2 günlük C6-01 kendini gün içerisinde sık sık resetliyor yardımcı olabilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
2 günlük C6-01 kendini gün içerisinde sık sık resetliyor yardımcı olabilirmisiniz?
Başlıktada belirttiğim gibi 2 gün önce aldım telefonumu ve 2 gündür gün içerisinde sık sık kendini resetliyor :S yardımcı olabilirmisiniz?

Lenneth

Üye
İade edin derim telefon yeniyse.

catdog136

catdog136

Üye
sorun tamamen qt ile ilgilidir. zamanla qt stabilleşir ve bir daha reset sorunu yaşamazsınız. :) format attığımda telefona ilk günler oluyor 3-4 güne düzeliyor. siz kullanmaya devam edin en geç 1 haftaya eminim sorununuz kalmayacaktır :)

Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
Yani arızalı cihaz demek istiyorsun :S Bir iki tema indirmişti onlardan kaynaklı olabilirmiki diye düşünüyorum ama tema indirmeden öncede 2 kere olmuştu resetleme.

----------Eklendi @ 16:03:41 ---------- Yazıldı @ 16:02:40 ----------

sorun tamamen qt ile ilgilidir. zamanla qt stabilleşir ve bir daha reset sorunu yaşamazsınız. :) format attığımda telefona ilk günler oluyor 3-4 güne düzeliyor. siz kullanmaya devam edin en geç 1 haftaya eminim sorununuz kalmayacaktır :)

Çok teşekkür ederim.umarım dediğiniz gibidir.İçimi rahatlattınız :)

Lenneth

Üye
Symbian sorunlu, sizin telefona özel degil

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
forbidden5

forbidden5

Üye
Daha bir kere bile reset atmadı 9 aydır kullanıyorum :D son yüklediğin uygulamalardan biri sorun cıkartıyor olabilir annayı yüklemediysen yükle sorunun gitmezse telefonu iade edebilirsin gidiceğinden eminim merak etme

Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
Catdog136 arkadaşla çelişiyorsun ama hangisi doğru :S yinede servise götürmelimiyim?

trontr

Üye
Benim c7de bir hafta sürdü. Belki simkart temassızlığındandır dedim. Simkart yeniledim sorun düzeldi.

Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
Daha bir kere bile reset atmadı 9 aydır kullanıyorum :D son yüklediğin uygulamalardan biri sorun cıkartıyor olabilir annayı yüklemediysen yükle sorunun gitmezse telefonu iade edebilirsin gidiceğinden eminim merak etme
Annayı nasıl yükliyeceğimi tam olarak bilmiyorum.Şuan ovi suite yükledim annayı nasıl yapıcam yardımcı olurmusun.

----------Eklendi @ 16:11:18 ---------- Yazıldı @ 16:11:00 ----------

Benim c7de bir hafta sürdü. Belki simkart temassızlığındandır dedim. Simkart yeniledim sorun düzeldi.
Teşekkür ederim denicem bunuda.

benighted

benighted

Üye
ovisuite ile telefonu baglayin ve programin ust tarafindaki ensagdaki simgeyi tiklayin oara guncellestirmeleri goreceksiniz sonra size soyledigi adimlari takip edin.

Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim...

Suyaka

Suyaka

Üye

Adam haklı beyler, symbian problemli bi yazılım. Ben de aldığım ilk dönemde sıkça rastladım ve sonra düzeldi fakat, bunun böyle olması yazılımın problemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Symbian camiasına bakarsan problem olarak görmezler çünkü biz symbian yazılımlı telefonlarımızla problemlerle boğuşuyoruz bu yüzden normal karşılıyoruz. Yani evet, düzelebilir ama bu sonrasında oluşabilecek sorunların da düzelebileceğini göstermez. Symbian başlıca sıkıntılı bi yazılım. Velhâsıl kelam, iade ya da değişim şansın varsa Nokia'dan kurtul derim.

