sorun tamamen qt ile ilgilidir. zamanla qt stabilleşir ve bir daha reset sorunu yaşamazsınız.format attığımda telefona ilk günler oluyor 3-4 güne düzeliyor. siz kullanmaya devam edin en geç 1 haftaya eminim sorununuz kalmayacaktır
![]()

Daha bir kere bile reset atmadı 9 aydır kullanıyorumSymbian sorunlu, sizin telefona özel degil
son yüklediğin uygulamalardan biri sorun cıkartıyor olabilir annayı yüklemediysen yükle sorunun gitmezse telefonu iade edebilirsin gidiceğinden eminim merak etmeAnnayı nasıl yükliyeceğimi tam olarak bilmiyorum.Şuan ovi suite yükledim annayı nasıl yapıcam yardımcı olurmusun.Daha bir kere bile reset atmadı 9 aydır kullanıyorumson yüklediğin uygulamalardan biri sorun cıkartıyor olabilir annayı yüklemediysen yükle sorunun gitmezse telefonu iade edebilirsin gidiceğinden eminim merak etme
Teşekkür ederim denicem bunuda.Benim c7de bir hafta sürdü. Belki simkart temassızlığındandır dedim. Simkart yeniledim sorun düzeldi.
Symbian sorunlu, sizin telefona özel degil
Valla haklı olabilirsin fakat yaklaşık 3-4 hafta boyunca araştırarak aldım bu telefonu.Bundan önce de 1 hafta denemiştim kullanarak telefonu hoşuma gitmişti vazgeçmek istemiyorum yazılım ile alakalıysa eğer 2 yıl garanti sürem var şansımı denemek istiyorum çok teşekkür ederim yorumun içinAdam haklı beyler, symbian problemli bi yazılım. Ben de aldığım ilk dönemde sıkça rastladım ve sonra düzeldi fakat, bunun böyle olması yazılımın problemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Symbian camiasına bakarsan problem olarak görmezler çünkü biz symbian yazılımlı telefonlarımızla problemlerle boğuşuyoruz bu yüzden normal karşılıyoruz. Yani evet, düzelebilir ama bu sonrasında oluşabilecek sorunların da düzelebileceğini göstermez. Symbian başlıca sıkıntılı bi yazılım. Velhâsıl kelam, iade ya da değişim şansın varsa Nokia'dan kurtul derim.

Valla haklı olabilirsin fakat yaklaşık 3-4 hafta boyunca araştırarak aldım bu telefonu.Bundan önce de 1 hafta denemiştim kullanarak telefonu hoşuma gitmişti vazgeçmek istemiyorum yazılım ile alakalıysa eğer 2 yıl garanti sürem var şansımı denemek istiyorum çok teşekkür ederim yorumun için![]()