başka ilde lise okuyan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Bana istediğin kadar miyav de, istersen ekrana dev gibi yaz. Hiç sinirlenmiyorum yani boşa uğraşma :)
sinirlen diye yazmadım ben kedileri çokkkkseverim bide sinAPLARI bu nick aklına nerden geldi bide kedimi besliyosun bende alcamda bikaç sorum var

Kedi Yavrusu

Üye
sinirlen diye yazmadım ben kedileri çokkkkseverim bide sinAPLARI bu nick aklına nerden geldi bide kedimi besliyosun bende alcamda bikaç sorum var
Yıllardır kedi besliyorum. Fakat bu işin benden de uzmanı var, inci'de patientia isimli bir mod var onunla görüş. Kendisinin kediler hakkındaki bilgisi benden geniştir.

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
üyeliğim yok msnsi varsa ö.mden atarmısın

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
iyi oku bebişinci nesi almadım bebişinci olmayım diye istesem alırdım ama

kpln04

kpln04

Üye
Bizim pansiyonda tel bile yasak eğer başka ile fen lisesine gitmiceksen kendi ilinde oku derim

Kedi Yavrusu

Üye
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Sadece laptopa izin verilmiyor diye fen lisesine gitmeyeceksin ve geleceğine farklı bir yön vereceksin ha.
bilgisayar mühendisliği düşünüyorum evde kendimi geliştiriyorum biraz biraz ayrıca ödevlerde falan özel bilgisayar çok faydalı oluyor ayrıca buradada iyi liselervar buraya giderekte bilgisayar mühendisliğini kazanabilirim

Kedi Yavrusu

Üye
bilgisayar mühendisliği düşünüyorum evde kendimi geliştiriyorum biraz biraz ayrıca ödevlerde falan özel bilgisayar çok faydalı oluyor ayrıca buradada iyi liselervar buraya giderekte bilgisayar mühendisliğini kazanabilirim
Sen bilirsin ama bir fen liseli'den daha çok çalışmak zorunda kalırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt