Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler.. iyi geceler :bye2:
jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Sehriyar' Alıntı: Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'İbrahim' Üye saka®yalı_54' Alıntı: şuan başladığım bölüm kamu yönetimi istediklerim basın yayın reklamcılık fotoğrafçılık gibi kısaca iletişim bölümleri Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı kardeş isteyince olmuyo
saka®yalı_54' Alıntı: şuan başladığım bölüm kamu yönetimi istediklerim basın yayın reklamcılık fotoğrafçılık gibi kısaca iletişim bölümleri Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı kardeş isteyince olmuyo
jigsaw_54 Üye öyle malesef yoksa ben sakaryayı da istemiyordum sakarya olmasın neresi olursa olsun diyordum aile zoruyla 3-4 tane yazdık gel sen onlardan biri tut
öyle malesef yoksa ben sakaryayı da istemiyordum sakarya olmasın neresi olursa olsun diyordum aile zoruyla 3-4 tane yazdık gel sen onlardan biri tut
'İbrahim' Üye saka®yalı_54' Alıntı: öyle malesef yoksa ben sakaryayı da istemiyordum sakarya olmasın neresi olursa olsun diyordum aile zoruyla 3-4 tane yazdık gel sen onlardan biri tut Genişletmek için tıkla ... Aile yakıyo valla neresi tuttu
saka®yalı_54' Alıntı: öyle malesef yoksa ben sakaryayı da istemiyordum sakarya olmasın neresi olursa olsun diyordum aile zoruyla 3-4 tane yazdık gel sen onlardan biri tut Genişletmek için tıkla ... Aile yakıyo valla neresi tuttu
Cezzbedici3 Üye karayip korsanlarını indiriyorum saniyede 1.80 mb indiriyo yakında saniyede 2mbayta çıkıcak ----------Eklendi @ 01:40:08 ---------- Yazıldı @ 01:39:33 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hoşgeldin
karayip korsanlarını indiriyorum saniyede 1.80 mb indiriyo yakında saniyede 2mbayta çıkıcak ----------Eklendi @ 01:40:08 ---------- Yazıldı @ 01:39:33 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hoşgeldin
m542tf Üye Cezzbedici2' Alıntı: 10mblık şarkıya tıklıyorum 6 saniyede iniyor Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ert sen genemi aşık oldun Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:03:40 ---------- Yazıldı @ 03:59:56 ---------- yok abi bee
'TUĞ'' Alıntı: ert sen genemi aşık oldun Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:03:40 ---------- Yazıldı @ 03:59:56 ---------- yok abi bee