ya nedemeklaptop büyük ihtimal kabul etmezler. Kendi pansiyonu olur oraya gidersin.
gittim lazım oulr diye 4gb ramlı 2gm ekrankartlı i5 bir laptop aldım canavarımı kullanamıycammı ohooooothee_belaa ne ki dur bi googlede aratam patron beşy dediyse haklıdırarkadaşlar bi thee_belaa havası sezıyorum bana katılan yokmu
zilet sürdüm diye konu açmış töbe töbegooglede gördüm bide twitter var ama onda the_bella yazıyor ? biraz tırstımartık eminim
banmı suçumu söylermisin bieşyden şüpelendin diye admin beni banlıycak öylemi veya forumun medyumusunla olom boşuna uğraşıyon sonun yine ban
ban... da neye göre ban ?ban...

at mı ? en son sünnet düğünümde binmiştimban... da neye göre ban ?
----------Eklendi @ 20:33:40 ---------- Yazıldı @ 20:33:22 ----------
bide bu atları çokmu seviyon yav imzan çok sinir![]()

Bana mı dedin? 8 e gidiyor diye komik olma....the_belaa...
Aynı konular, aynı lise hedefi, aynı sorular (laptop), ikiniz de incici, ikiniz de 8'e gidiyor.
Ban.
at mı ? en son sünnet düğünümde binmiştim![]()
nerden buldunuz atı yav istanbuldalink at bide liseyi yaz ha değiştirirdersen yazıyım burdakileri ve istediğimi incide yazar değil okurum sadece bebişinci üyelik almak istemedim forumda 8e giden biri daha var sanırsam odamı dediğinden ozaman bide laptop yeni aldım evet vatandan aman kime anlatıyorsamthe_belaa...Aynı konular, aynı lise hedefi, aynı sorular (laptop), ikiniz de incici, ikiniz de aynı yaşlarda.Ban.
o zamanlar istanbulda olduğu mu nereden çıkardın ?nerden buldunuz atı yav istanbulda
utku ve 8e giitmek yokcanımBana sadece ferranin amblemini anımsattığı için imza yaptım + haraketli
----------Eklendi @ 20:39:37 ---------- Yazıldı @ 20:39:01 ----------
Bana mı dedin? 8 e gidiyor diye komik olma....
baga didi nevar yani erkenden başlarsam ilerde rütbem yüksek olur diye erken başladım çömezden yüksekliyomHayır sen niye üstüne alınıyon şimdiBana mı dedin? 8 e gidiyor diye komik olma....

alıngandır belki yav nickini görünce miyav diyesim geldi miyavHayır sen niye üstüne alınıyon şimdi![]()
Bana istediğin kadar miyav de, istersen ekrana dev gibi yaz. Hiç sinirlenmiyorum yani boşa uğraşmaalıngandır belki yav nickini görünce miyav diyesim geldi miyav