eski tip resiztif ekranı ram oranı düşük işlemci hızı düşük ve çok eski bir telefon .ona vereccegin parayla gidip gio alman çok daha iyi bir tercih olacaktır .sana tavsiyem 2 telefonuda eline alıp incele ne demek istedigimi anlayacaksın

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
suanda bulundugum ilcede galaxy gio yok telefoncular da galaxy gio yu bilmiyor ellerinde mini var bi yerde ace gordum miniyi de adamlar 500 tl diyorlar :/

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Merkez ile geçemezmisin hocam.İstedigin fiyat aralıgında gio en iyi seçenek.
İyi yönlerini kötü yönlerini tartısıyoruz ve sordugun diger modellerden daha iyidir.C5 ve Optimus me için konusuyorum.
Tavsiyem bulundugun ilçeden telefon alma mini'ye 500 çeken gio'ya 600 bile çeker.

karayel90

karayel90

Üye
Tercihin android olsun gio iyi bir cihaz bence

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburadada 400 tlydi indirim ile almak istiyordum dün 4 tane vardı bugun gezeyim dedim nitekim gezdim.teknosa ve timler dahil bi cok yeri teknosa 500 diyor ellerinde yok getirtebilirlermiş timlerde ellerinde olmadıgını diğer telefoncuların bi kısmı bilmiyor olan ise siparis ederiz diyorlar kaca gelir diyorum 450 nette diyor 500e fln verirsiniz heralde diyorum 600a kadar gelir bu telefon diyor.koskoca ordunun fatsasında gio telefonun aksama kadar sadece maketini bulabildim lanet olsun.hepsi buradaya girdim ne goreyim ürün kalmamıs.... sanssızlıgın bu kadarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...