mutlu772

mutlu772

Üye
simkart değiştir olay bitsin garanti

Trooppear

Trooppear

Üye
    Konu Sahibi
Adam haklı beyler, symbian problemli bi yazılım. Ben de aldığım ilk dönemde sıkça rastladım ve sonra düzeldi fakat, bunun böyle olması yazılımın problemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Symbian camiasına bakarsan problem olarak görmezler çünkü biz symbian yazılımlı telefonlarımızla problemlerle boğuşuyoruz bu yüzden normal karşılıyoruz. Yani evet, düzelebilir ama bu sonrasında oluşabilecek sorunların da düzelebileceğini göstermez. Symbian başlıca sıkıntılı bi yazılım. Velhâsıl kelam, iade ya da değişim şansın varsa Nokia'dan kurtul derim.
Valla haklı olabilirsin fakat yaklaşık 3-4 hafta boyunca araştırarak aldım bu telefonu.Bundan önce de 1 hafta denemiştim kullanarak telefonu hoşuma gitmişti vazgeçmek istemiyorum yazılım ile alakalıysa eğer 2 yıl garanti sürem var şansımı denemek istiyorum çok teşekkür ederim yorumun için :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Valla haklı olabilirsin fakat yaklaşık 3-4 hafta boyunca araştırarak aldım bu telefonu.Bundan önce de 1 hafta denemiştim kullanarak telefonu hoşuma gitmişti vazgeçmek istemiyorum yazılım ile alakalıysa eğer 2 yıl garanti sürem var şansımı denemek istiyorum çok teşekkür ederim yorumun için :)

Rica ederim kardeşim ne demek. Sen de sabah akşam forumlarda problemlerine çözüm arama alışkanlığı edinmeyesin diye söylüyorum. Neyse geçmiş olsun, umarım çözersin : )

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes servise ver direk

catdog136

catdog136

Üye
ne servisi arkadaşlar, symbian böyledir düzelir ben söylüyorum.. Hatta ve hatta nokia bubblesı yükle arkadaşım direk sorunun çözülür. Program yüklenirken internetten dosyalar çekiyor bunlarda sorununu giderecektir.. :)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
walla s60v2 ci olduğumdan ne diyeceğimi bilemiyorum belki telefona bi virüs girmiştir ramını doldurumtelefonunu resetlemeye zorlayabilir diye düşünüyorum

emreipekci

emreipekci

Üye
telefonun garantili ve faturalı mı kardeş?

emreipekci

emreipekci

Üye
format, yeni yazılım yükleme, flash ve benzeri şeyler elbet düzeltir telefonunu ama canım kardeşim 2 günlük telefona neden bu işlemleri yapasın neden seni uğraştırsın yeni cihaz. belli ki yazılımsal da olsa bir sorun var.

türk ticarek kanunu madde 23:Malın ayıplı olduğu teslim sırasında açıkça belli ise alıcı iki gün içinde durumu satıcıya ihbar etmelidir. Açıkça belli değilse alıcı malı teslim aldıktan sonra sekiz gün içinde incelemek veya incelettirmekle ve bu inceleme sonucunda malın ayıplı olduğu ortaya çıkarsa, haklarını korumak için durumu bu süre içinde satıcıya ihbarla yükümlüdür.

yani senin telefon ayıplı mal gideceksin aldığın yere alın kardeşim bu telefonu diyeceksin, ya paranı vermek zorundalar ya da telefonun aynısını. baktın olmuyo biraz zorlarlarsa git KVK ya şikayetini yaz 2 gün içinde 'güncel yazılım yüklendi' diyerek telefonunu verirler sende üzerinde tarih yazan faturanla beraber gidersin ilçe kaymakamlığı tüketici heyetine KVK dan aldığın onarım fişini de gösterirsin ben paramı istiyorum dersin. belki biraz vaktini alır ama sende paranı ya da yeni telefonunu alırsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt